- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.981
Benimde araba ve otobus vs bulanıyor, yine başladı bulantılar çok yogun diil amaagzımın hiç tadı yok
Heralde 1 2 haftaya tamamen toplarsınız kendinizi canım yaYa bu çekilir bi dert değil gerçekten yaaa. Mahvetti beni hala kendme gelemedim
Heralde 1 2 haftaya tamamen toplarsınız kendinizi canım ya
günaydınn :)) bugun güne bulantısız başladım bakalım :)) ilkin az kaldı gecer inş bir kaç haftaya seninki çok daha yogun sanırım bana bakarak,elma ayva ve havuc ye çok iyi geliyo bu meyveler
ikili sonuçlarım çıktı arkadaşlar ama birşey anlamadım anlayan varmı doktoruma öğlen gibi sorucam
ikili sonuçlarım çıktı arkadaşlar ama birşey anlamadım anlayan varmı doktoruma öğlen gibi sorucam
anlamaya calışıyorum :) henüz çözemedim bu arada T-hcg 155,8anlayabildin mi bi şeyler, baktın mı google dan
anlamaya calışıyorum :) henüz çözemedim bu arada T-hcg 155,8
buugun arayıp soracagım benimde aanladıgım kadarıyla risk oranı düşük test sonucunun ,hayırlısı bakalım kızmı erkekmi daha bilemiyoruz teoriler kız oldugu yönünde tam terside çıkabilir tabi ,nub teorisinde de sadece 1 kişi erkek dedi :) kız cocuklarının yüzü çıkıntılı oluyormuş erkeklerin ki düz oluyormuş :)kız mı yanibu doktorlar anlamıyo valla bilmyrm bu yaptğmz saçma testlerden dolayı mı ama ben de son sıralar kız hissediyorum çok yoğun bi şekilde. sen bgn doktora gidicek msn yoksa arayp mı sorucaksın sonçlarını.
gidiceksen yine baksın cinsiyetine
buugun arayıp soracagım benimde aanladıgım kadarıyla risk oranı düşük test sonucunun ,hayırlısı bakalım kızmı erkekmi daha bilemiyoruz teoriler kız oldugu yönünde tam terside çıkabilir tabi ,nub teorisinde de sadece 1 kişi erkek dedi :) kız cocuklarının yüzü çıkıntılı oluyormuş erkeklerin ki düz oluyormuş :)
herkesin gönlüne göre olsun inşee ben de okudum orda kafa yuvarlaksa alın düzse bilmemne diye. aman yaaa bu kadar okuyorz ediyoruz sonunda ne çkıcak acaba
hadi hayrlısı tekrardan sonçların da güzel çkmş. darısı diğerlerine
Kizlar benim daha ne bulantım nede başka bir belirti oldu herkes 8haftadan sonra başlar diyor bakalım.. yarın randevum var duanızı eksik etmeyin güzel anneler. Yavrumun kalp atışlarını duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?