- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.961
Telefona acımasam duvara fırlatasım geliyo da. Kalk git içerde oyna sinirimi bozuyosun diyorum napayımaynen öyle alacan telefonu aşağıya atacan
neyse hadi iyi geceler :)Telefona acımasam duvara fırlatasım geliyo da. Kalk git içerde oyna sinirimi bozuyosun diyorum napayım
ya bende çabuk veriyorum da ipin ucu kaçar diye insan korkuyor
Anca bu kadar oluyor bacımİyi geceler yarın pazar herkes geç kalksın :))
kız ne işin var 7.30 daGünaydınnn :)) oo bende 7 bucukta uyandım aslında sonra kendimi zorla uyuttum bu saate kadar :)
Sabahın köründe ne işim olsun kız hemde pazar pazar,Uyanıyorum valla uyanmak istemiyorum halbuki ama uyanıyorum işte :))kız ne işin var 7.30 da
benim koca oyunlarla ilgileniyor nerde benle ilgilenecek :/Kızlar? Bugün hiç formumuzda değiliz. Herkes kocasıyla ilgileniyo heralde :))
Kızlar? Bugün hiç formumuzda değiliz. Herkes kocasıyla ilgileniyo heralde :))
Biz de dşardaydk ama hiç bana yaramıyo ya dşarı çkmakmidem normalde de bulanrdı arabada falan. Şimdi iyice berbat oldum. Geldğimzden beri yattm uyudum ama kendme gelemedim hala
Size oluyo mu böyle hiç
Benimde araba ve otobus vs bulanıyor, yine başladı bulantılar çok yogun diil amaagzımın hiç tadı yok
Hahaha bizim için Zaman kilo alma zamanı degilse demek kiKızlar siz niye bu mide bulantısından tam olarak kurtulamadınız yaa
Hadi artık silkelenin kendinize gelin
Zaman kilo alma zamanıdır
Kızlar siz niye bu mide bulantısından tam olarak kurtulamadınız yaa
Hadi artık silkelenin kendinize gelin
Zaman kilo alma zamanıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?