Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

inşallah sağlıcakla gelsinler. burun kemiği mevzusuda sen ikili test yaptırdıgın için söylememiş olabilir ama bakmıştır çunkü down sendromu için ense ve burun kemiğine birlikte bakıyolar tatlım

hıı ben duymadm demek ki.. hemşiresine söyledi çünkü ense şu kadar diye onu duydum, o not alıyodu. ama diğerini duymadm söyledğini. neyse bakmştr illa ki

ayrıntılı randevusu verdiyse 4 lü yapmayacak sanırım

hıı ben duymadm demek ki.. hemşiresine söyledi çünkü ense şu kadar diye onu duydum, o not alıyodu. ama diğerini duymadm söyledğini. neyse bakmştr illa ki
sadece oluşup oluşmadığına bakıyorlar zaten sıkıntı olsaydı söylerdi kesin çok şükür ki sağlıklılar minikler

ayy çok heyecanlı yaaaaa. bi de fetal eko diye bi şey var kalp atşlarını detaylı görüyolar snaırm ona da 17martta benm randevum. çok uzak gibi geliyo bu tarihler ama zaman su gibi geçicek
hmm bak ben onu bilmiyorum bu ay ki randevumda sorayım. öyle tabi önce keseyi görelim diye gün saydık sonra pıt pıtlar simdi cinsiyet derken o tarihlerde gelip geçecek

ayrıntılı randevusu verdiyse 4 lü yapmayacak sanırım

ama ben ayrıntılıyı başka yerde çektiricem. doktor dedi ki onda sıra sıkntı olablr, şimdiden al sen dedi ben de gittm aldm randevumu. o yüzden belki söyledi. o güne kadar 3haftada 1 sürekli gidicez zaten. 4lüyü de sorarm bi dahaki gidişimde. haftaya gidicez

bana en son 1 ay sonra gel dedi ve daha çok var randevuma 14 ocak da gidecem sabırsızlanıyorum miniğimi özledim bide cinsiyet kesinleşecek inş

bana en son 1 ay sonra gel dedi ve daha çok var randevuma 14 ocak da gidecem sabırsızlanıyorum miniğimi özledim bide cinsiyet kesinleşecek inş

aaa senin kesin belli olur o zamana kadar. inat edip de göstermemezlik yapmazsa eğer bi dahakine kesin öpğrenirsin inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…