galiba cinnet geçireceğim

Berra yatili bir yere ise girsen. Hani yasli zengin kadinlar ya da bir evde hizmetcilik ya da mutfak elemani gibi. Her isi yaparsin ama cocugun oldugu icin bu tarz bi is daha iyi olur sana. Hic baktin mi boyle bir is
bakmadım şu ana kadar ama bugün bir ilana baktım
oğlum olunca yatılı nasıl olur bilemedim bugüne kadar ondan bakmadım sizden önce de söyleyenler olduğu için baktım bir iki ilana ama sonuçta yaramazlık yapacak bazen gürültü yapacak hastaya bakmadım hiç vicdanen rahat olmam lazım

eski eşinin ne k
adar icrası kredi borcu olursa olsun öncelik nafakadır. sen hemen nafaka için müracatını yap

Ise girerken durumunu anlatirsin. Aile konularina girmeden kimsem yok cocugum disinda dersin. Ise girince zaten krese verirsin. Boylelikle belli bir zaman diliminde evde olur. Kendi odanizda daha huzir ve saglikla buyur cocugunuz. Cocugunuzu bastan kabul eden biri cocugun ufak tefek gurultulerine ses etmez. Ancak suistimal edip cocugu simartmayin. Inanin daha huzurlu olur. Para kazandigin surece paranin bir kisminj cocugunun ojuluna ayirrisin. Zaten dul ve yalniz oldugun icin o ailede de etraftan da sana destek olurlar ramazanda vs. Zamanlarda .
Ama ailene calistigin yeri asla soyleme . Aslaa.
Bence en mantiklisi bu. Oyle isler nasil bulunur bilmiyorum pek ilanla bulunmaz heralde.

Canim başka şehirden yatılı bakcılık baksan. malesef ülkemizde erkekler daha kıymetli ailelerin gözünde. Oğlunun çocuğu kendi kanı,kızının çocuğu elin dölü gozuyle bakiliyor. madem biri gidecekse kızkardeşin evlenip gitsin diyeceğim de sizin ailede vicdan kalmamış. vaktinde benzer şeyleri yaşadık ama ben torun olarak yaşadım. Oğullarının elektrik,su ve faturalarını ödeyip üstüne cebine harçlığını verip sigarasını bile alıp verirdi babası 40 yaşındaki adama. Biz ise elın döluyduk.
Üzülerek söylüyorum cok güçlü olmak zorundasın ve sana senden başka hiç kimse yardim etmeyecek. Elbette senden gidenler olacak ama naparsan yap çocuğundan vazgeçme. Annem bizden hiç vazgeçmedi. Cok şükür şimdi iyiyiz. sen de iyi olacaksın. Ilerde bunlar acı bir tat olarak kalacak. Biz son paramızla ekmek almıştık. Sonrasi icin tarlada çalışmıştık. Sana göre tek avantajımız küçük olmamamizdı. Senin çocuğun küçük ve sana cok ihtiyacı var. O kresteyken gerekirse cop topla sat ama bir yerden basla.

Allah yardimciniz olsun. Kiz kardesinizin attigi tokat kismina yorum yaparsam fıtraten bu tur durumlara karsi kayitsiz kalamiyorum. 10 misliyle bi tanede ben patlatirdim heralde. sizede tavsiye ederim

Arkadaşlar sabah 9 da bir iş görüşmesi için telefon açtım işyerine açmadılar ama az önce çok kibar bir bey kendisi dr beni aradı 5 dk görüştük iş hakkında maaş ve sigorta konusunu çok iyi geçti .İnşallah olur evime yakın mesafede ve sadece hastaları karşılayıp çay temizlik telefona bakacağım .çalışma saati de uygun.Çok dua edin ne olur

İnşallah olur, çok dua ettim size..

canım hacizin sırası vardır ve ilk sırada nafaka, alacağı gelir. Eger hakim bir nafaka belirledi ise git dilekçe ver. Alırsın catır catır.

Hakkinizda hayirlisi inşallah. icimi burktu icinde bulundugunuz durum.mubarek cuma günü gonlunuze gore olsun hersey inşallah

Acilen bir işe girip oradan uzaklaşmanız lazım.

Nasıl bir kardeş ablasına dayak atabiliyor ya hangi konuda olursa olsun 12 yaş büyük ablama el kaldırmaya kalkayım annem babam beni evden atarlar ne kadar ayıp. Umarım oğlunuzla çok güzel bir hayatınız olur.

inşaAllah kuzum bir iş buldum gibi dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…