- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.021
başladın mı sen işe. sorma ya bende de durumlar aynı 2 gündür midem kötü önce bulanıyo bulandıkca da ağırıyo ne yapacağımı şaşırdımoffff hiç deme onu zaten yaaaşu bulantıdan bilmemneden sendromumu bile yaşayamadım
bugun ben biraz yogundum çok takılamadm burda :) doktorumda aradı güzelmiş ikili sonuçlarım çok şükür
başladın mı sen işe. sorma ya bende de durumlar aynı 2 gündür midem kötü önce bulanıyo bulandıkca da ağırıyo ne yapacağımı şaşırdım
gözün aydın canımbugun ben biraz yogundum çok takılamadm burda :) doktorumda aradı güzelmiş ikili sonuçlarım çok şükür
kolay gelsin canım. malesef ben kendimi tutamayıp çıkarıyorum ve sürekli kusdukca mide boş olduğu için ağrı yapıyo. umarım en kısa zamanda tamamen biter bulantılarbaşladım bugünbenm sadece bulanıyo, çıkarsam sanki rahatlycam ama gerçi mide de boş. bi de kusmak da iyi değilmiş zaten, kusmamaya çalışın diyo ya doktorlar rahmi kasıyomş falan diye. of yaa bi şey de yiyemiyorm nasıl beslenicek bu çocuk
kolay gelsin canım. malesef ben kendimi tutamayıp çıkarıyorum ve sürekli kusdukca mide boş olduğu için ağrı yapıyo. umarım en kısa zamanda tamamen biter bulantılar
ben ikili test yaptırmadım doktorum madem istemiyosun ultrasonda ense ölçümü ve burun kemiğine bakalım için rahat etsin dedi. çok şükür onda da degerler normaldi. sorun olsa ultrasonda dahi belli olurdu demi kızlar
kızlar bende sabah erken kalkıncauyudum valla bugün
bana 3 lüden bahsetmedi yaptırmam zaten ben ,4 lü dedi galiba 4 lü ayrıntılı ultrason mu oluyor acaba ?iyi hadi gözün aydın3lüyü yapmazlar artık bize demi
bana 3 lüden bahsetmedi yaptırmam zaten ben ,4 lü dedi galiba 4 lü ayrıntılı ultrason mu oluyor acaba ?
evet farklılarmış baktım netten , doktorum inş 4 lü ve ayrıntılıda da güzel çıkar sonuçların diince bi an aynı diye düşündüm,bakalım benim randevu 1 ay snra :) ama 1 aydan önce de gelmek istersen gelebilirsin dedi :)yok sanırm dğeil. onda da kan veriliyop bunun gibi galiba. ayrıntılı ultrasona direk ayrıntılı ultrason deniliyo başka adı yok bildğim kadaryla.
ama 2li temiz çknca diğerlerini yapmıyolarmş sanırm. gerçi ben de daha konşmadm ondan sonra doktorumla bilmiyorm o ne diycerk bu konuda
yok canım yaptırıp da iyice aklımı bulandırmak istemiyorm. Sonuç iyi de olsa olsa kötü de olsa ben miniğime kavuşmayı 4 gözle bekliyorum. bu kalan 6 ayı da acaba test sonucu dogru mu diye gecirmek daha zor olacaktı benm içintek ultrasonla anlaşılmıyo sanırm. kan değerleri ve ikisi birlikte değerlendiriliyo. ama o da tabi ne kadar gerçekçi ki. istemediysen eğer kafana da takma. bi şeyi yoktur inşallah. yalnız bizim miniğin burun kemiğini ölçmedi sanki ya hiç öyle bişey demedi. sadece ense alınlığını ölçtü. allah allah neden öyle oldu ki
içinde şüphe varsa bu arada son günlerin 14. hafta sonuna kadar sanırım bakılıyo 2liye. eğer pişman oldysaan al randevu git baktır hemen
evet farklılarmış baktım netten , doktorum inş 4 lü ve ayrıntılıda da güzel çıkar sonuçların diince bi an aynı diye düşündüm,bakalım benim randevu 1 ay snra :) ama 1 aydan önce de gelmek istersen gelebilirsin dedi :)
yok canım yaptırıp da iyice aklımı bulandırmak istemiyorm. Sonuç iyi de olsa olsa kötü de olsa ben miniğime kavuşmayı 4 gözle bekliyorum. bu kalan 6 ayı da acaba test sonucu dogru mu diye gecirmek daha zor olacaktı benm için
benimde ayrıntılı 14 şubattaayrıntılıda iç organlarına bakılıyomş. burda okudum sanırım bazılarında bağrsak problemleri falan varmş ayrntılıda çkmş mesela, doğnca direk ona göre tedavi uygulanmş falan filan. hmm demek 4lü de sabit yapılıyo. 3lüyü söylememş bak. benm ayrıntılı 16şubatta
benimde ayrıntılı 14 şubatta
inşallah sağlıcakla gelsinler. burun kemiği mevzusuda sen ikili test yaptırdıgın için söylememiş olabilir ama bakmıştır çunkü down sendromu için ense ve burun kemiğine birlikte bakıyolar tatlıme iyi o zmn boşver. hiçbi şeyleri yoktur inşallah hepimizin miniğinin
evet onda tamamen yüzünü görebilecez bebeklerimizinhee 2gün arayla ne güzel. o renkli hani artk suratları şekillenmş görüntüleri oluyo ya, ayrıntılıda oluyo o demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?