Feryadım duyulmuyor :(

nişanlına anlatsan ondan sonraki ilişkilerinde yakınlaşma olmadığına inanmayabilir. doğru söylediğine de inanmayabilir. çok zor ne diyeyim bilemedim.

çok üzgünüm, keşke sihirli bi değneğim olsa da unuttursam sana herşeyi...

hiçbirşey anlatmak zorunda değilsin. senin yaptığın birşey yok, madem birşeyler senin elinden zorla alınmış sende olanı düzeltmeye çalışırsın olay bundan ibaret. ortada kandırma vs. yok için rahat olsun. sen suçlumusunki kandırıyor olasın?? hiç bunları anlatıp ilişkinizde bir kördüğüm yaratma unut hiç yaşanmamış say.

merakımdan degıl tabularını yıkman ıcın anlatman gerektıgını dusunuyorum belkı dönum noktan belkı hayata bakısın degısecek dene ve ustune git..umarım en yakın zamanda bunalrı unuttracak bı mutluluga sahıp olursun

amin tatlım..
sen çok kıymetlisin.. bunu çıkarma aklından..
kendine olan sevgini kaybetme hiç..
sarılıp ağlardık valla

Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Tamam başımdan senin ki gibi olay geçmedi ama ona yakın bir olayı ben de yaşadım. Ben ilk defa birine anlattım. O da erkek arkadaşımdı. Erkek arkadaşım kabullenip hepsi geçti dedi ve konuyu bir daha açmadı. Allah ondan bin kere razı olsun diyorum. Ama şunu da biliyorum ki herkesin tepkisi aynı olmaz. Ben o olayı atlatmıştım. Senin yazdıklarını görünce tekrar aklıma geldi. Şu an içinde bulunduğun durumu anlıyorum. Ben sana nişanlına söyle ya da söyleme ameliyat ol ya da olma diyemem. Bunlarda en iyi sen karar verebilirsin. Ben başka bir şey söylemek istiyorum. Bu kadar ağır travma yaşıyorsan ilk geceni (ya da daha sonrakileri) yaşarken aklına o an gelip kötü olabilirsin. Ben bundan endişelendim. Bu açıyı elbetteki düşünmüşsündür diye düşünüyorum. Ama bence en azından sadece bunun için bile olsa psikolojik destek almalısın. İnşallah her şey gönlünce olur.

Canim uzme kendini bu kadar.

İnsanlar sonradan pismanlik duyacagi farkli olaylar yasayabiliyor. Seninkide buymus.

İnan hic birsey senden kiymetli degil. Hataydi de kendi kendini toparla

Yoksa omrunce takintili mutsuz olursun

Tvde tatli bor hocaya telde senin sorununun aynisini sordu bir bayan ameliyat oldum ama vicdan azabim var soyliyeyim mi dedi.

Hoca dediki rabbim bazi seylerin ustunu ortun eselemeyin demistir. Siz gerekli pismanligi yasamissiniz zaten. İleriki yasaminzn

Selameti icin ortun ustunu eselemeyin dedi. Toparla kendini inan dunyanin sonu degil

Rabbim nisanlinizla mutlulugunuzu bozmasin.
Bir kullanicinin yorumu cok dikkatimi cekti ve onayladim tum kalbimle "..sen kar gibi tertemizsin"
Acilariniz, bundan sonraki yasayacaginiz her mutlulugun erken odenmis bedeli olsun insallah.
Yalniz demeden gecemeyecegim cok sevimli bi tarziniz var..

Bir psikoloğa ihtiyacınız var.Bence bir gidin psikologa.
Daha sonra hemn evlenmeyin biraz daha durun hatta sevgilinize de anlatın.
Umarım bir çaresi bulunur.Allah yardımcınız olsun.Her şey gönülünüzce olsun.

eşiniz olacak kişiden saklamayın açık ve dürüst olun.evliliğinize yalanla başlamayın,kendinizi nişanlınızın yerine koyun aynı şeyi o size yapsa,bir şeyleri gizlese yalan söylese hoş olur mu?

Aslında bu acı hatıranı eşinle hiçbi şekilde paylaşmak istemiyorsun. bilinmesin, geride kalsın diyorsun. eğer geride bırakabileceksen bence git ameliyatını ol ve sünger çek yepyeni bi sayfa aç.. ama bu ameliyat ve bunu bir sır olarak ömür boyu tek başına taşıyacak olman seni çok daha zorlu bi yola sokmasın ? inan bana seni hiçbirimiz tam anlamıyla anlayamayız ama benim teyzemin başına geldiği için seni bi nebze de olsa anlayabiliyorum.. teyzem bu talihsiz olayı eşiyle paylaşmış, ve en büyük desteği eşinden aldı. beraber aştılar bunu.. yaptiğin operasyon senın bu acı anını yok etmeyecek.. o seninle gelecek nereye gitsen. bir de eşinden gizlediğin için vicdanın bi süre sonra sızlamaya başlayacak.. bu acı olayı yaşamışsın evet ama inan bana canım sen böyle yöntemlerle bunu sadece bastırırsın.. sen çok ağir bir travma yaşadın.. bunu tek başına aşamazsın..

Yaptiginiz seyin hicte sahtekarlik oldugunu düşünmüyorum
Eger erkekler ufacik bir zar parcasina bu kadar mana yuklemeselerdi sende boyle bir yolu secmeyecektin
Sonucta kendi isteginle olan bisey degil bu öyle olsa yorumum çok daha farkli olurdu
Anlatsan ne olacak az cok tahmin edebiliyorum ya terkedileceksin yada seni kabul edip evleneceksiniz kinci secenek oldu diyelim ya sonra bi zaman sonra kurcalamaya baslayacak ve sana hayati zindan edecek
Burada benzer bir konu vardi adam kadindan cocuk bile yapmiyordu
Eger imkaniniz varsa dediginizi yapin ve bu konudan kimseye bahsetmeyin

Herkesin ozeli vardir, evli bile olsa.
Nisanlin bunu bilmesi veya bilmemesi iliskinize hic bisi farkettirmez.
Bu yuzden soylemesende olur.

Yalniz bu tramvayi bir sekilde asman gerek.
Bir uzmanla gorusmeni tavsiye ederim.
Bu adimi atmak icin, gecmisinle yuzlesmen gerekiyor. Bir kagit parca uzerine icinde olanlari yazmayi deneyebilirsin, biraz olsun rahatlatir seni.
Allah yardimcin olsun.

2 ay süren az kalmıs daha kalıcı amelıyat yontemı var doku olusmasını saglayan keske ondan yaptırsaydınız..
bılse ne olur bılmese ne olur ama madem sız boyle ıstıyorsunuz ınsallah hersey gonlunuzce olur ve hersey yolunda gıder
2 hafta gıbı uzatmayın surecı

Bence söylemen gerekmez sürekli acaba ne düşündü ne düşünüyor bilmemne tasası bile mutsuz eder ki siz mutsuz olmayı hakedecek bir şey yapmamışsınız. Söylemeyebilirsiniz tabi ameliyat olabilirsiniz ama asıl önemli olan psikolojiniz , onu da tedavi ettirmelisin bir an evvel

nişanlına bansetme canım eğer bansedersen hiç bir şey eskisi gibi olmaz hayatın boyunca ısınır ısınır önüne gelir bu durum. burda bazı arkadaşlar anlat demiş onlar nerde yaşıyor acaba hangi ülkede ,kız keyfi yapmamış bi maduriyetinden bahsediyor elbetteki namus değil elbetteki hayatın anlamı değil ama bir o kadar da önemli malesef .keyfi olsaydı hiçbirşey demez anlat derdim ama bu başka anladığım kadarıyla .sen de kafandan sil at ne yapman gerekiyorsa yap insanların seni anlamadan yargılamalarına fırsat verme sende bi sünger çek yaşananlara,neticede hayatına devam ediyorsun etmek de zorundasın.burda bile kırıyoruz kızı allah bilir etrafındakiler nasıl üzecek kıracak sakın anlatma ama kendinde profesyonel yardım al kendi başına halletmeye çalışma hakkında hayırlısı olsun umarım herşey gönlüne göre olur

Derdini veren Allah, dermanını da verir.
Allah size bir çıkış yolu sunacaktır. Yoruım yapmak düşmez. Ama ruhunuza acı vermeyi bırakın temizleyin kötü düşünceleri dünyada ölümden başkası yalan. o olayı unutun hiç olmadığını farz edin bir rüyaydı geçti gitti. eşiniz olacak kişiye söylemezseniz biel eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Söylemeden önce psikologtan randevu alın ona akıl danışın nişanlınız da katılsın bu randevuya. zamanla dktor eşliğinde söyleyin. Sizinle ilgili kötü düşünmesin. eğer seviyorsa doğruyu söylediğiniz için yanınızda kalacaktır. siz utanılacak birşey yapmadınız bunuda unutmayın.

çok hassas bir konu ne diyeceğimi bilemedim anladığım kadarıyla çok talihsiz bir olay yaşamışsın isteyerek bazı şeyler olmamış.benim gözümde sen tertemizsin bu kadar kendine eziyet etme psikolojini bozma canım.kendini nasıl daha mutlu ve huzurlu hissedeceksen öyle davran ama öncelikle bir uzman yardımı al şu olumsuzruh halinden kurtul daha mantıklı düşünmeye çalış

çok hassas bir konu ne diyeceğimi bilemedim anladığım kadarıyla çok talihsiz bir olay yaşamışsın isteyerek bazı şeyler olmamış.benim gözümde sen tertemizsin bu kadar kendine eziyet etme psikolojini bozma canım.kendini nasıl daha mutlu ve huzurlu hissedeceksen öyle davran ama öncelikle bir uzman yardımı al şu olumsuzruh halinden kurtul daha mantıklı düşünmeye çalış

bunu kimseye anlatmak zorunda değilsin, eşine bile.
ona söylememen onu kandırdığın ,sahtekarlık yaptığın anlamına gelmez.
Eğer istiyorsan o ameliyatı ol.
Bir arkadaşımız daha bahsetmiş bu süreç de senin için zorlu olacak o yüzden bu süreç için psikologdan yardım alman daha iyi olur.
İnşallah çok güzel bir hayatın olacak canım ve o olayı bir daha hatırlamayacaksın.

sen niye utanıyorsun güzelim ya utanacak insanlar başkası.
senini bir suçun yok.
sen tertemizsin.
git ol ameliyatını söyleme nişanlına.
insanoğlu belli olmaz ileride bununla senin canını yakmaya kalkar.
boşver geçmişte bırak herşeyi.
kendine yeni bir sayfa aç.
inşallah çok mutlu olur tüm olumsuzlukları unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…