galiba cinnet geçireceğim

Yanlış bilmiyorsam lise mezunlarıda memur ola biliyor. Kpssye hazırlansanız? Hadi hiç olmadı bakıcılık yapsanız? Ya da temizliğe gitseniz? Burda bi sürü kadın var yardımcı ya da bakıcı arayan
arıyotum kuzum ama nasip meselesimi ,şanssızlık mı bilmiyorum

Eski konularınızı bilmiyorum fakat yegeninizden 'bu' diye bahsetmeniz cok kaba..10 yasinda bi cocukla kendinizi nasıl bir yarisa sokarsınız kapıyı gec açmadım gec acma sarj makinesini aldi almadi ne kadar sacma bu konu...bence sizde iyi degilsiniz

Bence siz kendinizi fazla ezdiriyorsunuz.
Ne demek 9 yas kucuk kardesin sizi tokatlamasi ya.
Orasi sizin de eviniz napicaklar sokaga aticak halleri yok size katlanmak zorundalar. Kendinizi siginti gibi gormeyin hadlerini bildirin.
Baktiniz cok ustunuze geliyorlar anlasma yapin annenizle. Beni bu evde istemiyorsan cocuguma bak bende bir is bulup birazda para biriktirip defolup giderim burdan diyin.

psiklojimin iyi olduğunu söyleyemem ama 7 aydır hergün her dakika bunları yaşıyorum (bende her konuda olduğu gibi konu sahibini taşlayacak birini bekliyordum ) buda yazarak kız olduğunu belirttim kız kardeşim gibi

Ben sizi taslamıyorum kesinlikle..yasadiklariniz kolay değil sadece kucuk bir cocugu fazla takmışsınız 10 yaşında bir cocuk ne kadar ciddiye alinir bilemedim

Amin çok Amin
ayrı evi ancak rüyamda görürüm bu seferde dul kadın ortaya mı düşecen derler var o zihniyet
Bu zihniyetteki insanlarla yaşamaktansa bırakın arkanızdan konuşsunlar. Size tokat atmak nedir, ne cüretle ya? Size bunu yapan yarın çocuğunuza nasıl davranır korkarım valla. Siz hemen ayrı eve çıkmaya çalışın gerekirse iki işte çalışın bakıcı tutun ama çocuğunuzu bu vicdansız insanların eline bırakmayın. Rabbim yardımcınız olsun.

Bende çok geç anladım allah yardmcın olsun

onların ne dediği umurunda mı hala gerçekten? yapmayın Allah aşkına fırsatını bulunca ayrılın o evden. sonradan o evde kaldığınız her gün için kızacaksınız kendinize. yazık oğlunuza ve size. terbiyesiz kardeşiniz de yaşadıklarınızı birazcık yaşarsa anlar ilerde sizi..

Amin Rabbim beni ve oğlumu muhafaza etsin

Bir gün beni anlamasını diliyorum .Çünkü annemi ve babamı çok dolduruyor

umrumda değil defalarca evden kovuldum kadon sığınmaya bile gittim geri getirdiler ama herşey aynı ne bırakıyorlar ne huzur veriyorlar iş deseniz yok
Rabbim e sığındım sadece

umrumda değil defalarca evden kovuldum kadon sığınmaya bile gittim geri getirdiler ama herşey aynı ne bırakıyorlar ne huzur veriyorlar iş deseniz yok
Rabbim e sığındım sadece
Kadın sığınma evinde rahat mıydınız? Eğer öyleyse haber vermeden gidin yerinizi bilmesinler.

Ben sizi taslamıyorum kesinlikle..yasadiklariniz kolay değil sadece kucuk bir cocugu fazla takmışsınız 10 yaşında bir cocuk ne kadar ciddiye alinir bilemedim
Bence şöyle ki, o 10 yaşındaki çocuk yüzünden kardeşinden tokat yediği için çocuğun tekrar arıza çıkartmasından çekiniyor konu sahibi. Hani ağlayarak birilerine şikayet etse belki bir daha şiddet görecek. Çocuk da belli ki bunun farkında ve şımarıyor. Onu anlatmak istemiş olabilir.

aynen ipler kopmak üzere kapıya atılırsam gidecek yerim yok herşeyin farkında ve kızkardeşim destekliyor

bir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
Ne demek ya tokat yemek inşallah kendi düzeninizi kurarsınız en kısa zamanda. Bir iş bulup çalışsanız çok iyi olur sizin için ama o ailede çocuk yalnız bırakılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…