- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.781
benimki kendi diyodu zaten gidiyim gidiyim diye oyüzden bende hemen araştırdım bi yer adetliyken ben göndercem. çalışma günlerimizi onun perhiziyle harcamayalım 3 gün cinsel perhiz yapması gerekiyomuşaynen bide kocan görünsün . ama erkekler pek o işlerde doktora gitmeyi sevmiyorlar :/
ahahahahabenimki kendi diyodu zaten gidiyim gidiyim diye oyüzden bende hemen araştırdım bi yer adetliyken ben göndercem. çalışma günlerimizi onun perhiziyle harcamayalım 3 gün cinsel perhiz yapması gerekiyomuş
e mantıklı ama :) hiç bir şansı kaybetmek istemiyorum. olabildiğince değerlendiriyorum adet bitiminden başlangıcına kadar. 3 gün 3 gündür. ben adetliyken ilk günü randevu alırım 3 gün sonra gider bizde zaman kaybetmemiş oluruzahahahahaseni gidi seni
iyi değerlendirine mantıklı ama :) hiç bir şansı kaybetmek istemiyorum. olabildiğince değerlendiriyorum adet bitiminden başlangıcına kadar. 3 gün 3 gündür. ben adetliyken ilk günü randevu alırım 3 gün sonra gider bizde zaman kaybetmemiş oluruzhahaha
işten eve dönme maceraları olanlar var örneğin bendiğer kızlar kayboldu
benim koca geç geliyorişten eve dönme maceraları olanlar var örneğin benşuan çıkıyorum. eve gidicem falan. bir ikiside kocaları gelcek eh biride uyusa zaten kimse kalmamış oluyo
o sivilceler den bende de var özelikle cenemde :))) biri bitiyo biri başlıyor :) ama şu sıralar iyi maşallah :)
ilkinilkin nerelerdesin kız
Benim de alnım çok sivilcelenmişti 2 3 hafta öncesine kadar. Ergenliğe dönmüştüm resmen. Şimdi geçti ama bir iki tane küçük çıkıyo bazen
Ayıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım
Doğuma kadar ne olurum artık hiç bilmiyorum
kızlar gittim test aldım eczaneden bide dayanamadım mama kaşığıyla saklama kabıda aldımsanırım kafayı yiyorum yakında olmayan bebeye çeyiz hazırlıycam nisankralicesi @burcu1888 @Frdzkn ilkinilkin hhmasal iyiki evde test bitmiş yani :) ne zaman gitsem bişeyler alıyorum
kız nerde kaldın gözüm yollarda kaldıbak kimse farketmedi ben farkettim
kız nerde kaldın gözüm yollarda kaldıbak kimse farketmedi ben farkettim
birazcık öyle olduSiz de maşallah fanteziler havalarda uçmuş ahaha
iyi yapmışın canım :) :) ben valla bu soğukta evin kapısını açmıyorumValla yaaa 1 aydır evdeym ya hep ruhum skldı. Gezelim dolanalm dedik işte arabayı aldk geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?