Kimlik bilgilerinizi istemeyen iş ben pek sanmıyorum olabileceğini ne yazık ki.Ama sağlık sorunundan kasıt fiziki sorundur psikolojik soruna bakmazlar.Yatılı bakıcı olarak iş baksanız oğlunuzla kabul ederler mi bilmiyorum gerçi ama hem evden de kurtulmuş olursunuz.abla iş ilanı buldum bir tane az önce 3 vardiya yani 24 saatte nöbetleşerek çalışacağız ama oğlum var annem le konuşacağım yaş sınırı 30 ve sağlık sorunu olmayan yazılmış kimlik bilgilerimi istemezlerse işe girebilirim
Biri var adam 40 yaşında ama henüz tanışamadık
İnşaAllah ben ilahi adalete inanıyorum.Oğlumdan vazgeçmek istemiyorum.Kimlik bilgilerinizi istemeyen iş ben pek sanmıyorum olabileceğini ne yazık ki.Ama sağlık sorunundan kasıt fiziki sorundur psikolojik soruna bakmazlar.Yatılı bakıcı olarak iş baksanız oğlunuzla kabul ederler mi bilmiyorum gerçi ama hem evden de kurtulmuş olursunuz.
Naparsanız yapın Allah yardımcınız olsun. Size yapılanlar da kimsenin yanına kalmasın inşallah. Çok içimi burktu hayatınız. Bundan sonrası güzel olur umarım
evlenmeyi bir süre hiç düşünmüyordum aileme sığınırken büyük umutlarla gelmiştim ailem avukat tutmama yardım edecek ben işe gireceğim annem çocuğuma bakacak sanıyordum.Ama olmadıaslında böyle yorumlar yapmam ama bence o evden kaçmanın yollarına bakın. şu an çalışma imkanımda yok diyorsunuz çocuk ortada kalıyor. tez vakitte sağlam kafayla birini bulup gidin ordan. size evin içinde mobing yapıyorlar çünkü. çocuk içinde iyi değil. hizmetçiliğiniz, yediğiniz hakaretler de cabası. zaten ev çığrından çıkmış
nafaka alıyor musunuz adi eski eşinizden. çocuğu kreşe verseniz en azından babası kreş ücretini ödese. sizde 1+1 ev tutup çalışsanız olmaz mı.evlenmeyi bir süre hiç düşünmüyordum aileme sığınırken büyük umutlarla gelmiştim ailem avukat tutmama yardım edecek ben işe gireceğim annem çocuğuma bakacak sanıyordum.Ama olmadı
Yaşlı bakımı ile ilgili şirketler var. Onlara da başvurun isterseniz. Çocuğunuzla sizi yatılı kabul edecek birini bulursanız harika olur. Ailenizin eziyetinden de kurtulursunuz, çocuk da servisle anaokuluna gider. Bu işlerde cebinizden 5 kuruş çıkmıyor. Evde yiyip içiyorsunuz. Sadece kendi özel ihtiyaçlarınıza harcarsınız. Maaşlar da dolgun bildiğim kadarıyla.evlenmeyi bir süre hiç düşünmüyordum aileme sığınırken büyük umutlarla gelmiştim ailem avukat tutmama yardım edecek ben işe gireceğim annem çocuğuma bakacak sanıyordum.Ama olmadı
yok çocuğu benden kaçırdı bir dönem tehditle vs anlaşmalı imzalattı .Babam anlaşmalı boşan ben oğlunada sanada bakarım dedi ama malesef işte.Eski eşimin maaşı hacizli geri kalanı krediye kredi kartlarına sigaraya gidiyor dini nikahlı evlendiği kadının kendi evi ve maaşı varmış kadın eşimden 8 9 yaş büyük .kadının üzerinden geçiniyornafaka alıyor musunuz adi eski eşinizden. çocuğu kreşe verseniz en azından babası kreş ücretini ödese. sizde 1+1 ev tutup çalışsanız olmaz mı.
araştırayım inşaAllahYaşlı bakımı ile ilgili şirketler var. Onlara da başvurun isterseniz. Çocuğunuzla sizi yatılı kabul edecek birini bulursanız harika olur. Ailenizin eziyetinden de kurtulursunuz, çocuk da servisle anaokuluna gider. Bu işlerde cebinizden 5 kuruş çıkmıyor. Evde yiyip içiyorsunuz. Sadece kendi özel ihtiyaçlarınıza harcarsınız. Maaşlar da dolgun bildiğim kadarıyla.
üfff tam pislikmiş. o zaman geriye tek seçenek kalıyor gitmek. Allah yardımcınız olsun. böyle kadınlarımızı çaresiz görüp duyunca çok üzülüyorum.yok çocuğu benden kaçırdı bir dönem tehditle vs anlaşmalı imzalattı .Babam anlaşmalı boşan ben oğlunada sanada bakarım dedi ama malesef işte.Eski eşimin maaşı hacizli geri kalanı krediye kredi kartlarına sigaraya gidiyor dini nikahlı evlendiği kadının kendi evi ve maaşı varmış kadın eşimden 8 9 yaş büyük .kadının üzerinden geçiniyor
Allah razı olsunüfff tam pislikmiş. o zaman geriye tek seçenek kalıyor gitmek. Allah yardımcınız olsun. böyle kadınlarımızı çaresiz görüp duyunca çok üzülüyorum.
Bence yerini paylaşmak sana birşey kaybettirmez, biri mesajda yardımıetme amaçlı yerini sormuştu...burası büyük bir platform, belki sana iş veren kadınlar bile çıkabilir...kesin yer bildirimi yapmıyorum Konyada bir dönem yaşamıştım ailemle bekarken o yüzden yazdım
boşandıktan sonra ortaya çıktı ne yapabilirim kiAh canim benim. Sana cok uzuldum. Birincisi o 10 yasindaki kizi (belki dogru degil ama ) saglam bir paralardim. Anasi babasi bacisi babanesi nenesi umrunda degil. O anam olacak kadina da derdim ki "sana yaziklar olsun puh sana . Su cocuga verdigin degeri birazda benimle bu torununa verseydin "
Hemen ise girip kucuk 1+1 ev tutup cikamaz misin ordan.
Kocan olacak pisligin aldattigi kaniti varsa onu da delil goster.
Tez vakitte kurtulursun insallah bunlarin hepsinden
olabilir ama -yanlış anlasılmasın-insanlara güvenim kalmadıBence yerini paylaşmak sana birşey kaybettirmez, biri mesajda yardımıetme amaçlı yerini sormuştu...burası büyük bir platform, belki sana iş veren kadınlar bile çıkabilir...
O zaman sabredip en kisa surede ordan kacacaksin ama kendi gucunle. Kimseye guvenme. O annen olacak kadinin da bir daha yuzunu bile gorme. Kimseyi gormeboşandıktan sonra ortaya çıktı ne yapabilirim ki
annem beni ve oğlumu sevmiyormuş ben bir oğlumu sığdıramadınız diye defalarca konuştum
evlenirsem yada evden iş bulup ayrılırsam kimseyi görmeyi düşünmüyorumO zaman sabredip en kisa surede ordan kacacaksin ama kendi gucunle. Kimseye guvenme. O annen olacak kadinin da bir daha yuzunu bile gorme. Kimseyi gorme
Berra yatili bir yere ise girsen. Hani yasli zengin kadinlar ya da bir evde hizmetcilik ya da mutfak elemani gibi. Her isi yaparsin ama cocugun oldugu icin bu tarz bi is daha iyi olur sana. Hic baktin mi boyle bir isevlenirsem yada evden iş bulup ayrılırsam kimseyi görmeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?