- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.941
Ama benEvt öyleymiş. Bakalım gittğimzde ne diycek çok heyecanlı
dur kız daha hiçbir şey kesin değil
Olsun ben küstüm bu işe hevesim kaçtı :)))dur kız daha hiçbir şey kesin değil
Aynen daha belli degil ki du bi bakalım belli olsunn dont give up yani
aaaa daha ticarete atılacaktınOlsun ben küstüm bu işe hevesim kaçtı :)))
Parayı kıracaktım ama hayaller işm suya düştüaaaa daha ticarete atılacaktın
ahahahahBu arada kızlar gecenin bi vakti acıktığım ve şuan yemek yediğim doğrudur. Benim göbek aldı başını gitti
Tutma tutma sal gitsinahahahahben kendimi zor tutuyorum valla tutmak zorundayım
İştah açılınca öle oluyomuş vallahi :)) benim bulantılar gecti bir kaç gündür daha iyiyim cok şükür acıktıgımı hissediyorum artık resmen midem kazınıyor acıktıgımda :) benim göbekte cıkmaya başladıBu arada kızlar gecenin bi vakti acıktığım ve şuan yemek yediğim doğrudur. Benim göbek aldı başını gitti
kız dur doğumdan sonra vermesi var bideTutma tutma sal gitsin
Yanıma benim gibi pis boğaz bir arkadaş arıyorum
İçinde bebiş olduğu sürece göbek güzel şeyİştah açılınca öle oluyomuş vallahi :)) benim bulantılar gecti bir kaç gündür daha iyiyim cok şükür acıktıgımı hissediyorum artık resmen midem kazınıyor acıktıgımda :) benim göbekte cıkmaya başladı
Ben çok hızlı veririm kilo ya o konuya çok takmıyorum. Hırs da yapıyorum çünkükız dur doğumdan sonra vermesi var bide
ya bende çabuk veriyorum da ipin ucu kaçar diye insan korkuyorBen çok hızlı veririm kilo ya o konuya çok takmıyorum. Hırs da yapıyorum çünkü
Aldığım tüm kiloyu vermem için 3 ay yeter. Emzirme süresinde de rejim yapıcam çünkü süt sadece su içmeye bağlı başla bişeye değil.
Nerdeyse yarıladım hamileliği. 3 4 kilo aldım. Kalan yarı sürede de ortalama 10 alsam, 15 le falan bitiririm.ya bende çabuk veriyorum da ipin ucu kaçar diye insan korkuyor
inşallah öyle olur Allahtan yaza dek geliyor yürüş için felan :)Nerdeyse yarıladım hamileliği. 3 4 kilo aldım. Kalan yarı sürede de ortalama 10 alsam, 15 le falan bitiririm.
Tabi bunlar tahmin inşallah öyle olur. 15 de idare eder bence abartı değil.
Zaten eylülde tatile gitcem beninşallah öyle olur Allahtan yaza dek geliyor yürüş için felan :)
neyse kızlar hadi görüşürüz ne kadar kocama sinir olsam da uyuyacamZaten eylülde tatile gitcem ben
Yiyosa vermeyeyim
Ah o oyunlaarrrneyse kızlar hadi görüşürüz ne kadar kocama sinir olsam da uyuyacamşu oyunda ne var anlamıyorum yani
aynen öyle alacan telefonu aşağıya atacanAh o oyunlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?