- Konu Sahibi Zamanahzaman
-
Yüzleştik diyorsunuz da hani başka bir şey için tartışmıştınız. Ben başka bir konu yüzünden kavga ettiniz sandım.Bugün ilk kez yuzlestik artık derdimi buraya yazdım. Psikolojik tedavi gördüm 3 yıl diyor. Ya o zaman bu kız bir kere bunla barışmak mi istedi. Arkadaş kalalım mi dedi bilmiyorum. Bu kadar kara sevdaydiysa niye bıraktı kızı.
Kız evlendi hatta sonra kardesimi nikahına bile çağırdı. Kız sonra boşanmış öyle duyduk. Allahim ya zamanı geri dondurebilseydim
Bizim uzak bir akraba böyle sevdiğinden zorla ayrılmış adam daha da iflah olmadı psikolojik tedavi görüyor hayatı bitti adamın. Yıllar sonra babası öldü annesinin kendine hayrı yok. Şimdi aklı başında sevdiği kadınla çocuklarıyla olurdu ama değil. İnsanların hayatına bu kadar karışmak ne kadar doğru olabilir ki.Bugün ilk kez yuzlestik artık derdimi buraya yazdım. Psikolojik tedavi gördüm 3 yıl diyor. Ya o zaman bu kız bir kere bunla barışmak mi istedi. Arkadaş kalalım mi dedi bilmiyorum. Bu kadar kara sevdaydiysa niye bıraktı kızı.
Kız evlendi hatta sonra kardesimi nikahına bile çağırdı. Kız sonra boşanmış öyle duyduk. Allahim ya zamanı geri dondurebilseydim
Şu açıdanda düşünmek lazım ama.
Sonuçta burası Türkiye,kaç aile erkek bile olsa sevgilisini eve getirip kendileriyle birlikte,üstelikte aynı odada kalmasına müsade eder ki?
Şahsen bende istemezdim oğlumun kız arkadaşının bizle yaşamasını.
Sokakta kalır evimi açarım sokakta bırakmam ama bunun sürekli bir şeye dönmesini istemezdim.
Valla düzelebilecek bir şey değil.Başka bi olaydan tartistik ama konu yine buraya geldi. Bana çok ağır beddualar ediyor. Açıkçası annem ölecek artık anneme bu kadar çektirdiği için artık kızıyorum. Kim haklı ki. Haksız bilmiyorum artık
Çocuğunda bunu bilmiyo olması için baya saf olması lazım ama.e zaten aynı odaya müsade etmemişler.
bir kere kalmış kız ikincide eve almamış konu sahibesi.
ortada süreklilik yok ki.
oğlanı bir kenara çekip oğlum kardeşim bu durum bizim aile yapımıza uygun değil deselerdi o zaman. bir daha kızı evimize getirme deselerdi.
o zaman sizlik bir şey yok. gereken noktada sorumluluk alamamış ve kızı bırakmış. rest çekip sahip çıkabilirdi. sizi suçlayarak kendini rahatlatıyor. yaptıklarının sorumluluğunu almak istemiyor. sizin yaptığınıza doğru demiyorum bu arada. ama iftira atıp yalan söylemediyseniz, tuzak kurmadıysanız vs. ayrılığın sorumlusu olamazsınız. ilişkiler iki kişiliktir.İs bulamadılar doğru düzgün diye hatırlıyorum. Sonra kardeşim bıraktı. Ama geçen zaman içinde yeniden baslayabilirdi. Ailem artık sinmişti. Zaten korkuyoruz ondan.
İs bulamadılar doğru düzgün diye hatırlıyorum. Sonra kardeşim bıraktı. Ama geçen zaman içinde yeniden baslayabilirdi. Ailem artık sinmişti. Zaten korkuyoruz ondan.
Bunun sebebi sizsiniz. Adamın hayatına mal olmuş yaptıklarınızİs bulamadılar doğru düzgün diye hatırlıyorum. Sonra kardeşim bıraktı. Ama geçen zaman içinde yeniden baslayabilirdi. Ailem artık sinmişti. Zaten korkuyoruz ondan.
Sizin eve almama tavrinizi beğenmemiş ve bu görümce ve kayinbabayla zaten olmazmis diye karar vermiş olabilir.Bugün ilk kez yuzlestik artık derdimi buraya yazdım. Psikolojik tedavi gördüm 3 yıl diyor. Ya o zaman bu kız bir kere bunla barışmak mi istedi. Arkadaş kalalım mi dedi bilmiyorum. Bu kadar kara sevdaydiysa niye bıraktı kızı.
Benim ablam da şuan bi nevi aynısını yapıyor. Ama o fitne sokuyor birde araya.Bundan yaklaşık 10 yıl önce kardeşim üniversitedeki sevgilisiyle evlenmek üzere eve döndü. Babam kızı istemedi memleket farkı, kızın daha evlenmeden bizde kalması vs. nedenlerle. Ben de Allah kahretmesin ki bi kere onları eve almadım. O zamanların cahilliği. Bunun dışında ayrılmalarını bekledik. Kızı istemeye gidilmedi. Sanki o zamanlar iyi bisi yaptığımı saniyodum onun için. Ailem istemiyodu ya. Ve maalesef ayrıldılar. Kardeşim ondan sonra yıllarca çalışmadı. Psikolojisi bozuldu. Odası çöp ev oldu.hep bilgisayar oyunu oynadı.simdi bi sevgilisi var. Onla da bişiler yolunda gitmiyo. Bugün başka bi sebepten tartıştık. Çocuğuma kadar beddua etti.
Şimdi sorum şu. Evet ben kötülük yaptım. Ama ben diyorum ki ben kızın anasına babasına gitmedim. Kızla aranıza fitne sormadım. Çok seviyorsan herkesi yıkıp evlenseydin. Bu kadar kini haketmiyorum. Allahim affetsin keşke olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?