- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.801
iyi yapmışın canım :) :) ben valla bu soğukta evin kapısını açmıyorum
burda kar kış kıyametBgn hava çok güzeldi burda. Güneşliydi hep güzel güzel gezdikkahvaltıyı bile dşarda otrdk yaptk öyle güzeldi yani
Hadi yaa ne aldınız? Benimki kanz almıştım geçen seferden.Yaaa biz bgn bi manyaklk uaptık. Hiç aklözda da yoktu hee öylesine geziniyodık bebek arabası aldık
burda kar kış kıyametevden çıkmıyorum
Hadi yaa ne aldınız? Benimki kanz almıştım geçen seferden.
Heralde aceleciyim kız. Kurunca fotosunu yükle mutlakaAa almş mıydn sen o zaman. Sen de aceleciymişsin hee
Stokke aldık siyah. Valla benm hiç aklmda yoktu, öylrsine bakarken alalm mı dedi kocam şaka yapıyo sandım jealdı hakkaten. Eve gdnce kurucaz tekrar, foto atarm becerebilirsem
Heralde aceleciyim kız. Kurunca fotosunu yükle mutlaka
Amin canım :)
Heralde aceleciyim kız. Kurunca fotosunu yükle mutlaka
Ne marka model bisey aldiniz :) ayrica iyi yapmissin ne olcak yani :)Yaaa biz bgn bi manyaklk uaptık. Hiç aklözda da yoktu hee öylesine geziniyodık bebek arabası aldık
erkencilerdensin bugünGunaydiiiiinnnnn
Aslinda gec kalanlardanim :) ise gec kaldim. e bu sayede bos minibusteyim. sadece okumak yerine yazabiliyorumdaerkencilerdensin bugün
o zaman kolay gelsin canımAslinda gec kalanlardanim :) ise gec kaldim. e bu sayede bos minibusteyim. sadece okumak yerine yazabiliyorumda.doluvolunca tutunayim edeyimbderken olmuyo
Sagol yavrum. ay valla isten ciksam mi acaba o moddayim. biktim ya valla :) azcik en azindan su soguklarda evde olsam cok daha iyi. minibus, otobus, yuru bide yruluyo insan.o zaman kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?