- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Aslında regl dönemine denk gelmesi daha iyi önceden araştırmıştım bu konuyu regl Döneminde metabolizma iki kat daha fazla çalışıyormuş normal vereceğinden daha çok bile verebilirsin yani tabi canın çikolata tarzı şeyler çekmezse ona rağmen kendine hakim olursan çok iyi olurYava yavaş oturacak beslenme şeklimiz de. Keşke canım ya ben çok ümitli değilim kendimden regl dönemindeyim ,tabi vazgeçmek yok belki vermiş olurum. Pazar göreceğiz artık.
İnşallah dediğin gibi olur, bende bir yerde okumuştum ama çoğunlukla tersini duyduğum için emin olamadım. Evet tatlı krizlerini önlemek çok zor ama yasak koydum almıyorum çikolata falan. Sabredip mutlu sona ulaşmak için engel oluyorum kendime :)Aslında regl dönemine denk gelmesi daha iyi önceden araştırmıştım bu konuyu regl Döneminde metabolizma iki kat daha fazla çalışıyormuş normal vereceğinden daha çok bile verebilirsin yani tabi canın çikolata tarzı şeyler çekmezse ona rağmen kendine hakim olursan çok iyi olur
Bende bugün grip oldum çok fena iştahımda kesildi ama mutluyum :)) hastalıktan bile umut eder oldum kilo verdirir mi acaba diye :)İnşallah dediğin gibi olur, bende bir yerde okumuştum ama çoğunlukla tersini duyduğum için emin olamadım. Evet tatlı krizlerini önlemek çok zor ama yasak koydum almıyorum çikolata falan. Sabredip mutlu sona ulaşmak için engel oluyorum kendime :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sağlığın her şeyden daha önemli meyve falan ye yememezlik yapma çabuk iyileş :)Bende bugün grip oldum çok fena iştahımda kesildi ama mutluyum :)) hastalıktan bile umut eder oldum kilo verdirir mi acaba diye :)
Sagol canım bu aralar üniversite kayıdım vardı izmire geldim hala izmirdeyim onun için de giremedim ama buraya gelip çıtı pıtı kızları görünce daha bi heveslendimCanım nerelerdesin yoksun bir kaç gündür. İyileşemedin mi daha ? Merak ettim seni.
Yavaş yavaş olsun sağlıklı ve kalıcı olsun canım. Benim de her şey yolunda, iyice alıştım artık en azından akşamları acıkmıyorum, bu güzel bor şey :) İlk haftadan dolayı galiba ben 3 kilo verdim. Baya şaşırdım ama beni çok motive etti vazgeçmeden spora ve sağlıklı beslenmeye devam :) Bakalım bu hafta ne ksdsr gidecek.Sagol canım bu aralar üniversite kayıdım vardı izmire geldim hala izmirdeyim onun için de giremedim ama buraya gelip çıtı pıtı kızları görünce daha bi heveslendimbu arada 1 kilo verdim sen naptın :) şuan pek yapamıyorum Diyetimi ama izmirden döneyim hemen başlıcam daha sıkı bi şekilde hatta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Aslında benim için kilo vermenin aşırı bi zorluğu yok son aylarda bunu farkettim belki diğer insanlar içinde Öyledir ama ben Ramazan ayı başlamadan 82 kiloydum düşünün o bir ayda çikolata da yedim yeri geldi kızartmalar da yedim ama ekmeği kestim ve sofradan iyice doymadan kalktım ve sadece böylelikle 4 kilo verdim yani herhangi bi sağlık sorunumuz olmadıkça kilo vermenin aşırı bi zorluğu yokmuş bunu anladım. Ama yine de bu bir buçuk aylık süre zarfı içinde işimi sağlama alıp doğru düzgün diyetimi yapacağım tavsiyelerinizi de uygulayacağım teşekkürler :)Mrb canım üniversite için tebrik ederim öncelikle :) Her şeyden önce kendinle barışık ol kendini sev ve başkaları ne der diye değil sağlık için ve kendin için kilo ver :) Sonrası için de tavsiyem üniversiteye başladığında da devam et arkadaşlarına Hayır demeyi mutlaka öğrenki ipin ucu kacmasin cafeye gittiğin de onlar Cola söylerse sen şekersiz Türk Kahvesi soda iç salata ye.
Bende bu yola yeni çıktım öğrenci evinde yalnız yaşıyorum hatta Günlüğüm vardı çok rağbet görmeyince yazmayı bıraktım gayet basit sağlıklı ve maliyeti düşük şeyler yaptiklarim da . Bi öğün sebze bi öğün protein şeklinde. Ekmek kullanmak istemiyosan kahvaltıda yulaf ezmesi tavsiye ederim. Sade olduğunda tadı kötü ama omlette kullanabilirsin peynir biber maydanoz vs ekleyebilirsin ayrıca yoğurt meyve kuru meyve ceviz ve tarcinla deneyebilirsin
Son olarak sağlıkla kal kendini sev :)
Ooo Maşallah ya ne güzel :) bende bugün geldim memlekete yarın tam olarak başlıyorum yani :)Yavaş yavaş olsun sağlıklı ve kalıcı olsun canım. Benim de her şey yolunda, iyice alıştım artık en azından akşamları acıkmıyorum, bu güzel bor şey :) İlk haftadan dolayı galiba ben 3 kilo verdim. Baya şaşırdım ama beni çok motive etti vazgeçmeden spora ve sağlıklı beslenmeye devam :) Bakalım bu hafta ne ksdsr gidecek.
Günaydın canım nasıl gidiyor:) ben bir kaç gündür evde olmadığım için çok dikkat edemedim ama bugün tekrar başlıyorum. Eve gidip tartılmam lazım umarım iki günün getirisi çok olmamıştırOoo Maşallah ya ne güzel :) bende bugün geldim memlekete yarın tam olarak başlıyorum yani :)
Canım burayı baya bi ihmal ettim kusura bakma üniversite kayıtıydı yurduydu derken ne doğru düzgün diyetimi yapabildim ne de buraya yazabildim dünden beri sıkı bi diyete başladım benim yakın bi arkadaşım diyetisyene gitmiş onun Programını uygulayacağım 1 hafta sonra kendim diyetisyene gideceğim. Yürüyüşe de bugün başladım günde 45 dk Öyle işte :) canım bu arada ben senin kilonu bilmiyorum sen kaç kilosun tabi söylemek istemezsen sorun olmaz :)Günaydın canım nasıl gidiyor:) ben bir kaç gündür evde olmadığım için çok dikkat edemedim ama bugün tekrar başlıyorum. Eve gidip tartılmam lazım umarım iki günün getirisi çok olmamıştır
Ne güzel ya boyun uzunmuş o boyla 76 kiloda çok durmaz benim durum sana göre vahim :) boy 158 kilo 77 maalesef bugün Yaptım diyetimi bi de arkadaşlarla buluştuk onlarda zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum :) ama tartılmıcam bir haftanın Olmasını bekleyim yoksa kendimi ödüllendiririm falan sen naptın canım tartıldın mı vermiş misinMerhaba canım, kayıt süreci falan yoğun geçer anlıyorum seni ama olsun vazgeçmemen önemli :) Kaldığın yerden devam et. Diyetisyen kontrolünde sağlıklı bir programla daha iyi sonuçlar alırsın eminim :) Bende aynı durumdaydım bir kaç gündür, ama sonunda dur diyebildim. Spora ara vermiştim yarın tekrar başlayacağım. Boyum 1.70 başlangıç kilom 80.4 tatlım.10 gün önce tartıldığımda 76.3 olmuştum :) Sabah tekrar tartılmayı düşünüyorum ara vermem ne kadar etkiledi görmem lazımSenin boy kilo kaçtı canım bende hiç hatırlamıyorum senin kilonu ??
Kiloların gideceğine inan canım, diyeti de uygulayınca gidiyor zaten. Etraftan gelen güzel yorumlar insanı motive ediyor gerçekten :) Sabah tartıya korkarak çıktım ama sonuç güzeldi canım. Üç gün dikkat etmememe rağmen 75.1 olmuşum. 1.2 daha gitmiş :) İnşallah bu şekilde devam eder ve okul açılıncaya kadar 60 lı rakamları görebilirim :)Ne güzel ya boyun uzunmuş o boyla 76 kiloda çok durmaz benim durum sana göre vahim :) boy 158 kilo 77 maalesef bugün Yaptım diyetimi bi de arkadaşlarla buluştuk onlarda zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum :) ama tartılmıcam bir haftanın Olmasını bekleyim yoksa kendimi ödüllendiririm falan sen naptın canım tartıldın mı vermiş misin
Merhaba hoşgeldin :) aynen ne kadar destek olursak birbirimize o kadar iyi farklı fikirler deneyimler çok yardımcı oluyor Sen nasıl yapıyorsun canım diyetini ya da yeni mi başladın?Kızlar merhaba konuyu baştan okudum sürekli takipteyim öğrenci olanlar için güzel alternatif fikirler çıkabilir birbirimize yardımcı olabiliriz kolay gelsin umarım hedeflerimize ulaşırız:)
Vayy maşallah ya :) aynen sen bu istikrarlı tavrından vazgeçme bir ayın sonunda 65 i de görürsün :)Kiloların gideceğine inan canım, diyeti de uygulayınca gidiyor zaten. Etraftan gelen güzel yorumlar insanı motive ediyor gerçekten :) Sabah tartıya korkarak çıktım ama sonuç güzeldi canım. Üç gün dikkat etmememe rağmen 75.1 olmuşum. 1.2 daha gitmiş :) İnşallah bu şekilde devam eder ve okul açılıncaya kadar 60 lı rakamları görebilirim :)
Hoşbuduk:) şimdiye kadar 13 kilo verdim bende bu aralar bırakmıştım bugün tekrar başladım 60 kilo hedefim şuan 71.6 kiloyum:)Merhaba hoşgeldin :) aynen ne kadar destek olursak birbirimize o kadar iyi farklı fikirler deneyimler çok yardımcı oluyor Sen nasıl yapıyorsun canım diyetini ya da yeni mi başladın?
İnşallah canım ya :) Dikkat edersen ve diyetini sporla desteklersen kilolar durmuyor. Kaçamaklar ne kadar az olursa o kadar iyi, sabırlı olup hedefimize ulaşınca en büyük ödülü almış olacağız. Senin nasıl gidiyor her şey yolunda mı :)Vayy maşallah ya :) aynen sen bu istikrarlı tavrından vazgeçme bir ayın sonunda 65 i de görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?