Feryadım duyulmuyor :(

Birde şunu ekleyeyim umarım ifade edebilirim kendimi. Bu ameliyatı nişanlımdan önce kendim için istiyorum.Önceden beri bu ameliyatı olursam herşeyi unuturum güçlü olurum artık yaramı sararım diye avutuyordum kendimi. Ama hiçbir zaman %0,1 bile doktoru aramaya bile cesaretim olmadı. Daha önce erkek arkadaşlarıma anlattığım için nişanlıma da anlatırsam olabilecekleri biliyorum. Bunu birdaha kimseye anlatmayacağım için evlenmeyi düşünmüyordum artık ve nişanlımla tanıştım... Bu ameliyatı olmam ve başarılı olması benim için çok önemli.

inşallah söylediğin gibi çocuk yetiştirirsin de burda ki olay zardan çok daha derin.
ben kızın yoktur umarım derken bunu kastettim.
bi insanın ruhunda açabileceği yarayı ancak yaşayan bilir çünkü.
biraz daha ılımlı yaklaşabilirdin. neyse konu bu değil.

Anladım sizi inanın ama o kadar çok şey gördüm ki bazı kişilerin durumlarına inanmakta zorluk çekiyorum hepsi. Saygılarımı sunuyorum.

Evet kesinlikle anlatmak isteiğim bu. Yeni bi başlangıç..

ne yaşamış olursan ol beden senin bedenin, karar senin kararın.
senden başka bir allahın kulunu ilgilendirmez.
isteyerek ya da değil, o hayat senin.
kimseye hiçbir şey için açıklama yapmak zorunda değilsin.

kendine yepyeni bir sayfa açtıysan o sayfaya göre hareket etmelisin bence de.
durup dururken suları bulandırmak anlamsız olur.
sen mutluysan geri kalanının önemi yok.

şimdiden çok geçmiş olsun. gerçekten geçsin gitsin senin için.
mutluluklar da dilerim ayrıca :)

Anladım sizi inanın ama o kadar çok şey gördüm ki bazı kişilerin durumlarına inanmakta zorluk çekiyorum hepsi. Saygılarımı sunuyorum.

Herkesi kendiniz gibi sandığınız için zorlanırsınız tabi böyle insanların olduğuna. Kimseyi inandırma derdim yok, inanıp inanmamanız umrum değil inanmıyorsanızda saçma sapan yorumlar yaparak, yaşadıklarımı biliyo gibi ahkam keserek yorum yapma hakkınız yok. İnanmıyosunuz madem ne işiniz var burda, çıkın bu topicden.

Dikkatinizi çekerim size sorduğum soruya cevap vermediniz aksine tepki verdiniz.

Cok iyi anladim ben seni. Cumartesi gidecegin doktoru da iyi arastirsaydin. Umarim hersey yolunda gider.

İnşallah... Çok araştıramadım doktoru, bu forumdan takip ettiğim kadarıyla. Zaten gizli saklı yapıyorum, bilmiyorum ne olacak. Evlenene kadar diken üstündeyim... ama ameliyattan sonra kontrole gittiğimde herşey iyi dese... Anlatamam benim için önemini

herkes seni çok iyi anlıyor ama ben tam olarak ne istediğini anlamadım .....benim de geçmişimde travmatik olaylar oldu arada sırada bölük pörçük buraya yazar rahatlarım iyi gelir yani......sen böyle birşey mi istiyorsun yoksa o gece ya belli olursa korkusuyla mı topik açtın eğer öyleyse yanlış yerdesin genital bölümünde kızlar ne yaşamışlar sonuç ne onlarla konuşman gerek....ordakiler sana biraz daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum nacizane fikrim

nişanlınızın bu durumu sonradan öğrenme ihtimali var mı ? eğer bu ihtimal çok küçük bile olsa nişanlınıza söylemeniz daha doğru gibi geliyor. sonradan öğrenirse çok daha kötü olur. ama böyle bi ihtimal yoksa ve bunun yeni bi başlangıç olacağını düşünüyorsanız Allah yolunuzu açık etsin

canım ne diyeyim bilmiyorum,ben bu konuda yorum yapamıyacağım,
allah yardımcın olsun,umarım aradığın mutluluğu yakalarsın

Ben içimi dökmek istedim. Dua edin dedim bana o yüzden açtım.

Olay sadece kizlik zari degil. Basindan gecen olay, burda biraz icini dokme. Biraz gecmisle hesaplasma, biraz gelecege korkuyla bakma. Biraz da yeni baslangic istegi. Yani hepsinden biraz .

canım ben senin sonuna kadar destekçinim...nişanlını kandırdığını düşünme...seb zaten o kadar büyükl acılar yaşamışsın ki bundan sonra kendini düşün keni mutluluğunu düşün...kaygılanmakta haklısın...yarın öbür gün eşin senin canını acıtmak için en ufak kavganızda bunu yüzüne vurabilir...belki öle bir insan değildir...ama kim bilebilir ki? insan oğlu o kadar çiğ süt emmiş ki bence gelecekteki mutluluğun için ol ameliyat ve kocanın ağzına laf verme...çünkü senin üzülmeni istemem gelecek te... bazı arkadaşlar senin yaptığının yanlış olduğunu bunun riyakarlık olduğunu düşünebilirler...ama çok yakınımda olan bir kaç örnek var... evlenmeden önce karılarının bakire olmadığını kabual edip evlenen tanıdıklarımdan bazıları evlendikten sonra başka konudan kavga çıktığında hemen karılarının geçmişini yüzüne vurdular... ben tanık oldum çevremde böyle olaylara...o yüzden erkeklere acımıyorum bu konuda... geçmişini saklamanda sorun yok bence !

Nişanlına anlatman bence şu anda doğru değil. Bunun dürüstlükle, sahtekarlıkla falan ilgisi yok.
Yapman gereken sadece psikolojik tedavi olmak ve bu travmadan kurtulmak..
Ondan sonra ister cerrahiye gidersin, ister nişanlına anlatırsın.. Tamamen seni ilgilendirir...
Ama lütfen önce psikologdan randevu al...

Allah yardımcın olsun...

sevgili konu sahibi kimseye cevap vermek zorunda değilsin senin derdin sana yeter. bazı mesajları görme herkes anlayamıyor işte.Dualarım tüm kalbimle seninle, 6 yıl taşımışsın bu yükü yeter at artık kafandan, daha fazla taşıyarak kendini yorma üzme.korma canım bir çok arkadaş ameliyat oldu ve kurtuldu sadece bu tasası ağır geliyor. bir de şu var ben dahil bir çok arkadaşım ilk gece kanamadık, herkes kanayacak diye bir şey yk..
sen melekler kadar temizsin, alalh bundan sonra hiç bir dert vermesin.. kendini üzürek hayatını mahvetme canım. gül , eğlen, mutlu ol. bir tane çok değerli bir hayatın var senin

aynı durumu benim bi yakınım yaşamıştı,,şuann evlii,,evlendiği adama bu durumu açıkladıı da vlendii,,eşi anlayışla karşıladıı ,,,ama tabiki senin kararın farklı olabilirr,,,çünkü evlendikten sora yada anlattıktann soraa nişanlınla sen yaşıcaksın sen evleneceksinn,,senn nişanlını dha iyi tanırsın nasıl tepki wereceğinii,,sana olan davranışını,,,,anlatırsanmı,,yoksa diğer türlüü müü mutlu olrsunn senn daha iyi bilirsinn...çünküü sen yaşamışınn zorr günlerii,,nasıl mutlu olursan öyle yapp...

canım bak eğer söylediklerinde samimi isen yaşadıklarını sakın hafife alıp apar topar evleneyim deme nişanlını bu işe karıştırma.....gözünü seveyim git tedavi ol.....sen nişanlına hiçbirşey anlatmasan bile .....vajinismustan tut cinsel fonksiyon bozukluğa kadar herşey tadınızı kaçıracak biliyorum
çok sevdiğim bir ablam vardı evlenmeyi hiç ama hiç düşünmedi yaşı 35 olduğunda birgün dedi ki ben artık cinselliğimi de yaşamak istiyorum dedi ve ezelden aşık olduğu üniversite arkadaşıyla tek gecelik ilişki yaşadı ....öküz herif ön sevişme yapmadan direk olaya haldur huldur girmiş bakire olduğuna da inanmamış......çok rahat bir ablaydı ama bu bile onun için çok travmatikti....sonraki birkaç sene vajinismus durumları oldu
şimdi sen tedavi olmadan hem bedenen hem ruhen sağlıklı bir evlilik yaşayabileceğini düşünüyor musun eğer samimi isen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…