- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.921
Benimde oglan o zmn hahaha
ya ama ben erkek istiyordum :/ :/
bence de yanlış bu yanlışErkektir belki ne biliyon da üzülüyonsadece bi teorii balısı üzülme
Vermemmmmm yavrumu kimselereee vermemBebişleri değişirsiniz nolcak ki
Az kaldı kızlar azcık daha sabır
Evet ya kız olsun nolcak sanki kız cocuk candır :))bence de yanlış bu yanlışaman kız olursa da 2 kız işte ne yapalım
Biz de iki kızız bi ablam var.bence de yanlış bu yanlışaman kız olursa da 2 kız işte ne yapalım
oh ne güzel valla kızada şuan pek sıcak baktımBiz de iki kızız bi ablam var.
10 numara 2 kız kardeş. Gerçekten. Kii aramızda 7 yaş olmasına rağmen hep arkadaş gibi olduk. Herşeyi ondan öğrendim, ilk heryere onunla gittim, o yüzden annem hep çok rahat etmiştir.
Şimdi ablamın da bir kızı var 5 yaşında. Benimki de kız olsun diye en çok o istiyordu. Sağlıkla kucağıma alırsam inşallah 2.çocuğu pek düşünmüyorum. Onlar da birbirlerine kardeş olurlar işte. Geçinip gideriz :))
Evet ya kız olsun nolcak sanki kız cocuk candır :))
Kız verilir mi?Vermemmmmm yavrumu kimselereee vermem
Haklısın canım bizimki merak aslında çocuğun erkeği kızı olmuyodur bundan hepimiz eminiz zaten. Hele de doğurduktan sonra bu konuşulanlar çok saçma gelecek hepimize :))Yanlis anlasilmak , kimseyi kirmak da istemiorum aslinda ama;
Anne olmak isteyen birinin kriterleri olmamali
Şöyle ..kiz olsun istiorum. erkek istiorum
Yaz cocugu olsun .kis cocugu olsun
1 evladim olsun die dr dr dolasan varini yogunu tuketen
30 yillik evli olup hala kirada oturanlar varken..
haklısın canım ama ben şu açıdan dedim hani 1 erkek 1 kız ideal diye herhalde kız olursa da kapının önüne koymayız tabi ki :) öncelikli sağlıklı olsunYanlis anlasilmak , kimseyi kirmak da istemiorum aslinda ama;
Aglama kız niye aglıyosunben bugun baya bi mutluluk hormonu salgıladımm kendime güzel ciciler aldım :)) minnağıma hiç bişi almadım ama :) ben mutlu olunca oda otomatik mutlu oldu
Sen cinsiyetini ogrenmedinmi canimÇocğn doğacağı zaman demi. O zmn hepimizin kız bizim
Sen cinsiyetini ogrenmedinmi canim
Allahım evlerden ırak, anlayamıyorum ben o insanları zaten, nasıl bir vicdandırKız verilir mi?
Verenler, terk edip gidenler, çöpe atanlar neyin kafasını yaşıyo nasıl yapıyo yani insan hayret ediyo. Bizim gibi bir sürü insan kucağına alabilmek için o kadar çabalarken ve sabırsızlıkla beklerken. Yemiş kafayı bu insanlar.
Saol canım :)) bilmem ben Allah bilir orasını :))Güle güle kullanama şimdi ben de ağlycam ya benm de mi erkek ulen
aynen kız millet hamile kalmak için ne kadar uğraşıyorAllahım evlerden ırak, anlayamıyorum ben o insanları zaten, nasıl bir vicdandır
Yanilma payi haricindeYok yaaa bizİm doktor pek bi gevur çıktı hissini bile söylemedigerçi 11+3 tü son gitrğmzde. Bi dahaki gidişimzr 14 haftalk olucak inş. O zmn söylerim inş dedi. Bekliyorm ocak ilk hafta gidicez
Allah isteyen herkese versin inş , kız olsun erkek olsun hiç farketmez saglıklı hayırlı evlatlar olsun yeterki , bizimkisi sadece merakYanlis anlasilmak , kimseyi kirmak da istemiorum aslinda ama;
Yanilma payi haricinde
Gec ogrenilenler kiz oluyo genelde
Erkek hada erken belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?