- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.861
Doğru canım muhasebe ve türevleri fena. Benim eşim finans sektöründe bazen evde çalışıyor. Bilgisayarına bakınca bile fenalık geliyo içime :)))e mecbuuur başka işlere girdikçe öğreniyorum sertifika falan destekliyorum. prof. fotoğrafçılık yaptım belli bir süre falandaha ne olsun o hagi gazetecilik okuduğum için kolay bi işti yani ama muhasebe nefretlik
Doğru canım muhasebe ve türevleri fena. Benim eşim finans sektöründe bazen evde çalışıyor. Bilgisayarına bakınca bile fenalık geliyo içime :)))
Doğru canım muhasebe ve türevleri fena. Benim eşim finans sektöründe bazen evde çalışıyor. Bilgisayarına bakınca bile fenalık geliyo içime :)))
kıskanmamak elde değilkiValla kıskanıyorm yaaa
sen daha öncesinde ne işyapıyodun canım ?Doğru canım muhasebe ve türevleri fena. Benim eşim finans sektöründe bazen evde çalışıyor. Bilgisayarına bakınca bile fenalık geliyo içime :)))
Yok canım kendi işi evde takılıyo o yüzden haftanın 2 günü. Cuma cmt pzr pzt evde tepemde.Tabi doğru anladıysam. Gündiz çalştğna ek olarak evde de çalşyosa uzak dursun benden çyle iş
Ben endüstri mühendisiyim canım tek etiketim bu. Bu nedenle de piyasadaki boşluğu yakalamam gerekli iş bulabilmek için. Şu ara da işsizlik tavan. Bir seneye tekrar iş bulmaya kalksam şansım varsa hemen olur yoksa 6 ay evde oturduğumu biliyorum.sen daha öncesinde ne işyapıyodun canım ?
Yok canım kendi işi evde takılıyo o yüzden haftanın 2 günü. Cuma cmt pzr pzt evde tepemde.
Ben endüstri mühendisiyim canım tek etiketim bu. Bu nedenle de piyasadaki boşluğu yakalamam gerekli iş bulabilmek için. Şu ara da işsizlik tavan. Bir seneye tekrar iş bulmaya kalksam şansım varsa hemen olur yoksa 6 ay evde oturduğumu biliyorum.
Ben sanayinin göbeğindeyim. GebzeNe güzel işte yaaaa tek etiketim diyosun bi de. Daha ne istiyosun acabaasiz hamgi.şehirdeydiniz ki? Sanayi çok tok sanırm oldğnz yerde yoksa iş bulmaman imkansızzz. Endüstri müh çok talep görüyo
Sen bi de bana sor güzel mi:)))Ne güzel yaaaa
? Neyi konuyu mu66 bin görüntülenme olmuş kızlar
Ben sanayinin göbeğindeyim. Gebze
Ama buraya taşındıktan kısa süre sonra hamile kalınca araya bayaa zaman girmiş oldu. Bu zaman da artacak. Çekincem o zaten. Çok ara vermiş oldum. Neyse artık kısmet diyeceğiz napalım.
Sen bi de bana sor güzel mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?