Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Dua et de bulantın okmasın. Çok rezil bi şey gerçekten. Kalp atışlarını da duyarsınz büyük ihtimalle yarın. Hadi hayırlısı şimdidrn
Tesekkur ederim canım inşallah
Kızlar benim annem 2sene önce vefaat etti.. ve annemin yokluğu artık içime daha çok bi batıyor.. o kadar kötü ki annesiz olmak annenin yanında olmayışı.. haftaya alanyaya gidiyorum birkaç günlüğüne teyzemin yanına.. teyze anne yarısıdır, onunla özlemimi gidereyim azda olsa dedim.. hep hayalim di doğumum da annemin yanımda olması yavruma bakması yanımda olması.. ama işte keşke.. inşallah ben yavruma çok iyi bir anne olurum. ANNE çok başkadır değerlerini bilin

inş yarın duyacaksın bebişinin kalp atışını mekanı cennet olsun melek anneciğinin nur içinde yatsın

canım benm yaa başınız sağolsun ben de babamı kaybettim. bilirim acısının nasıl olduğunu.. hayat çok zor maalesef

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun insan bir şeyin değerini kaybedince anlıyor derler ya doğru galiba

Hepiniz sagolun kızlar rabbim bütün vefaat edenlerimizin mekanini cennet eylesin inşallah cennete kavuşuruz sevdiklerimize. ilkinilkin seninde basın sağolsun canım şımaracak kimsen olmadığında hayat seni kocaman adam yapıyor.... zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…