Evet valla benden daha takıntılı bide o negatifi gördü benle konuşmuyor sanki benim elimdeHem kendi moralimizi bozuyoruz hemde koca larımızın valla bak ya adamlar bize iyi dayanıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet valla benden daha takıntılı bide o negatifi gördü benle konuşmuyor sanki benim elimdeHem kendi moralimizi bozuyoruz hemde koca larımızın valla bak ya adamlar bize iyi dayanıyo
Sen benden 1 gün önce olmuşsun transefrr sanırımEvet oda pazar gününe denk düşüyor benim 8.ci günüm bende öyle düşünüyorum
Hayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olandaİyimi varsın kız iyi motive ediyorsun ama doğruyu söylüyorsun elim kırılsın birdaha idrar testi yaparsampozitif alırsam yaparım anca
ben öğlen şaşı oldum ama ne sövdüm ana avrat dümdüz gittim 2 gündür kafam oldu çorba. Aynı sigaraya diyoruz ya parasını el aldı dumanını yel aldı. Bunun da parasını eczane aldı sonucunu çöp aldı bizede 3 ün biri kaldıKocam 2 saat inceledi testi sağa çeviriyor yok sola çeviriyor yok aşağı yukarı testim başı döndü![]()
Hayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olanda
ben öğlen şaşı oldum ama ne sövdüm ana avrat dümdüz gittim 2 gündür kafam oldu çorba. Aynı sigaraya diyoruz ya parasını el aldı dumanını yel aldı. Bunun da parasını eczane aldı sonucunu çöp aldı bizede 3 ün biri kaldı![]()
Hep senin yüzünden ben bigün test yaptım negatif kocam dedi dısarı bi çık seni gevertecem ama nafile gene kaçıp aldımEvet valla benden daha takıntılı bide o negatifi gördü benle konuşmuyor sanki benim elimde
Evet tatlım bana da bu arada 3 tane transfer yaptilarSen benden 1 gün önce olmuşsun transefrr sanırım
Sen benden 1 gün önce olmuşsun transefrr sanırım
Sende mi Kıbrıs’ta oldun yoksaEvet tatlım bana da bu arada 3 tane transfer yaptilar
Hahahahhaah ya Allah seni güldürsün vallahi çok iyi moral oluyorsun senHep senin yüzünden ben bigün test yaptım negatif kocam dedi dısarı bi çık seni gevertecem ama nafile gene kaçıp aldım![]()
Benimde kocam 5 gündür elleriyle besliyordu süt meyve ceviz kuruyemiş daha demin testte negatifi gördü dedim bana biraz meyve hazırlar mısın kalk kendin al diyorHahahahhaah ya Allah seni güldürsün vallahi çok iyi moral oluyorsun sen![]()
Bak kocamı dinleseydim okadar param çöpe gitti valla yazık ya ha bigün önce ha bigün sonra sonuç değişmiyo biz neden böyle sabırsız davranıyoruz ya.. Eşim bana bu soruyu sorunca diyorum ki hayatım çok fazla ilaç alıyoruz bundan yoksa sen haklısınHahahahhaah ya Allah seni güldürsün vallahi çok iyi moral oluyorsun sen![]()
Sen arının yuvasına çomak sok sonra beni niye soktuBenimde kocam 5 gündür elleriyle besliyordu süt meyve ceviz kuruyemiş daha demin testte negatifi gördü dedim bana biraz meyve hazırlar mısın kalk kendin al diyor![]()
Bak kocamı dinleseydim okadar param çöpe gitti valla yazık ya ha bigün önce ha bigün sonra sonuç değişmiyo biz neden böyle sabırsız davranıyoruz ya.. Eşim bana bu soruyu sorunca diyorum ki hayatım çok fazla ilaç alıyoruz bundan yoksa sen haklısın![]()
Valla pişman oldum ya test al diyen dilimi öpeyim adama bi saattir kanda ilk çıkar idrsr testinde çok geç öğreniliyor diyorum açıklama yapıyorumSen arının yuvasına çomak sok sonra beni niye soktu![]()
Hayır canım Kıbrıs değil ama yuddisinda yaptırdımBenimde kocam 5 gündür elleriyle besliyordu süt meyve ceviz kuruyemiş daha demin testte negatifi gördü dedim bana biraz meyve hazırlar mısın kalk kendin al diyor![]()
Rahmetli ananemin bi lafı vardı akıl olmayınca neylesin fikir çalsın abdurrahman oynasın bekirSen arının yuvasına çomak sok sonra beni niye soktu![]()
Evet çünkü Türkiye yapmıyor ben Kıbrıs’ta oldum 3 tane 5.gün embriyosuHayır canım Kıbrıs değil ama yuddisinda yaptırdım
Kan testinde gebeyim..evde ki testte değilim buna ne diyecekKızlar test konusunda cok karamsarsınız erkenden yapmaya başlamak stresten baska bişey değil. Bizim eskidende burda bi grubumuz vardı böyle ne silik kaset testler ne erken gebelik testleri atarlardı hepsininde bebegi oldu hamileydi benim o zaman bile kızımda attıgım test duruyor eski üyeliğme baktımda size onuda atayım bide o 3. Gün embriyosuydu 10. Gündü
O kısmı bende anlayamadım işteKan testinde gebeyim..evde ki testte değilim buna ne diyecek![]()
Bari arada bir midem falan bulanıyo de eski modu yerine gelsin ama senin pozitif olduğunu düşünüyorum 3 tane ya illaki biri tutacakValla pişman oldum ya test al diyen dilimi öpeyim adama bi saattir kanda ilk çıkar idrsr testinde çok geç öğreniliyor diyorum açıklama yapıyorum![]()