• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece olunca mutfak ?

yaaa cok tatlısınız :KK70:
duygusal aclık oldugu ıcın doyma duyunuz yok
bu oyuna gelmeyın
vucut suan ıyı seyler soylemıyor dıyor kı tıka basa oyle zehırlendım kı kendımı oyle şokladım kı acıl durum planı ya benı zehırle ya temızle dıyor
daha ne desın vucut daha ne desın he
zehirle kısmı ağır basıyor ..temizleme kısmında açlık hissi beni depresyona sokuyor daha önce 59 kiloya düştüm diyet yapmıştım oginlere dönmek istemiyorum sanırım ondan bu kacis

en onemlısı seker ve ekmek zaten onları kesemeden olmuyor kılo verılsede gerı alınıyor cunku o zehırı vucut unutmadıgı surece tekrarlıyor bır hastalık gıbı azaltınca kılo verıyor ınsan heveslenıyor sonra verdıgını koruyamıyor cunku yeme alıskanlıgını degıstırmedıgınden sadece anlık kısıtladıgından , sonra hoop alınıyor buda metebolızmayı yavaslatıyor yag oranını da arttırıyor

eskıden sekersız cay ıcenlere uzulurdum kahve sekersız ıcılır mı ya derdım
esım demıstı kı asıl sekersız daha lezzetlı sekerı bırakırsan anlarsın
oyle dogruymus kı hayatda sekersız ıcemıyordum hatta ılk 2 ay cay ıcemedım sekersız ıcemedıgımden :KK70: kahveye alıstımda caya alısamamıstım
sekerlı olunca bozuk gıbı geldı tadı bozulmus zannettım meger esım ozellıkle denemıs ben dıyorum bu nıye bozuk meger seker atmıs ıcıne

ekmekde oyle
ekmeksız asla doyamam derdım kı antep yemegı ya kebaplar dusunsenıze ekmeksız nasıl yenır degıl mı
meger ekmek yemegın tadını degıstırıp bozuyormus marula ekmek muamelesı yaptıgımdan berı anladım ekmek gercekten tadı bozuyor yemegın tadını bastırıyor

ıkı tane tad bozan sey aynı zamanda saglıksız aynı zamanda cabuk acıktıran aynı zamanda vucuda cıddı zararları olan sey nıye bosuna yıyelım
deneyın goreceksınız 1 dılım ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazladan yemek yıyın
ınanın kılo vereceksınız 1 dılım ekmegın kalorısı 1 tabak yemekten daha az ama verdıgı zarar daha fazla

karbonhodratı sekerı yagı nerden aldıgımız onemlı kalorının ve mıktarın onemı yok eger kavrulmamıs taze badem fıstık yersenız 1 kase dolusu yıyebılırsınız
bol zeytınyaglı salata yapabılırsınız
tabak tabak fırında sebze yemegı yıyebılırsınız
sınırsız cesıt cesıt salata yapabılırsınız mesela nohut haslıyorum maydanoz bıraz taze sogan lımon zeytınyagı tuz nane pul bıber karıstırıyorum harıka salata oluyor
ya da yesıl zeytın cekırdeksız alıyorum
ıcıne cevız dogruyorum maydanoz sogan lımon baharat karıstırıyorum 1 tabak yıyorum

deneyın bakın yag oranınız ınanılmaz dusecek :)
hayretlerolaki ben Türk kahvesini bile sekerisz içerim ...benim davam makarnayla ekmekle

İçtiğim 2 bardak su, onun da tadını bozamam ya😂😂
Lohusalikta hic tatli sevmiyor olusuma ragmen sabah 5 yumurta ile kahvalti edip aksam 1 kg fistikli kadayif yedigimi ustune tabak tabak yemek yedigimi biliyorum. Esim bile sasirmisti cunku gebeligin son doneminde de yemiyordum boyle. Lohusayken bir sey olmustu bana 🙈 6 ay boyunca da diyet yapmaya korktum. Sonra yeter dedim, cunku 73 le dogum yaptim 77 olmustum ipin ucu kaciyordu. Sonra su icme yontemi ile ac kaldim bayagi bayagi. 2,5 ayda 12 kg verdim. Hala 4 kilo vermem lazim ama isleri yavaslattim biraz.

ihtiyac yoksa yapma tabii ama nefsine hakim olmak icin basit ve faydali bir yontem.

Bacılar gece oldu bende mutfağa gidip geliyorum. Çubuk kraker yiyorum şuan 🤣 en masum bunu buldum

Maalesef 350 kaloridir bakmayın incecik masum görüntüsüne
Şok olmuştum ben kalorisini duyunca
benim can dostum o ya ama xl paketi ..çok kavrulmuş olanları özellikle secerim.bimden bizzat gidip iki paket bile yerim aşığım ona ..onun bana verdiği mutluluğu kimsede bulamadım bdbdb

Lohusalikta hic tatli sevmiyor olusuma ragmen sabah 5 yumurta ile kahvalti edip aksam 1 kg fistikli kadayif yedigimi ustune tabak tabak yemek yedigimi biliyorum. Esim bile sasirmisti cunku gebeligin son doneminde de yemiyordum boyle. Lohusayken bir sey olmustu bana 🙈 6 ay boyunca da diyet yapmaya korktum. Sonra yeter dedim, cunku 73 le dogum yaptim 77 olmustum ipin ucu kaciyordu. Sonra su icme yontemi ile ac kaldim bayagi bayagi. 2,5 ayda 12 kg verdim. Hala 4 kilo vermem lazim ama isleri yavaslattim biraz.

ihtiyac yoksa yapma tabii ama nefsine hakim olmak icin basit ve faydali bir yontem.
İhtiyaç olmaz olur mu ya😂
Aynen doğumdan çıkıp kilo alanlardanım bir de emzirmedim neye aldıysam😂

3 senedir 75 e çakılıydım, pandemide 80 i geçtim.
Geçen tartıldım 76 olmuşum yine, bende 5 kilo hep yüzer gezer şekilde.
Çok saçma, insanın bedenine yapmayacağı kader kötü ve sağlıksız bir yaşam biçimim olduğundan, suyla da barışık değilim.
Kola içerim çok susarsam ya da ayran😂

son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
Aynı durumdayız okadar söz veriyorum yemicem bidaha diye yine yine yiyorum özellikle gece bu bendede psikolojik kesin

Ben bir ara Bim’in tatlılarına sarmıştım.Kadife tatlısı,Kıbrıs tatlısı :KK53: Offf olsa ikisinden de ne yerim:mad:
Hayatımda BİM’in kapısından geçmiş insan değilim.
geçen iş arkadaşım almış şu kadife tatlısından iki tane. işten cıkmadan kahve yapıp yiyek dedik. nerden aldığını da bilmiyorum ay yedim harika. Nerden aldın alayım dedim, Bim dedi. İlk defa onun icin giricem bime 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hayatımda BİM’in kapısından geçmiş insan değilim.
geçen iş arkadaşım almış şu kadife tatlısından iki tane. işten cıkmadan kahve yapıp yiyek dedik. nerden aldığını da bilmiyorum ay yedim harika. Nerden aldın alayım dedim, Bim dedi. İlk defa onun icin giricem bime 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tramisu ve cheesecake i de çok başarılı.

Back
X