Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydınnn :)
dediğin çok dogru ama hamşler bi süreden snra mecbur ayrılacak :) ben dogum iznini beklemeyecegm dogumdan snrada bir süre calışmayı düşünmüyorum azcık yatayım diyorum hem öncesi hem sonrası

bende aynı düşüncedeydim ama benim durum biraz sıkıntılı. benim yol çok uzak. bide evde otursamotursam 2-3 ay anca otururum ben. mutlaka işe girerim yani hep öyle oldu bunca zaman. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. bu yol beni bitiriyor. saat 9 da evde olan kadını ben napıyım. hadi yemek ısıt vs onları kaldır topla derken 11 oluyo saat yıkanıp yat 12 oda en az sonra 7buçukta tekrardan yollardayım :) bi de kar yağınca otobüs iptal oluyo minibüs kalmıyo falan tam rezillik

Ne iş yapıyosun kız 2 3 ayda iş buluyosun söyle ben de o mesleğe atılayım :))

Ben de doğum sonrası bir süre daha iş bakmayacağım ama sonra kimse evde tutamaz beni
Şimdi yine alıştım da özellikle ilk zamanlar eşime sarıyodum. Zavallı adam ya

Ne iş yapıyosun kız 2 3 ayda iş buluyosun söyle ben de o mesleğe atılayım :))
valla bebeğim aslında gazetede haber muhabiriydim ama eşim istemediği için mecbur değiştirdik. grafik,web tasarım, ceo çalışması vs yapıyorum. gerçi şuan olduğum yerde mecbur ön muhasebede öğrendim nebim vs rahat kullanıyorum :) kısacası kalmıyorum

Kız 3 çeşit saydın bende 1 tane var

bacım valla her şeyi yapabiliyorsun helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…