- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.821
off sorma hiç sevmiyorum cumartesi günleri çalışmayı özellikleSagol yavrum. ay valla isten ciksam mi acaba o moddayim. biktim ya valla :) azcik en azindan su soguklarda evde olsam cok daha iyi. minibus, otobus, yuru bide yruluyo insan.
Sagol yavrum. ay valla isten ciksam mi acaba o moddayim. biktim ya valla :) azcik en azindan su soguklarda evde olsam cok daha iyi. minibus, otobus, yuru bide yruluyo insan.
bana zaten koca bakıyoroff sorma hiç sevmiyorum cumartesi günleri çalışmayı özellikleAllahtan evim işyerime yakın trafik vs sorun yaşamıyrm hiç tahammülüm yok çünkü ,bir kaç ay daha çalışayım ayrılacagım zaten ben,azcıkta kocam baksın dimi yani
ya benim yl çok uzak minibüsten otobüse falan 1,buçuk saat yolda geçiyor. soğuklarda da hiç çekilmiyor. ne yapsm çıksam mı bilemedim ya.off sorma hiç sevmiyorum cumartesi günleri çalışmayı özellikleAllahtan evim işyerime yakın trafik vs sorun yaşamıyrm hiç tahammülüm yok çünkü ,bir kaç ay daha çalışayım ayrılacagım zaten ben,azcıkta kocam baksın dimi yani
çık kız belki bebek daha erken olurya benim yl çok uzak minibüsten otobüse falan 1,buçuk saat yolda geçiyor. soğuklarda da hiç çekilmiyor. ne yapsm çıksam mı bilemedim ya.
uzak olması kötü olmuşya benim yl çok uzak minibüsten otobüse falan 1,buçuk saat yolda geçiyor. soğuklarda da hiç çekilmiyor. ne yapsm çıksam mı bilemedim ya.
bebekten ziyade valla üşüyorum ve resmen rezillik çekiyorum karda falan. otobüs gelmiyor falan. ay çekiceğim şeyleri aklıma getirince kv'lerle altlı üstlü oturduğumuzu bile unutuyorum. zaten çok zararı yok kadının bana falan oluyoçık kız belki bebek daha erken olur
uzun zamandır çıkmayı düşünüyorum. eşimede söyledim oda çık ya falan dedi. bi ara ev alma durumu oldu o yüzden çıkmadım. e evide alamadık tapuda sorun mu ne varmış falan ama ben hala çalışıyorumuzak olması kötü olmuşen iyi kararı sen verirsin bu konuda
Ben cumartesileri de evdeyim ama yinede bi kaç aya kadar isden çıkacam Karnım büyüdükçe daha zor olacak evde yatmanin keyfini yasayalim azcik daoff sorma hiç sevmiyorum cumartesi günleri çalışmayı özellikleAllahtan evim işyerime yakın trafik vs sorun yaşamıyrm hiç tahammülüm yok çünkü ,bir kaç ay daha çalışayım ayrılacagım zaten ben,azcıkta kocam baksın dimi yani
ohh mis :) benim cumartesiler tam gün bide.Ben cumartesileri de evdeyim ama yinede bi kaç aya kadar isden çıkacam Karnım büyüdükçe daha zor olacak evde yatmanin keyfini yasayalim azcik da
ohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)Ben cumartesileri de evdeyim ama yinede bi kaç aya kadar isden çıkacam Karnım büyüdükçe daha zor olacak evde yatmanin keyfini yasayalim azcik da
eger ayrılmak istiyorsan ve sizi sıkıntıya sokmayacaksa ayrıll gitsin yahu :) okdr rezillik çekmeye degmezuzun zamandır çıkmayı düşünüyorum. eşimede söyledim oda çık ya falan dedi. bi ara ev alma durumu oldu o yüzden çıkmadım. e evide alamadık tapuda sorun mu ne varmış falan ama ben hala çalışıyorumne zaman söylesem acaba modundayım. açıkçası cesaret edemiyorum :)
senin yakınmış zaten çalış eğer yorucu tempolu bir iş değilse canım :)ohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)
Allah yardimcin olsun tatlımohh mis :) benim cumartesiler tam gün bide.
Aynen bende mart sonuna en gec cikmayi düşünüyorum. Benimde biraz belli oluyo. Zaten göbeğim de vardı ne yazik ki simdi biraz daha büyüdüohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)
yorucu degil masa başı ama benim patronu idare etmek kolay bir iş degil herkes herkes kolay kolay idare edemez,hamile degilken bir şekilde idare ediyordum ama şuan hiç tahammülüm bile yoksenin yakınmış zaten çalış eğer yorucu tempolu bir iş değilse canım :)
hamile kalınca bende öyle oldum her şeye sinirleniyorumyorucu degil masa başı ama benim patronu idare etmek kolay bir iş degil herkes herkes kolay kolay idare edemez,hamile degilken bir şekilde idare ediyordum ama şuan hiç tahammülüm bile yok
benimki de belli oluyor :) tabi birazda çok yememden ötürü de olabilirohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)
ahahah ben normalde sinirli bir yapıya sahibimdir :) ama hamile kalınca daha sakin biri oldum ,sadece patronuma tahammül edemiyorum :)hamile kalınca bende öyle oldum her şeye sinirleniyorum
ahahahahahah ben normalde sinirli bir yapıya sahibimdir :) ama hamile kalınca daha sakin biri oldum ,sadece patronuma tahammül edemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?