Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydınn :)) bugun güne bulantısız başladım bakalım :)) ilkin az kaldı gecer inş bir kaç haftaya seninki çok daha yogun sanırım bana bakarak,elma ayva ve havuc ye çok iyi geliyo bu meyveler

ikili sonuçlarım çıktı arkadaşlar ama birşey anlamadım anlayan varmı doktoruma öğlen gibi sorucam

günaydınn :)) bugun güne bulantısız başladım bakalım :)) ilkin az kaldı gecer inş bir kaç haftaya seninki çok daha yogun sanırım bana bakarak,elma ayva ve havuc ye çok iyi geliyo bu meyveler

ya ben dün dedm ya gezdik dolandık bilmemne diye. benim neyime ki acaba yani. normalde bile midem bulanır zaten arabada. bi de dün şımarklk yaptm. o yüzden oldu ve hala gelemedim kendmeç bi de açgözlülüğümden 1incecik dilim pizza yedm. daha da gün boyu bi şey yemedmç dünden beri aç geziyorm ama asla bi şey yiyecek enerjim de yok yaaa. dudağm da uçuklamş yine su içicem de midem bulanıcak diye yemn ederm ona da korkyrm içmeye. zorla şuan çubk kraker yemeye çalşyrm.
benm korkum bu bulantı ve tiksinmelerin daha da uzun sürmesi

ikili sonuçlarım çıktı arkadaşlar ama birşey anlamadım anlayan varmı doktoruma öğlen gibi sorucam

orda değerler yazıyo ya 1:..... falan onlara bak. o iki noktadan sonrası ne kadar yüksekse risk o kadar az işte. googledan baksana normali neydi diye

anlamaya calışıyorum :) henüz çözemedim bu arada T-hcg 155,8

kız mı yani bu doktorlar anlamıyo valla bilmyrm bu yaptğmz saçma testlerden dolayı mı ama ben de son sıralar kız hissediyorum çok yoğun bi şekilde. sen bgn doktora gidicek msn yoksa arayp mı sorucaksın sonçlarını.
gidiceksen yine baksın cinsiyetine

buugun arayıp soracagım benimde aanladıgım kadarıyla risk oranı düşük test sonucunun ,hayırlısı bakalım kızmı erkekmi daha bilemiyoruz teoriler kız oldugu yönünde tam terside çıkabilir tabi ,nub teorisinde de sadece 1 kişi erkek dedi :) kız cocuklarının yüzü çıkıntılı oluyormuş erkeklerin ki düz oluyormuş :)

ee ben de okudum orda kafa yuvarlaksa alın düzse bilmemne diye. aman yaaa bu kadar okuyorz ediyoruz sonunda ne çkıcak acaba
hadi hayrlısı tekrardan sonçların da güzel çkmş. darısı diğerlerine

Kizlar benim daha ne bulantım nede başka bir belirti oldu herkes 8haftadan sonra başlar diyor bakalım.. yarın randevum var duanızı eksik etmeyin güzel anneler. Yavrumun kalp atışlarını duyarım inşallah

Dua et de bulantın okmasın. Çok rezil bi şey gerçekten. Kalp atışlarını da duyarsınz büyük ihtimalle yarın. Hadi hayırlısı şimdidrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…