- 26 Aralık 2014
- 81
- 19
- 88
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Selam canım hoşgeldin aramıza :) Çok iyi vermişsin ya darısı başımıza inşallah :) Neler yaptın yada yapıyosun biraz anlatır mısın ?Kızlar merhaba konuyu baştan okudum sürekli takipteyim öğrenci olanlar için güzel alternatif fikirler çıkabilir birbirimize yardımcı olabiliriz kolay gelsin umarım hedeflerimize ulaşırız:)
hoşbulduk canım:) aslında bilinen şeyleri yaptım beyaz ekmek uzun süredir yemiyorum kendim tam buğday ekmeği yapıyorum onu yiyorum tatlıyla aram pek yok zaten çayda kahvede şeker kullanmıyorum 2 haftalık bi süreçte akşam öğünlerimi sıvı şeylerden oluşturdum çorba süt bu tarz şeyler ve çok güzel kilo verdim o zamanda fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum spor gerçekten şart yoksa verdiğimiz kilolar kendini tam göstermiyor suyu bol içiyorum ve ben bu kiloları verirken cipste yedim çekirdekte kolada içtim kafanız rahat olduktan sonra çok kasmadan gayet rahat veriyosunuz ve 2,5 aylık bir süreçten bahsediyorum burda:)Selam canım hoşgeldin aramıza :) Çok iyi vermişsin ya darısı başımıza inşallah :) Neler yaptın yada yapıyosun biraz anlatır mısın ?
Çok iyi canım ya maşallah diyeyim nazar değmesin :) Bende sürekli başla boz modunda devam ederken en son 80 üstüne çıktığımda dur demem gerektiğini anladım ve şimdilik iyi gidiyor. Okullar açılıncaya kadar belli bir mesafe katetmek istiyorum. Şu anda vermem gereken 15 kilom var. Umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız :)hoşbulduk canım:) aslında bilinen şeyleri yaptım beyaz ekmek uzun süredir yemiyorum kendim tam buğday ekmeği yapıyorum onu yiyorum tatlıyla aram pek yok zaten çayda kahvede şeker kullanmıyorum 2 haftalık bi süreçte akşam öğünlerimi sıvı şeylerden oluşturdum çorba süt bu tarz şeyler ve çok güzel kilo verdim o zamanda fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum spor gerçekten şart yoksa verdiğimiz kilolar kendini tam göstermiyor suyu bol içiyorum ve ben bu kiloları verirken cipste yedim çekirdekte kolada içtim kafanız rahat olduktan sonra çok kasmadan gayet rahat veriyosunuz ve 2,5 aylık bir süreçten bahsediyorum burda:)
inşallah veririz canım bende okul açılana kadar en azından 65 olmak istiyorumÇok iyi canım ya maşallah diyeyim nazar değmesin :) Bende sürekli başla boz modunda devam ederken en son 80 üstüne çıktığımda dur demem gerektiğini anladım ve şimdilik iyi gidiyor. Okullar açılıncaya kadar belli bir mesafe katetmek istiyorum. Şu anda vermem gereken 15 kilom var. Umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız :)
Bence aynı şekide devam edersen verebilirsin canım. Zor değil :)inşallah veririz canım bende okul açılana kadar en azından 65 olmak istiyorum
ay ne güzel ya :) 13 kilo vermek büyük başarı tebrik ederim..Bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım ve nasıl verdin :)Hoşbuduk:) şimdiye kadar 13 kilo verdim bende bu aralar bırakmıştım bugün tekrar başladım 60 kilo hedefim şuan 71.6 kiloyum:)
yukarıda yazdım canım nasıl verdiğimi ve süreci 2,5 ay sürdü bugünden itibarende tekrar başladım ve inanın buraya yazmanın çok faydası oluyor sakın ihmal etme çok faydasını göreceksin:)ay ne güzel ya :) 13 kilo vermek büyük başarı tebrik ederim..Bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım ve nasıl verdin :)
Diyetimi iyi yapıyorum canım hatta şu iki gündür daha da azalttım yediklerimi ama gel gör ki bu yaz hastalık peşimi bırakmıyor yine grip oldum onun için spor yapamıyorum ama yarın iyileşirim sanırım sporumada başlayacağım :)İnşallah canım ya :) Dikkat edersen ve diyetini sporla desteklersen kilolar durmuyor. Kaçamaklar ne kadar az olursa o kadar iyi, sabırlı olup hedefimize ulaşınca en büyük ödülü almış olacağız. Senin nasıl gidiyor her şey yolunda mı :)
yagli etlerden patats kizartmasndan koladan cikolatadan sekerli seylerden tuzlardan uzak dur.canim. bol su ic.. yesil cay ic.. yuruyus yap egzersz yap nette borsuru var hareketler zaten.. valla bn bunlari bilyorm uygulayamadm daha :) bnmde zayflamam sart olduArkadaşlar birbirimize yardımcı olalım sizinde tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen.
Mesela benim baZı kurallarım var bunlar; günde 3bardak yeşil çay
2 litre su
Hergün 1 saat yürüyüş Ve sabah 300 akşam 300 ip atlama
Ben geçen senelerde diyetisyene gitmiştim ordan da bildiklerim var Zaten yazacağım her gün ne yediğimi
İnşallah sağlıklı ve Kalıcı bir şekilde verelim kilolarımızı
yagli etlerden patats kizartmasndan koladan cikolatadan sekerli seylerden tuzlardan uzak dur.canim. bol su ic.. yesil cay ic.. yuruyus yap egzersz yap nette borsuru var hareketler zaten.. valla bn bunlari bilyorm uygulayamadm daha :) bnmde zayflamam sart oldu[/QUOTE
Hahah evet çok bildiğimiz şeyler var ama uygulayabilsek bi de :) bir de son günlerde yeşil kahve diye bir şey duydum nerden temin ederim bilmiyorum ama arkadaşımın diyetisyeni önermişyagli etlerden patats kizartmasndan koladan cikolatadan sekerli seylerden tuzlardan uzak dur.canim. bol su ic.. yesil cay ic.. yuruyus yap egzersz yap nette borsuru var hareketler zaten.. valla bn bunlari bilyorm uygulayamadm daha :) bnmde zayflamam sart oldu
Geçmiş olsun canım, sıcaklar falan insan halsiz düşüyor. İyileşince devam edersin spora da tatlım.Diyetimi iyi yapıyorum canım hatta şu iki gündür daha da azalttım yediklerimi ama gel gör ki bu yaz hastalık peşimi bırakmıyor yine grip oldum onun için spor yapamıyorum ama yarın iyileşirim sanırım sporumada başlayacağım :)
Aynen canım bende senin adına çok sevindim hadi bakalım :) sen sporu da iyi yapıyorsun ne güzel bende pilates düşünüyorum çünkü vücudu esnettiği için bi kaç santim uzuyormuş boyun tabi sürekli yapman gerek benim dediğimin Kalıcı olması için. İnşallah vermişsindir ki sen iyi veriyorsun ben inanıyorum sana :) benim daha 3 gün oldu şu İzmir işi beni baya oyaladı da neyse 60 lı kiloları göreyim yeterÇok sevindim canım :) Yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olacak??Benimde her şey yolunda gidiyor.Bol su tüketiyorum ve bu iştahımı kesiyor. Birazdan pilates yapacağım. Spor sıkılaşmak için kesinlikle bire bir :) Hafta sonu ben de çok sevdiğim bir kaprimi denemiştim, dar geldiği için giyemiyordum. Şok oldum, tam üstüme göre oldu :) Böyle şeyler insanı çok motive ediyor, vazgeçmeden sabırla devam etmeliyiz:)
Merhaba canım boyum 158 şuan kilom 77 Sen de mi diyet yapıyorsun ya da yeni mi başladın :)merhaba canım yeni gördüm senin günlüğünü de hepsini okuyamadım kaçırdıysam kusura bakma boyun kaç acaba ve kaç kilosun şuan ??
Merhaba canım boyum 158 şuan kilom 77 Sen de mi diyet yapıyorsun ya da yeni mi başladın :)
Boyunun uzun olması çok büyük avantaj aynen çok kilo var ben üni başlayana kadar 60 ları Göreyim yeter sonra spor klübüne yazılmak istiyorum Gerisini de öyle veririm diye düşünüyorum bakalım hepimize Allah kolaylık versin :)yeniden başladım diyete benim de 170 boyum 85 kilom vericek çoook kilo var ikimize de kolay gelssinnn vallahi
Pilates gözle görülür incelme sağlıyor canım bende onun için tercih ediyorum. Ama regl oldum bugün , erken oldu anlamadım diyet falan mı etkiledi bünyemi insallah kilo verme de durmaz bu süreçteAynen canım bende senin adına çok sevindim hadi bakalım :) sen sporu da iyi yapıyorsun ne güzel bende pilates düşünüyorum çünkü vücudu esnettiği için bi kaç santim uzuyormuş boyun tabi sürekli yapman gerek benim dediğimin Kalıcı olması için. İnşallah vermişsindir ki sen iyi veriyorsun ben inanıyorum sana :) benim daha 3 gün oldu şu İzmir işi beni baya oyaladı da neyse 60 lı kiloları göreyim yeter
ben de 1 ay sonra başlıyorum üniye o zamana kadar 80e düşsem bile iyi yani hiç yoktan iyidir. Sen de mi başlıyosun üniye canım ?Boyunun uzun olması çok büyük avantaj aynen çok kilo var ben üni başlayana kadar 60 ları Göreyim yeter sonra spor klübüne yazılmak istiyorum Gerisini de öyle veririm diye düşünüyorum bakalım hepimize Allah kolaylık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?