Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bence de yanlış bu yanlış aman kız olursa da 2 kız işte ne yapalım
Biz de iki kızız bi ablam var.
10 numara 2 kız kardeş. Gerçekten. Kii aramızda 7 yaş olmasına rağmen hep arkadaş gibi olduk. Herşeyi ondan öğrendim, ilk heryere onunla gittim, o yüzden annem hep çok rahat etmiştir.
Şimdi ablamın da bir kızı var 5 yaşında. Benimki de kız olsun diye en çok o istiyordu. Sağlıkla kucağıma alırsam inşallah 2.çocuğu pek düşünmüyorum. Onlar da birbirlerine kardeş olurlar işte. Geçinip gideriz :))

oh ne güzel valla kızada şuan pek sıcak baktım
Evet ya kız olsun nolcak sanki kız cocuk candır :))

Vermemmmmm yavrumu kimselereee vermem
Kız verilir mi?
Verenler, terk edip gidenler, çöpe atanlar neyin kafasını yaşıyo nasıl yapıyo yani insan hayret ediyo. Bizim gibi bir sürü insan kucağına alabilmek için o kadar çabalarken ve sabırsızlıkla beklerken. Yemiş kafayı bu insanlar.

Yanlis anlasilmak , kimseyi kirmak da istemiorum aslinda ama;
Anne olmak isteyen birinin kriterleri olmamali
Şöyle ..kiz olsun istiorum. erkek istiorum
Yaz cocugu olsun .kis cocugu olsun
1 evladim olsun die dr dr dolasan varini yogunu tuketen
30 yillik evli olup hala kirada oturanlar varken..

Haklısın canım bizimki merak aslında çocuğun erkeği kızı olmuyodur bundan hepimiz eminiz zaten. Hele de doğurduktan sonra bu konuşulanlar çok saçma gelecek hepimize :))
Herkesin gönlünden bişey geçiyor mutlaka ama, olduktan sonra gönlündekinin hiçbir değeri kalmıyor kucağındakinin yanında :)

haklısın canım ama ben şu açıdan dedim hani 1 erkek 1 kız ideal diye herhalde kız olursa da kapının önüne koymayız tabi ki :) öncelikli sağlıklı olsun

Allahım evlerden ırak, anlayamıyorum ben o insanları zaten, nasıl bir vicdandır

Yok yaaa bizİm doktor pek bi gevur çıktı hissini bile söylemedi gerçi 11+3 tü son gitrğmzde. Bi dahaki gidişimzr 14 haftalk olucak inş. O zmn söylerim inş dedi. Bekliyorm ocak ilk hafta gidicez
Yanilma payi haricinde
Gec ogrenilenler kiz oluyo genelde
Erkek hada erken belli oluyo

Allah isteyen herkese versin inş , kız olsun erkek olsun hiç farketmez saglıklı hayırlı evlatlar olsun yeterki , bizimkisi sadece merak bi an önce öğrenmek için sabırsız ve heyecanlıyız , ondan ötürü bu teoriler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…