- Konu Sahibi sideorderoflife
-
İleri de olur inşallah nasip kısmet ben zarı tercih eden sevgilimdem ayrıldım evlilik yolundayken o kaybeder umrumda değil bizim genital bölümünden biri kekler belki de.
Kızımı ise ailesinden cinsellikten bedeninden korkan biri olarak yetiştirmem oğlumu da tabi ki.
inşallah söylediğin gibi çocuk yetiştirirsin de burda ki olay zardan çok daha derin.
ben kızın yoktur umarım derken bunu kastettim.
bi insanın ruhunda açabileceği yarayı ancak yaşayan bilir çünkü.
biraz daha ılımlı yaklaşabilirdin. neyse konu bu değil.
Sanirim senin icin bu zar , bekaretten cok yeni bir baslangic ifade ediyor. O zaman diktir ve yeni hayatina basla. Bazi insanlar gecmisi hic hatirlamamayi tercih eder. Belki de hic bir zaman hatirlamayacaksin. Cok cok iyi arastir, bu operasyonun degisik yontemleri var. Doktor seciminde cok onemli. Sonradan bir sorun cikmasin. Kocan dahil kimseye de anlatma bu konuyu bir daha.
Evet kesinlikle anlatmak isteiğim bu. Yeni bi başlangıç..
Anladım sizi inanın ama o kadar çok şey gördüm ki bazı kişilerin durumlarına inanmakta zorluk çekiyorum hepsi. Saygılarımı sunuyorum.
Herkesi kendiniz gibi sandığınız için zorlanırsınız tabi böyle insanların olduğuna. Kimseyi inandırma derdim yok, inanıp inanmamanız umrum değil inanmıyorsanızda saçma sapan yorumlar yaparak, yaşadıklarımı biliyo gibi ahkam keserek yorum yapma hakkınız yok. İnanmıyosunuz madem ne işiniz var burda, çıkın bu topicden.
Cok iyi anladim ben seni. Cumartesi gidecegin doktoru da iyi arastirsaydin. Umarim hersey yolunda gider.
herkes seni çok iyi anlıyor ama ben tam olarak ne istediğini anlamadım .....benim de geçmişimde travmatik olaylar oldu arada sırada bölük pörçük buraya yazar rahatlarım iyi gelir yani......sen böyle birşey mi istiyorsun yoksa o gece ya belli olursa korkusuyla mı topik açtın eğer öyleyse yanlış yerdesin genital bölümünde kızlar ne yaşamışlar sonuç ne onlarla konuşman gerek....ordakiler sana biraz daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum nacizane fikrim
herkes seni çok iyi anlıyor ama ben tam olarak ne istediğini anlamadım .....benim de geçmişimde travmatik olaylar oldu arada sırada bölük pörçük buraya yazar rahatlarım iyi gelir yani......sen böyle birşey mi istiyorsun yoksa o gece ya belli olursa korkusuyla mı topik açtın eğer öyleyse yanlış yerdesin genital bölümünde kızlar ne yaşamışlar sonuç ne onlarla konuşman gerek....ordakiler sana biraz daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?