Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

İyi geceler.6.35 km(8294 adım) yürüyüş yaptım.Ayağım su topluyor.Rahat ayakkabı olmasına rağmen.Ayakkabının içinde devleşiyor ayak.Selamlar...

Günaydın siz yazmayınca bende yazmamıştım umarim her sey yolundadır. bende son uc dort gundur günlük 40 dk ya da 1 saat eliptik yapmaya başladım.
Teşekkür ederim.İyiyim şükür.Siz nasılsınız?Ben çok hareketli olamasamda günlük 6000 adım altına düşmemeye çalışıyorum.7000 adım (5.5km) adım attım.Selamlar

Selamlar.Cumartesi günü 15829 adım attım.Pazar günü 17632 adım attım.Darısı diğer günlere olsun

İyi geceler,maşallah çok iyi gidiyorsunuz, ben bu ara hastalık nedeniyle çok ara verdim. Hem kendim hemde çocuk hastaydı toparlanmaya çalışıyoruz. İnşallah spor yapacak gücü kendimde bulurum

İyi geceler,maşallah çok iyi gidiyorsunuz, ben bu ara hastalık nedeniyle çok ara verdim. Hem kendim hemde çocuk hastaydı toparlanmaya çalışıyoruz. İnşallah spor yapacak gücü kendimde bulurum
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Bende 2 gündür yürüyüş yapmamıştım.Bugün 8088 aldım yürüyüş yaptım.

Teşekkür ederim,çok zor geçti bu kez o yüzden sadece yattım diyebilirim. Nefes almakta zorlanıyorum o yüzden spor biraz zor şimdilik. Yapabilirsem ilerleyen zamanlarda yazarim insallah

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Bende pazar gününden sonra yürüyemedim tembellikten.Pazartesinden itibaren silkelenip , iyileşip başlayalım inşallah.Fit insanları gördükçe kıskanıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…