- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
arıyotum kuzum ama nasip meselesimi ,şanssızlık mı bilmiyorumYanlış bilmiyorsam lise mezunlarıda memur ola biliyor. Kpssye hazırlansanız? Hadi hiç olmadı bakıcılık yapsanız? Ya da temizliğe gitseniz? Burda bi sürü kadın var yardımcı ya da bakıcı arayan
İnşallah tez zamanda bulursunuzarıyotum kuzum ama nasip meselesimi ,şanssızlık mı bilmiyorum
Eski konularınızı bilmiyorum fakat yegeninizden 'bu' diye bahsetmeniz cok kaba..10 yasinda bi cocukla kendinizi nasıl bir yarisa sokarsınız kapıyı gec açmadım gec acma sarj makinesini aldi almadi ne kadar sacma bu konu...bence sizde iyi degilsiniz6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
psiklojimin iyi olduğunu söyleyemem ama 7 aydır hergün her dakika bunları yaşıyorum (bende her konuda olduğu gibi konu sahibini taşlayacak birini bekliyordum ) buda yazarak kız olduğunu belirttim kız kardeşim gibiEski konularınızı bilmiyorum fakat yegeninizden 'bu' diye bahsetmeniz cok kaba..10 yasinda bi cocukla kendinizi nasıl bir yarisa sokarsınız kapıyı gec açmadım gec acma sarj makinesini aldi almadi ne kadar sacma bu konu...bence sizde iyi degilsiniz
Ben sizi taslamıyorum kesinlikle..yasadiklariniz kolay değil sadece kucuk bir cocugu fazla takmışsınız 10 yaşında bir cocuk ne kadar ciddiye alinir bilemedimpsiklojimin iyi olduğunu söyleyemem ama 7 aydır hergün her dakika bunları yaşıyorum (bende her konuda olduğu gibi konu sahibini taşlayacak birini bekliyordum ) buda yazarak kız olduğunu belirttim kız kardeşim gibi
Bu zihniyetteki insanlarla yaşamaktansa bırakın arkanızdan konuşsunlar. Size tokat atmak nedir, ne cüretle ya? Size bunu yapan yarın çocuğunuza nasıl davranır korkarım valla. Siz hemen ayrı eve çıkmaya çalışın gerekirse iki işte çalışın bakıcı tutun ama çocuğunuzu bu vicdansız insanların eline bırakmayın. Rabbim yardımcınız olsun.Amin çok Amin
ayrı evi ancak rüyamda görürüm bu seferde dul kadın ortaya mı düşecen derler var o zihniyet
Bende çok geç anladım allah yardmcın olsunBelli ki ailenizde vicdan sahibi bi tane insan yok !
Türk kadınının çilesi bu zaten. Okutulmaz, çalıştırılmaz, aldatılır, istenmez, çocuğu da ver kucağına, ne hali varsa görsün!!!
O yüzden okuyacağız, okuyamasak da çalışacağız. Şartları zorlayacağız. Gidin belediyelere başvurun, durumunuzu anlatın. İş isteyin. Yok mu tanıdığınız birileri ?
Sizin pasif olma gibi bi lüksünüz yok, savaşacaksınız.
6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
yaşamanız lazım diyeyim sadeceBen sizi taslamıyorum kesinlikle..yasadiklariniz kolay değil sadece kucuk bir cocugu fazla takmışsınız 10 yaşında bir cocuk ne kadar ciddiye alinir bilemedim
Amin Rabbim beni ve oğlumu muhafaza etsinBu zihniyetteki insanlarla yaşamaktansa bırakın arkanızdan konuşsunlar. Size tokat atmak nedir, ne cüretle ya? Size bunu yapan yarın çocuğunuza nasıl davranır korkarım valla. Siz hemen ayrı eve çıkmaya çalışın gerekirse iki işte çalışın bakıcı tutun ama çocuğunuzu bu vicdansız insanların eline bırakmayın. Rabbim yardımcınız olsun.
Bir gün beni anlamasını diliyorum .Çünkü annemi ve babamı çok dolduruyoronların ne dediği umurunda mı hala gerçekten? yapmayın Allah aşkına fırsatını bulunca ayrılın o evden. sonradan o evde kaldığınız her gün için kızacaksınız kendinize. yazık oğlunuza ve size. terbiyesiz kardeşiniz de yaşadıklarınızı birazcık yaşarsa anlar ilerde sizi..
umrumda değil defalarca evden kovuldum kadon sığınmaya bile gittim geri getirdiler ama herşey aynı ne bırakıyorlar ne huzur veriyorlar iş deseniz yokonların ne dediği umurunda mı hala gerçekten? yapmayın Allah aşkına fırsatını bulunca ayrılın o evden. sonradan o evde kaldığınız her gün için kızacaksınız kendinize. yazık oğlunuza ve size. terbiyesiz kardeşiniz de yaşadıklarınızı birazcık yaşarsa anlar ilerde sizi..
Kadın sığınma evinde rahat mıydınız? Eğer öyleyse haber vermeden gidin yerinizi bilmesinler.umrumda değil defalarca evden kovuldum kadon sığınmaya bile gittim geri getirdiler ama herşey aynı ne bırakıyorlar ne huzur veriyorlar iş deseniz yok
Rabbim e sığındım sadece
Bence şöyle ki, o 10 yaşındaki çocuk yüzünden kardeşinden tokat yediği için çocuğun tekrar arıza çıkartmasından çekiniyor konu sahibi. Hani ağlayarak birilerine şikayet etse belki bir daha şiddet görecek. Çocuk da belli ki bunun farkında ve şımarıyor. Onu anlatmak istemiş olabilir.Ben sizi taslamıyorum kesinlikle..yasadiklariniz kolay değil sadece kucuk bir cocugu fazla takmışsınız 10 yaşında bir cocuk ne kadar ciddiye alinir bilemedim
aynen ipler kopmak üzere kapıya atılırsam gidecek yerim yok herşeyin farkında ve kızkardeşim destekliyorBence şöyle ki, o 10 yaşındaki çocuk yüzünden kardeşinden tokat yediği için çocuğun tekrar arıza çıkartmasından çekiniyor konu sahibi. Hani ağlayarak birilerine şikayet etse belki bir daha şiddet görecek. Çocuk da belli ki bunun farkında ve şımarıyor. Onu anlatmak istemiş olabilir.
Kadın sığınma evinde rahat mıydınız? Eğer öyleyse haber vermeden gidin yerinizi bilmesinler.
Allah yardımcınız olsun. Yapılacak tek şey iş bulup o evden kaçmanız aksi halde onlar zaten sizi kovacak en azından hazırlıksız olmazsınızaçık hapishane gibi memurlar sürekli azarlıyor
Ne demek ya tokat yemekbir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?