- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.041
inşallah sağlıcakla gelsinler. burun kemiği mevzusuda sen ikili test yaptırdıgın için söylememiş olabilir ama bakmıştır çunkü down sendromu için ense ve burun kemiğine birlikte bakıyolar tatlım
evet onda tamamen yüzünü görebilecez bebeklerimizin
ayrıntılı randevusu verdiyse 4 lü yapmayacak sanırımayrıntılıda iç organlarına bakılıyomş. burda okudum sanırım bazılarında bağrsak problemleri falan varmş ayrntılıda çkmş mesela, doğnca direk ona göre tedavi uygulanmş falan filan. hmm demek 4lü de sabit yapılıyo. 3lüyü söylememş bak. benm ayrıntılı 16şubatta
sadece oluşup oluşmadığına bakıyorlar zaten sıkıntı olsaydı söylerdi kesin çok şükür ki sağlıklılar miniklerhıı ben duymadm demek ki.. hemşiresine söyledi çünkü ense şu kadar diye onu duydum, o not alıyodu. ama diğerini duymadm söyledğini. neyse bakmştr illa ki
hmm bak ben onu bilmiyorum bu ay ki randevumda sorayım. öyle tabi önce keseyi görelim diye gün saydık sonra pıt pıtlar simdi cinsiyet derken o tarihlerde gelip geçecekayy çok heyecanlı yaaaaa. bi de fetal eko diye bi şey var kalp atşlarını detaylı görüyolar snaırm ona da 17martta benm randevum. çok uzak gibi geliyo bu tarihler ama zaman su gibi geçicek
ayrıntılı randevusu verdiyse 4 lü yapmayacak sanırım
sadece oluşup oluşmadığına bakıyorlar zaten sıkıntı olsaydı söylerdi kesin çok şükür ki sağlıklılar minikler
hmm bak ben onu bilmiyorum bu ay ki randevumda sorayım. öyle tabi önce keseyi görelim diye gün saydık sonra pıt pıtlar simdi cinsiyet derken o tarihlerde gelip geçecek
bana en son 1 ay sonra gel dedi ve daha çok var randevuma 14 ocak da gidecem sabırsızlanıyorum miniğimi özledim bide cinsiyet kesinleşecek inşama ben ayrıntılıyı başka yerde çektiricem. doktor dedi ki onda sıra sıkntı olablr, şimdiden al sen dedi ben de gittm aldm randevumu. o yüzden belki söyledi. o güne kadar 3haftada 1 sürekli gidicez zaten. 4lüyü de sorarm bi dahaki gidişimde. haftaya gidicez
ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapacak kızlar?
evet tatlım benim kendi doktorum yapacak sanırım tarihini verdi şimdilikayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapacak kızlar?
bana en son 1 ay sonra gel dedi ve daha çok var randevuma 14 ocak da gidecem sabırsızlanıyorum miniğimi özledim bide cinsiyet kesinleşecek inş
benimde başkası yapacak yani kendisinin yönlendirdiği biri varmış ,tam 16 .haftada benim bir sonraki randevum :)yok benmkini başkası yapıcak. muayenehanesinde yok bizimkinin, o yüzden bi hastaneye yönlendirdi. orda yaptırıcam ben
hadi bakalım hayırlısı :)evet tatlım benim kendi doktorum yapacak sanırım tarihini verdi şimdilik
benimde başkası yapacak yani kendisinin yönlendirdiği biri varmış ,tam 16 .haftada benim bir sonraki randevum :)
inşallah inat etmez artık alışveriş ve isim bulma kısmına geçmek istiyorumaaa senin kesin belli olur o zamana kadar. inat edip de göstermemezlik yapmazsa eğer bi dahakine kesin öpğrenirsin inşallah yaa
öyle canım hepimiz içinhadi bakalım hayırlısı :)
inş gösterir :) senin ne zmndı bence sende ögrenirsin bir daha ki randevundasenin de kesin artk cinsiyewt bi dahakine. bi de ben bi his de olsa bi eşy duysaydım adamın ağzından iyiydi
inşallah inat etmez artık alışveriş ve isim bulma kısmına geçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?