Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Sagol yavrum. ay valla isten ciksam mi acaba o moddayim. biktim ya valla :) azcik en azindan su soguklarda evde olsam cok daha iyi. minibus, otobus, yuru bide yruluyo insan.
off sorma hiç sevmiyorum cumartesi günleri çalışmayı özellikle Allahtan evim işyerime yakın trafik vs sorun yaşamıyrm hiç tahammülüm yok çünkü ,bir kaç ay daha çalışayım ayrılacagım zaten ben,azcıkta kocam baksın dimi yani

Sagol yavrum. ay valla isten ciksam mi acaba o moddayim. biktim ya valla :) azcik en azindan su soguklarda evde olsam cok daha iyi. minibus, otobus, yuru bide yruluyo insan.

bana zaten koca bakıyor

ya benim yl çok uzak minibüsten otobüse falan 1,buçuk saat yolda geçiyor. soğuklarda da hiç çekilmiyor. ne yapsm çıksam mı bilemedim ya.

uzak olması kötü olmuş en iyi kararı sen verirsin bu konuda
uzun zamandır çıkmayı düşünüyorum. eşimede söyledim oda çık ya falan dedi. bi ara ev alma durumu oldu o yüzden çıkmadım. e evide alamadık tapuda sorun mu ne varmış falan ama ben hala çalışıyorum ne zaman söylesem acaba modundayım. açıkçası cesaret edemiyorum :)

Ben cumartesileri de evdeyim ama yinede bi kaç aya kadar isden çıkacam Karnım büyüdükçe daha zor olacak evde yatmanin keyfini yasayalim azcik da

Ben cumartesileri de evdeyim ama yinede bi kaç aya kadar isden çıkacam Karnım büyüdükçe daha zor olacak evde yatmanin keyfini yasayalim azcik da
ohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)

eger ayrılmak istiyorsan ve sizi sıkıntıya sokmayacaksa ayrıll gitsin yahu :) okdr rezillik çekmeye degmez

ohh süper valla :) en fazla 3 ay daha çalışmayı düşünüyorum oda duruma göre :) bua arada karnınız büyüdümü benim cok az belli oluyor ama cok aşagıda :)
Aynen bende mart sonuna en gec cikmayi düşünüyorum. Benimde biraz belli oluyo. Zaten göbeğim de vardı ne yazik ki simdi biraz daha büyüdü

yorucu degil masa başı ama benim patronu idare etmek kolay bir iş degil herkes herkes kolay kolay idare edemez,hamile degilken bir şekilde idare ediyordum ama şuan hiç tahammülüm bile yok
hamile kalınca bende öyle oldum her şeye sinirleniyorum

Günaydın kızlar
Tek tavsiyem işten çıkmayın :)))
Şehir değişikliği nedeniyle ben çıkmak zorunda kaldım. Sonra iş bulana kadar hamile kaldım dedim hamile insanı kimse işe almaz :))
Sonra 2.hamilelik derkeeennn 1 buçuk senedir evdeyim ve sıyırmak üzereyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…