- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.841
Aynen bende mart sonuna en gec cikmayi düşünüyorum. Benimde biraz belli oluyo. Zaten göbeğim de vardı ne yazik ki simdi biraz daha büyüdü
günaydınnn :)Günaydın kızlar
Tek tavsiyem işten çıkmayın :)))
Şehir değişikliği nedeniyle ben çıkmak zorunda kaldım. Sonra iş bulana kadar hamile kaldım dedim hamile insanı kimse işe almaz :))
Sonra 2.hamilelik derkeeennn 1 buçuk senedir evdeyim ve sıyırmak üzereyim :))
bende aynı düşüncedeydim ama benim durum biraz sıkıntılı. benim yol çok uzak. bide evde otursamotursam 2-3 ay anca otururum ben. mutlaka işe girerim yani hep öyle oldu bunca zaman. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. bu yol beni bitiriyor. saat 9 da evde olan kadını ben napıyım. hadi yemek ısıt vs onları kaldır topla derken 11 oluyo saat yıkanıp yat 12 oda en az sonra 7buçukta tekrardan yollardayım :) bi de kar yağınca otobüs iptal oluyo minibüs kalmıyo falan tam rezillikGünaydın kızlar
Tek tavsiyem işten çıkmayın :)))
Şehir değişikliği nedeniyle ben çıkmak zorunda kaldım. Sonra iş bulana kadar hamile kaldım dedim hamile insanı kimse işe almaz :))
Sonra 2.hamilelik derkeeennn 1 buçuk senedir evdeyim ve sıyırmak üzereyim :))
günaydın kızlar
benim koca erken işe gittiği için bende kalkıyorumYaaa ne kadar erken kalkıyosnz yaaa vay arkadaş
Ne marka model bisey aldiniz :) ayrica iyi yapmissin ne olcak yani :)
Ne iş yapıyosun kız 2 3 ayda iş buluyosun söyle ben de o mesleğe atılayım :))bende aynı düşüncedeydim ama benim durum biraz sıkıntılı. benim yol çok uzak. bide evde otursamotursam 2-3 ay anca otururum ben. mutlaka işe girerim yani hep öyle oldu bunca zaman. biraz dinlenmeye ihtiyacım var. bu yol beni bitiriyor. saat 9 da evde olan kadını ben napıyım. hadi yemek ısıt vs onları kaldır topla derken 11 oluyo saat yıkanıp yat 12 oda en az sonra 7buçukta tekrardan yollardayım :) bi de kar yağınca otobüs iptal oluyo minibüs kalmıyo falan tam rezillik
benim koca erken işe gittiği için bende kalkıyorum
Ben de doğum sonrası bir süre daha iş bakmayacağım ama sonra kimse evde tutamaz benigünaydınnn :)
dediğin çok dogru ama hamşler bi süreden snra mecbur ayrılacak :) ben dogum iznini beklemeyecegm dogumdan snrada bir süre calışmayı düşünmüyorum azcık yatayım diyorum hem öncesi hem sonrası
valla bebeğim aslında gazetede haber muhabiriydim ama eşim istemediği için mecbur değiştirdik. grafik,web tasarım, ceo çalışması vs yapıyorum. gerçi şuan olduğum yerde mecbur ön muhasebede öğrendim nebim vs rahat kullanıyorum :) kısacası kalmıyorumNe iş yapıyosun kız 2 3 ayda iş buluyosun söyle ben de o mesleğe atılayım :))
yok kız o kadar da değil.Sabah çalşması yapmak için mi
bana zaten koca bakıyor
Kız 3 çeşit saydın bende 1 tane varvalla bebeğim aslında gazetede haber muhabiriydim ama eşim istemediği için mecbur değiştirdik. grafik,web tasarım, ceo çalışması vs yapıyorum. gerçi şuan olduğum yerde mecbur ön muhasebede öğrendim nebim vs rahat kullanıyorum :) kısacası kalmıyorum
bacım valla her şeyi yapabiliyorsun helal olsunvalla bebeğim aslında gazetede haber muhabiriydim ama eşim istemediği için mecbur değiştirdik. grafik,web tasarım, ceo çalışması vs yapıyorum. gerçi şuan olduğum yerde mecbur ön muhasebede öğrendim nebim vs rahat kullanıyorum :) kısacası kalmıyorum
yok kız o kadar da değil.eşim uyanınca bende uyanıyorum otomatik sonrada uyku kaçtımı kaçıyor yani
Ne nadar uğraştın kızcağızla yaSenin de uykun kaçabiliyo yaniçok enteresan
Kız 3 çeşit saydın bende 1 tane var
e mecbuuur başka işlere girdikçe öğreniyorum sertifika falan destekliyorum. prof. fotoğrafçılık yaptım belli bir süre falanbacım valla her şeyi yapabiliyorsun helal olsun
aynen öyle canım adım çıkmış bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?