Farklı insanlar yeni bir ben..

günde 3 bardak degilde 2 bardak yesilcay yeterli olur. kafein fazla iceriyor ve fazlasi bobreklerini yorarmis

Ben kilo alınca regl çok gecikir kilo verince de normal zamanımda olurum canım bu kilolar her şeye Zararlı aslında güzel görünmekten ziyade sağlığımız için vermeliyiz hatta geçen sene tam 2 ay olmamıştım o kadar korktum ki. Çok kötü bu kilo çok. Bu arada ben nevşehirliyim canım ama Ankara da oturuyoruz ve dokuz Eylül sınıf öğretmenliği bölümüm sen ne okuyorsun :)

ben de 1 ay sonra başlıyorum üniye o zamana kadar 80e düşsem bile iyi yani hiç yoktan iyidir. Sen de mi başlıyosun üniye canım ?
Evett canım bu sene başlayacağım dokuz Eylül sınıf öğr senin bölüm ne :) zor bi sene bekliyor bizi bir de bence çıtanı yüksek tut çok rahat 80 e düşersin daha da fazlasını verirsin inşallah

ben tıp fakültesini kazandımm bakalım doktor ollucam şişko olmak yakışmazzz
umarım ya beklentiyi düşük tutayım da daha fazlasını verirsem hele de 70li kiloları görürsem benden mutlusu yokkk

rica ederim. :) denemedim..benim formül 6 dan sonra yememek aksam yemegini sutlu kahve ile gecirmek gun icinde.yumurta yogurt tuketmek gibi :)
Peki kilo veriyormusunuz Yaptıklarınız gayet yapılabilecek Şeyler bende yapabilirim bi de yeşil kahveyi bende denemedim ama Arkadaşımın diyetisyeni her gün sabah aç karnına iç Demiş işe yarıyor mu merak ediyorum arkadaşım da yeni başladı Ilk defa duydum adını :)

ben tıp fakültesini kazandımm bakalım doktor ollucam şişko olmak yakışmazzz
umarım ya beklentiyi düşük tutayım da daha fazlasını verirsem hele de 70li kiloları görürsem benden mutlusu yokkk
Vaov çok iyii :) başarabiliriz başkası için değil ki kendimiz için yapmalıyız

zamaninda bu sekilde verdim ama malesef düzgünce uyamiyorum cok
yavas vermekteyim kafama göre takilmak benimkisi. bence yesil kahveyi dene canım hem dogal hemde ise yarayabilir merakin gecer.

Her vücutta farklı bir sinyal veriyor belli :) bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım duymuşsundur canım ismini. Baya vermiştim ama diyet boyunca (4aydan aşkın bir süre)regl olmadım o zamanki korkum bambaşkaydı sonradan düzeldi :) Ne güzel canım benim meslektaş sayılırız bende türkçe öğretmenliği okuyorum :)

Her vücutta farklı bir sinyal veriyor belli :) bende bir dönem dukan diyeti yapmıştım duymuşsundur canım ismini. Baya vermiştim ama diyet boyunca (4aydan aşkın bir süre)regl olmadım o zamanki korkum bambaşkaydı sonradan düzeldi :) Ne güzel canım benim meslektaş sayılırız bende türkçe öğretmenliği okuyorum :)

Ne güzel en sevdiğim bölümler türkçe ve edebiyat terichlerim arasındaydı türkçe öğretmenliği hatta dokuz eylül türkçeyi yarım puanla kaybettim hala aklıma geldikçe üzülüyorum ama hayırlısı böyleymiş diye avutuyorum kendimi hayatım boyunca mutlaka bu bölümlerden birini okumak istiyorum ama :)
geçen sene o dönemlerimde artık ağlıyordum bende bi sorun mu var diye annem bile korkmaya başlamıştı gerçekten her vücudu farklı etkiliyor ve beni fazlasıyla etkiliyor

Senin bölümünde çok güzel tatlım :) Gerçekten dediğin gibi hayırlısı böyledir bilemeyiz. Bu arada bugün haberim oldu kuzenimin Eylülün ikisinde düğünü varmış. Ben daha ileri bir tarih diye biliyordum ve anlayacağın eteklerim tutuştu Ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ama 15 güne verebildiğim en hızlı kiloyu vermem lazım. Ama daha ne yapabilirim bilmiyorum, sanırım sporu günde iki saate çıkarmam lazım. Zamanım çok az daha elbise alınacak Tavsiyelerin olursa bekliyorum canım

Bilirim o telaşı geçen sene abim evlendi neler çektim nelerr ama inan senin işin daha kolay çünkü boy kilo endeksin daha iyi bu arada söylemeden geçmeyim ben çok sıkıntı çektiğim için elbise bulmakta adil ışıkta beden olarak daha geniş elbiseler var canım hem de güzel bakmanı öneririm yani :) daha hızlı kilo vermense tam bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun diyetini ama öğünlerde 1 dilim de olsa ekmek yiyorsan onu kesebilirsin yeşil Çay iç ben çok faydasını gördüm

Hm bakayım oraya da canım sağolasın. Ekmek hiç tüketmiyorum diyete başladığımdan beri canım ama yeşilçay almam lazım sanırım. Geçen bitmişti tekrar almayı unutmuşum. Saat 6 dan sonra da bir şey yemiyorum. Gün içinde acıkırsam leblebi falan yiyorum aralarda. Bu şekilde tatlım :)

Söylediğin iyi oldu leblebi hiç aklıma gelmemişti ben de denerim :)

Dene canım hem açlığını bastırıyor hem de daha fazla su tüketimi sağlıyor. Bağırsakları da iyi çalıştırıyor. Kabızlık problemim vardı düzene girdi leblebi sayesinde :)
Canım hani pilates yapıyorum demiştin ya nasıl yapıyorsun yani sadece egzersizlerini mi yapıyorsun yoksa pilates setini aldın öyle mi yapıyorsun bende şimdi yapıcam ama sadece internetten egzersizlerini izleyip yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…