Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Doğru canım muhasebe ve türevleri fena. Benim eşim finans sektöründe bazen evde çalışıyor. Bilgisayarına bakınca bile fenalık geliyo içime :)))

sen daha öncesinde ne işyapıyodun canım ?
Ben endüstri mühendisiyim canım tek etiketim bu. Bu nedenle de piyasadaki boşluğu yakalamam gerekli iş bulabilmek için. Şu ara da işsizlik tavan. Bir seneye tekrar iş bulmaya kalksam şansım varsa hemen olur yoksa 6 ay evde oturduğumu biliyorum.

Ne güzel işte yaaaa tek etiketim diyosun bi de. Daha ne istiyosun acabaa siz hamgi.şehirdeydiniz ki? Sanayi çok tok sanırm oldğnz yerde yoksa iş bulmaman imkansızzz. Endüstri müh çok talep görüyo

Ne güzel işte yaaaa tek etiketim diyosun bi de. Daha ne istiyosun acabaa siz hamgi.şehirdeydiniz ki? Sanayi çok tok sanırm oldğnz yerde yoksa iş bulmaman imkansızzz. Endüstri müh çok talep görüyo
Ben sanayinin göbeğindeyim. Gebze
Ama buraya taşındıktan kısa süre sonra hamile kalınca araya bayaa zaman girmiş oldu. Bu zaman da artacak. Çekincem o zaten. Çok ara vermiş oldum. Neyse artık kısmet diyeceğiz napalım.

Aman boşver yaa zaten stresli olır senin işin. Şuan bence hiç gerek yok. Doğmdan sonra inş.güzel güzel bulursun kızının nasibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…