- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.901
Cok feci giribim bir kilo serum yedim işe yaramadi gebelikte girip 5kati oluyomuş bunu anladim basim devamli agriyo cok kotuyum ilk defa boyle bi kotu girip oldum hapsurmadogim dk yok neler deniyorum pek ise yaramiyor.geçmiş olsun canımne oldu
çok geçmiş olsun canım dikkat et havalarda acayip soğukCok feci giribim bir kilo serum yedim işe yaramadi gebelikte girip 5kati oluyomuş bunu anladim basim devamli agriyo cok kotuyum ilk defa boyle bi kotu girip oldum hapsurmadogim dk yok neler deniyorum pek ise yaramiyor.
Balli sut
Limonlu cay
Nane limon kaynattim
Bol bol meyve c vitamini
Daha ne yapiyim ki ?
Evet evim petekli her yer sicak elimi soguk suya bile deydirmiyorum ama işte olucagim varmiş yastik battaniye ve kumanda bu üçlü ile takiliyorum artik :)çok geçmiş olsun canım dikkat et havalarda acayip soğuk
Sagol canim sende dikkat ette hasta olma sen nerde oturuyodun burda daha hic kar yagmadi gebze daricadayim.çok geçmiş olsun canım dikkat et havalarda acayip soğuk
niğde de oturuyorum :)Sagol canim sende dikkat ette hasta olma sen nerde oturuyodun burda daha hic kar yagmadi gebze daricadayim.
yok medicalpark a gidiyorum canımBende daricadayim canim baya yakiniz sen hangi hastaneye gidiyosun kontrole yüzyilami yoksa.
Onu duymadim bende hospitalparka gidiyorum sagol bu arada.yok medicalpark a gidiyorum canım
Geçmiş olsun bu arada
niğde de oturuyorum :)[/QUOcokkkk uzaksinnnnn bizeeee cokkk
benim istediğim özelliklerde bulamıyorum ben sorun orda :) sallansın 2 ayağı tekerlekli olsun 70x130 olsun olmazsa 70x120 olsun falan ama yokolanıda ben beğenmiyorum anacım neyse ben hamile kalıp doğurana kadar bişeyler çıkar elbet
Ay doğsalar da mıncıklasak azıcık
Ooo çılgın bir yöntem daha
Hamile kaldıgın tarih aralıklarına göre degerlendiriyosunOoo çılgın bir yöntem daha
Çin takvimi mantığı sanırım di mi?
Tutuyo tutuyo :))Hamile kaldıgın tarih aralıklarına göre degerlendiriyosunbak bi bakalım tutuyormu sende
Aglama kız niye aglıyosunyani kız ne zaman olduğunu bilmiyoruz ama kız diyor
Hadi bakalım bizimkiler tutacakmıTutuyo tutuyo :))
Erkektir belki ne biliyon da üzülüyonya ama ben erkek istiyordum :/ :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?