en onemlısı seker ve ekmek zaten onları kesemeden olmuyor kılo verılsede gerı alınıyor cunku o zehırı vucut unutmadıgı surece tekrarlıyor bır hastalık gıbı azaltınca kılo verıyor ınsan heveslenıyor sonra verdıgını koruyamıyor cunku yeme alıskanlıgını degıstırmedıgınden sadece anlık kısıtladıgından , sonra hoop alınıyor buda metebolızmayı yavaslatıyor yag oranını da arttırıyor
eskıden sekersız cay ıcenlere uzulurdum kahve sekersız ıcılır mı ya derdım
esım demıstı kı asıl sekersız daha lezzetlı sekerı bırakırsan anlarsın
oyle dogruymus kı hayatda sekersız ıcemıyordum hatta ılk 2 ay cay ıcemedım sekersız ıcemedıgımden

kahveye alıstımda caya alısamamıstım
sekerlı olunca bozuk gıbı geldı tadı bozulmus zannettım meger esım ozellıkle denemıs ben dıyorum bu nıye bozuk meger seker atmıs ıcıne
ekmekde oyle
ekmeksız asla doyamam derdım kı antep yemegı ya kebaplar dusunsenıze ekmeksız nasıl yenır degıl mı
meger ekmek yemegın tadını degıstırıp bozuyormus marula ekmek muamelesı yaptıgımdan berı anladım ekmek gercekten tadı bozuyor yemegın tadını bastırıyor
ıkı tane tad bozan sey aynı zamanda saglıksız aynı zamanda cabuk acıktıran aynı zamanda vucuda cıddı zararları olan sey nıye bosuna yıyelım
deneyın goreceksınız 1 dılım ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazladan yemek yıyın
ınanın kılo vereceksınız 1 dılım ekmegın kalorısı 1 tabak yemekten daha az ama verdıgı zarar daha fazla
karbonhodratı sekerı yagı nerden aldıgımız onemlı kalorının ve mıktarın onemı yok eger kavrulmamıs taze badem fıstık yersenız 1 kase dolusu yıyebılırsınız
bol zeytınyaglı salata yapabılırsınız
tabak tabak fırında sebze yemegı yıyebılırsınız
sınırsız cesıt cesıt salata yapabılırsınız mesela nohut haslıyorum maydanoz bıraz taze sogan lımon zeytınyagı tuz nane pul bıber karıstırıyorum harıka salata oluyor
ya da yesıl zeytın cekırdeksız alıyorum
ıcıne cevız dogruyorum maydanoz sogan lımon baharat karıstırıyorum 1 tabak yıyorum
deneyın bakın yag oranınız ınanılmaz dusecek :)