Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hmm. aslında ilkinilkin de dediği gibi endüstri müh. alanı geniş bi meslek benim kardeşimde o beölümü okuyo şuan. az bişey aşinayım. bulamamana şaşırdım ama dediğin gibi hamile kaldım falan o yüzden olabilir.

ay yine daldım oyun parkı modellerine :) ama beğenemedim ya. beğenmiyorum niyeyse. 70x130 olsun sallansın diyorum sadece bir model çıkıyo oda hiç güzel değil. diğerlerine bakınıyorum onlarda hep 70x120 ama onlarıda beğenmiyorum

Gidip baktn mı hiç.mağazada yoksa sadece inteenttwn mi

Direk görnce belki beğenirdin diye dedim. Görünce daha bi sevimli geliyo yaaa minik minik
benim istediğim özelliklerde bulamıyorum ben sorun orda :) sallansın 2 ayağı tekerlekli olsun 70x130 olsun olmazsa 70x120 olsun falan ama yok olanıda ben beğenmiyorum anacım neyse ben hamile kalıp doğurana kadar bişeyler çıkar elbet

Bende daricadayim canim baya yakiniz sen hangi hastaneye gidiyosun kontrole yüzyilami yoksa.

Kizlar ben hasta yatarken siz epey kaynatmisiniz 200tane yazi okudum :) bende acillerde sürünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…