Amin Allah razı olsun oğlum ana okuluna gidiyor zaten .Çocuğunuzu anaokuluna verin.yaşı gelmiş Zaten.Biran evvel iş bulup ufakta olsa kendi evinize çıkın.Allah yardım etsin.çok zor bi durum.
bir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
inşaAllah herşey güzel olur.İnşaAllahEliniz armut mu topluyor? Sen de girişseydin Allah ne verdiyse..
Üstüne gelene de atarlan.
Ne biçim aileler var ya sevgi saygı hakgetire..
Bir an önce iş bulup ayrı eve çıkmak için para biriktir. Hemen ayrılma evden kenara para at. Kimseye de yedirme paranı. Bunlar çirkeflikle alır gibi duruyor.
Oğlun da okula başlar o sürede. Servis getirip götürür. Tek göz bir oda full huzur..
Milletin çenesi kesilsin istiyorsan bu kadar pasif olma.İşe gir en önemlisi.Para kazanmaya başlayınca azıcık seslerini keserler.Gerekene gereken cevabı ver.Ne demek tokat yedim.Valla insanlar susanın tepesine çıkmayı çok severler.Amin Allah razı olsun oğlum ana okuluna gidiyor zaten .
Olabilir denemek lazımGeçen gün motosikletle gayet iyi giyimli bir adam evimin karşısında ki kuaföre yanaştı.15 dakikada dükkanın aynasini ,camlarını üstten üstten aldı,cep telefonu ile oynadı,sigarasını içti ,bindi motoruna gitti.Bilemiyorum tabi ki ama küçük işler de kovalasan ...hem daha çok kişiyle tanışmaya başlarsin,oradan sürekli bir işin kapıları da açılabilir.
Kadın sığınmaya gittim açık hapishane ve çok zor bir yerRabbim çok ama çok yardımcın olsungeçmişteki konularına baktım içim sizladi sen oglunla birlikte bir hayat mücadelesi icindesin benim anlamadığım eşin kişisi Allah'ından bulsun neyse ama ailen neden bu kadar köstek yada ailenin yanında kalmaktansa neden bu kadın sığınma evine yerleşmiyosun konularını okurken aklımdan geçen tek şey bu oldu umarım ayaklarının üzerinde biran önce durursun ve oglunla baş başa musmutlu yaşarsın canım
Çok ama çok üzgünüm adına Allah o ailenide ıslah etsin inşallah iki tane bı çare mi çok gelmiş ya o kardeşinede de diyeceğim düşmez kalkmaz bir Allah peki babanız hiç destek olmuyormu evin içinde sana yaKadın sığınmaya gittim açık hapishane ve çok zor bir yer
Oğlumu istemiyorlar
Babam dışarda çalışıyorÇok ama çok üzgünüm adına Allah o ailenide ıslah etsin inşallah iki tane bı çare mi çok gelmiş ya o kardeşinede de diyeceğim düşmez kalkmaz bir Allah peki babanız hiç destek olmuyormu evin içinde sana ya
ben yapamıyorum işte malesef çocuk vardeli deliyi görünce çomağını saklarmış. siz de biraz bağırıp çağırsanız, belki karşı tarafı susturursunuz. (evden çıkma başka yere gitme ihtimaliniz olmadığı için dedim)
Ya valla ne diyeyim Allah ıslah etsin bir anne baba kızına dar günde yardım etmeyecekse ne zaman edecek birde müslüman değilsin gibi lafları onun haddi değil kimin müslüman olup olmadıgına o mu karar veriyormuş evladım değilsin demiş ya Diyecek laf bulamıyorum tavsiyem kimseye boyun eğmeyin o ev kardesiniz kadar sizinde evi o nasıl yayılıp oturuyor kimse hadi evlen git diye baskı yapmıyorsa sizede yapamaz ayrıca evlenmek için sakın acele etmeyin iyice arastırın üç cocuklu adamla evlenmeyin bence bir cocuğu olup bekar işyeri olan adamla evlenenler biliyorum enseyi karartmayın ama iyi kötü bi iş bulup para biriktirip eve cıkın hem cevreniz olur daha iyi birisiyle evlenme şansınız olur Allahım yardım etsin size banada annem babam sahip cıkmadı yakın akrabam sahip cıktı Allah razı olsun dünya iyi insanlar hatrına dönüyor bana sahip çıkmayan annem diğer kardeşimden cekiyor babamda cici annemizden cok çekti ee Allah görüyor tabi bu günlerde geçer üzülme canım senin için dua edecemAmin babam benden yanaydı onuda doldurdular şimdi evlenip gideceksin hemen dedi son konuşmamızda .
Allah razı olsun kuzum .Ya valla ne diyeyim Allah ıslah etsin bir anne baba kızına dar günde yardım etmeyecekse ne zaman edecek birde müslüman değilsin gibi lafları onun haddi değil kimin müslüman olup olmadıgına o mu karar veriyormuş evladım değilsin demiş ya Diyecek laf bulamıyorum tavsiyem kimseye boyun eğmeyin o ev kardesiniz kadar sizinde evi o nasıl yayılıp oturuyor kimse hadi evlen git diye baskı yapmıyorsa sizede yapamaz ayrıca evlenmek için sakın acele etmeyin iyice arastırın üç cocuklu adamla evlenmeyin bence bir cocuğu olup bekar işyeri olan adamla evlenenler biliyorum enseyi karartmayın ama iyi kötü bi iş bulup para biriktirip eve cıkın hem cevreniz olur daha iyi birisiyle evlenme şansınız olur Allahım yardım etsin size banada annem babam sahip cıkmadı yakın akrabam sahip cıktı Allah razı olsun dünya iyi insanlar hatrına dönüyor bana sahip çıkmayan annem diğer kardeşimden cekiyor babamda cici annemizden cok çekti ee Allah görüyor tabi bu günlerde geçer üzülme canım senin için dua edecem
abla iş ilanı buldum bir tane az önce 3 vardiya yani 24 saatte nöbetleşerek çalışacağız ama oğlum var annem le konuşacağım yaş sınırı 30 ve sağlık sorunu olmayan yazılmış kimlik bilgilerimi istemezlerse işe girebilirimSıcacık evimizden işimizden 30 yaşında meslek sahibi olmayan kadına hemen iş bul diye akıl vermemize hastayım gerçekten. Eminim konu sahibinin de hiç aklına gelmemiştir iş bulmak, aşırı iyi ve yaratıcı tavsiye.
Ablacım konularını baktım şöyle bi. İki yolun var ya sığınma evine gideceksin ya da evleneceksin baba evinde yerin yok senin ne yazıkki hasta edersin kendini. Sığınma evleri çözüm getiriyor mu iş kalacak yer çocuk için kreş imkanı sağlıyor mu bilmiyorum net, bi araştır. Olmazsa da evlen. Ki hiç evlilik tavsiyesi verecek biri de değilim ama senin durumunda çözüm olabilir malesef.
iş bulmak çok ama çok zorSıcacık evimizden işimizden 30 yaşında meslek sahibi olmayan kadına hemen iş bul diye akıl vermemize hastayım gerçekten. Eminim konu sahibinin de hiç aklına gelmemiştir iş bulmak, aşırı iyi ve yaratıcı tavsiye.
Ablacım konularını baktım şöyle bi. İki yolun var ya sığınma evine gideceksin ya da evleneceksin baba evinde yerin yok senin ne yazıkki hasta edersin kendini. Sığınma evleri çözüm getiriyor mu iş kalacak yer çocuk için kreş imkanı sağlıyor mu bilmiyorum net, bi araştır. Olmazsa da evlen. Ki hiç evlilik tavsiyesi verecek biri de değilim ama senin durumunda çözüm olabilir malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?