- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.881
Hadi inşallah :)Aman boşver yaa zaten stresli olır senin işin. Şuan bence hiç gerek yok. Doğmdan sonra inş.güzel güzel bulursun kızının nasibine
Bak ben bu açıdan hiç düşünmemiştim. Çok doğru bir noktaya parmak bastın :))))Doğumdan sonra işine yarar benxe şimdi şikayet etme hiç
hmm. aslındaBen endüstri mühendisiyim canım tek etiketim bu. Bu nedenle de piyasadaki boşluğu yakalamam gerekli iş bulabilmek için. Şu ara da işsizlik tavan. Bir seneye tekrar iş bulmaya kalksam şansım varsa hemen olur yoksa 6 ay evde oturduğumu biliyorum.
ooo baya olmuş :) ama pek yazan olmadı66 bin görüntülenme olmuş kızlar
aynenooo baya olmuş :) ama pek yazan olmadıbunlar kaynaşmış araya girmesi zor olur mu dediler naptılar :)
Bak ben bu açıdan hiç düşünmemiştim. Çok doğru bir noktaya parmak bastın :))))
ooo baya olmuş :) ama pek yazan olmadıbunlar kaynaşmış araya girmesi zor olur mu dediler naptılar :)
hmm. aslındailkinilkin de dediği gibi endüstri müh. alanı geniş bi meslek benim kardeşimde o beölümü okuyo şuan. az bişey aşinayım. bulamamana şaşırdım ama dediğin gibi hamile kaldım falan o yüzden olabilir.
ay yine daldım oyun parkı modellerine :) ama beğenemedim ya. beğenmiyorum niyeyse. 70x130 olsun sallansın diyorum sadece bir model çıkıyo oda hiç güzel değil. diğerlerine bakınıyorum onlarda hep 70x120 ama onlarıda beğenmiyorum
medipol üniversitesinde okuyo benimki :)Aaa benm küçük kardeşim de okuyoo şuan. Seninki nerde okuyo belki aynı yerdedirler
medipol üniversitesinde okuyo benimki :)
mağazada da baktım. ama hep netteki modeller var zaten. en çok satan ürünleri komuşlar mağazalaradaGidip baktn mı hiç.mağazada yoksa sadece inteenttwn mi
hee aman neyse okusunlarda... (türk annesi modu)Haa tutmadı bak. Nerde ki o? Yıldız teknkte benmki
mağazada da baktım. ama hep netteki modeller var zaten. en çok satan ürünleri komuşlar mağazalaradainternettende bakındım biyenmedim
benim istediğim özelliklerde bulamıyorum ben sorun orda :) sallansın 2 ayağı tekerlekli olsun 70x130 olsun olmazsa 70x120 olsun falan ama yokDirek görnce belki beğenirdin diye dedim. Görünce daha bi sevimli geliyo yaaa minik minik
Bende daricadayim canim baya yakiniz sen hangi hastaneye gidiyosun kontrole yüzyilami yoksa.Ben sanayinin göbeğindeyim. Gebze
Ama buraya taşındıktan kısa süre sonra hamile kalınca araya bayaa zaman girmiş oldu. Bu zaman da artacak. Çekincem o zaten. Çok ara vermiş oldum. Neyse artık kısmet diyeceğiz napalım.
geçmiş olsun canımKizlar ben hasta yatarken siz epey kaynatmisiniz 200tane yazi okudum :) bende acillerde sürünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?