bakmadım şu ana kadar ama bugün bir ilana baktımBerra yatili bir yere ise girsen. Hani yasli zengin kadinlar ya da bir evde hizmetcilik ya da mutfak elemani gibi. Her isi yaparsin ama cocugun oldugu icin bu tarz bi is daha iyi olur sana. Hic baktin mi boyle bir is
adar icrası kredi borcu olursa olsun öncelik nafakadır. sen hemen nafaka için müracatını yapyok çocuğu benden kaçırdı bir dönem tehditle vs anlaşmalı imzalattı .Babam anlaşmalı boşan ben oğlunada sanada bakarım dedi ama malesef işte.Eski eşimin maaşı hacizli geri kalanı krediye kredi kartlarına sigaraya gidiyor dini nikahlı evlendiği kadının kendi evi ve maaşı varmış kadın eşimden 8 9 yaş büyük .kadının üzerinden geçiniyor
Ise girerken durumunu anlatirsin. Aile konularina girmeden kimsem yok cocugum disinda dersin. Ise girince zaten krese verirsin. Boylelikle belli bir zaman diliminde evde olur. Kendi odanizda daha huzir ve saglikla buyur cocugunuz. Cocugunuzu bastan kabul eden biri cocugun ufak tefek gurultulerine ses etmez. Ancak suistimal edip cocugu simartmayin. Inanin daha huzurlu olur. Para kazandigin surece paranin bir kisminj cocugunun ojuluna ayirrisin. Zaten dul ve yalniz oldugun icin o ailede de etraftan da sana destek olurlar ramazanda vs. Zamanlarda .bakmadım şu ana kadar ama bugün bir ilana baktım
oğlum olunca yatılı nasıl olur bilemedim bugüne kadar ondan bakmadım sizden önce de söyleyenler olduğu için baktım bir iki ilana ama sonuçta yaramazlık yapacak bazen gürültü yapacak hastaya bakmadım hiç vicdanen rahat olmam lazım
Keşke yardım kabul etseniz...
İnşallah olur, çok dua ettim size..Arkadaşlar sabah 9 da bir iş görüşmesi için telefon açtım işyerine açmadılar ama az önce çok kibar bir bey kendisi dr beni aradı 5 dk görüştük iş hakkında maaş ve sigorta konusunu çok iyi geçti .İnşallah olur evime yakın mesafede ve sadece hastaları karşılayıp çay temizlik telefona bakacağım .çalışma saati de uygun.Çok dua edin ne olur
canım hacizin sırası vardır ve ilk sırada nafaka, alacağı gelir. Eger hakim bir nafaka belirledi ise git dilekçe ver. Alırsın catır catır.yok çocuğu benden kaçırdı bir dönem tehditle vs anlaşmalı imzalattı .Babam anlaşmalı boşan ben oğlunada sanada bakarım dedi ama malesef işte.Eski eşimin maaşı hacizli geri kalanı krediye kredi kartlarına sigaraya gidiyor dini nikahlı evlendiği kadının kendi evi ve maaşı varmış kadın eşimden 8 9 yaş büyük .kadının üzerinden geçiniyor
inşallah kuzum inşallah dün gece çok ağladımİnşallah olur, çok dua ettim size..
yok ne yalanı söyleyeceğim ki medeni durumu eğitim durumumu vs not aldı zatenInnnnşallah hayırlısı ile olur.
yalan söyleme ama görüşmede.
boşandık bizcanım hacizin sırası vardır ve ilk sırada nafaka, alacağı gelir. Eger hakim bir nafaka belirledi ise git dilekçe ver. Alırsın catır catır.
Allah razı olsunHakkinizda hayirlisi inşallah. icimi burktu icinde bulundugunuz durum.mubarek cuma günü gonlunuze gore olsun hersey inşallah
Acilen bir işe girip oradan uzaklaşmanız lazım.6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
inşaAllah kuzum bir iş buldum gibi dua etNasıl bir kardeş ablasına dayak atabiliyor ya hangi konuda olursa olsun 12 yaş büyük ablama el kaldırmaya kalkayım annem babam beni evden atarlar ne kadar ayıp. Umarım oğlunuzla çok güzel bir hayatınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?