Gelen mesaj ve tarihe gömülü acı anıların sayfalarının aralanması..

iyi olmuş aliye öyle ben olsam 2. ye hamileyim bak bu birinci çocuğumuz der bi bebek fotosu da gönderirdim.
Bilmem kaç yıllık sevgilisinden hesap soracağına, gelip hiçbir şeyden haberi olmayan sevgilisi olduğunu bilmeden birliktelik yaşayan kızdan hesap soruyor. Az bile yapmış konu sahibi.

tek suç alinn

varya beynimi karıştırdın neşe ydi ayşeydi.. hansel ile gretel e döndü olay
yavrum beynin niye karışıyo al ali-veli,ayşe -neşe
sevgili ayşe ali onu kullandıktan sonra boşluğa düşüp yarasını sarmaya gelen veliye bırakmış bir ay kendini sonra ortaya bi neşe çıkmış sevgilimle nabıııyon sen diyen bu aliden darbe yiyen ayşe yememiş içmemiş sevgilinden hamileyim diye neşeyi yemiş,yani yara alan bir kadın sırf canı sıkılıyor vızıltı çekemem diye başka bir kadını yaralamış anladın

Vallahi bende dedim fakat buna karşılıkta ben sevgilisinin ne olduğunu ona göstermek için böyle dedim diyor sayın parkbyull ben tıkandım çekiliyorum.
ooov o zaman bende çekilirim sevgili dombik arkadaş yediği darbeden sonra mutasyona uğrayıp müge anlıya döndüyse dost acı söyler diye çat çat milleti birbirine düşürdüyse ve belli bir tebaa buna hak verdiyse byull kaybolur

Bilmem kaç yıllık sevgilisinden hesap soracağına, gelip hiçbir şeyden haberi olmayan sevgilisi olduğunu bilmeden birliktelik yaşayan kızdan hesap soruyor. Az bile yapmış konu sahibi. (bu cevap aslında bunaymış)

belki sordu ne biliyon

Canım maviselen öncelikle sana çok teşekkür ediyorum. Konuyu sağolsunlar garip yorumlar ile çığırından çıkardılar. Asla istemediğim bir yere kadar geldi. Zaten gereksiz yorumlara cevap dahi vermiyorum. Eğlenip dursunlar, sıkılınca giderler. İnsanların namusunu kanıtlama çabasına hiç anlam veremiyordum, bir kez daha veremedim işte. Aman ne yapayım boşver. Dediğim gibi takılsınlar kendi çaplarında. Sana tekrar teşekkür ediyorum

belki sordu ne biliyon
'' Meğerse benimle konuşurken bilmemkaç yıllık sevgilisi varmış (bana ayrıldık demişti), araları bozukmuş, benide kızı kıskandırmak suretiyle ilişkilerini tazeliyici olarak kullanmak istemiş. Kız da durumu öğrenince bana sevgilisi olan erkekleri baştan çıkaran aşufteymişim gibi bir mesaj atmıştı.''

Ben o kızın hak ettiğinin az bile olduğunu düşünüyorum.

valla beni hiç yanlış anlama muhalefet fikirdeyim diye insan sıfatına alınmadığım konu sahibinin cümle kurduğu topiğe dahi girmem bu sebeple konuya yorum yapmayacağım an itibariyle hoşça kal başka topiklerde görüşürüz selen kardeş.

Siz bence yeterince eğlendiniz artık konumu terkedebilirsiniz. Cevap vermeyeyim diyorum ama kendimi tutamadım daha fazla. İnsanların acısı ile eğlenecek kadar duygu belki de karakter yoksunu olmayı nasıl kendinize yakıştırabiliyorsuunuz ? Lütfen oyun bölümüne gidin orada eğlenin. Ben tamamen karşıtı olduğum bir mesele de bile sizin yaptığınızı yapmaya utanırdım. Muhattap ben olmama rağmen sizin adınıza da utandım. Kendimden çok size üzüldüm. Konumu çok ama çok yanlış anlamışsınız. Ancak size kendimi savunmayacak değilim. Çünkü tavırlarınızda belli ki asla anlayacak kapasitede değilsiniz. Daha fazla devam etmeyin bence. Allah ıslah etsin ne denir ki.

hamileyim neden denir. karşıdaki kızın kalbine bıçak saplamak içinmi
acımamı demiştik. yalan olmuş.

hamileyim neden denir. karşıdaki kızın kalbine bıçak saplamak içinmi
Bıçağı ben mi, onunla beraberken başka bir kızla konuşan sevgili mi sapladı ? Hangi yönden bakıyorsunuz ?

terkettim terkettim rahat ol ama sen istediğin için değil ben istediğim için terkettim ..(görüdn mü bak bende dayanamadım)

kızdan neden çıkardın peki hıncını
Neden mi ? Sevgilisi ilişkilerini tazelemek amaçlı beni kullanırken (daha doğrusu o kızı bir nevi aldatırken) ve ben sevgilisi olduğunu bilmeden konuşmuşken, sevgilisine değil gelip bana hesap sorduğu için. Ayrıca hıncımıda çıkarmadım. Yanlış bir adamdan kurtardım diyelim. Belkide sonra barışmışlardır umrumda değil. Benim hayattta yaptığım en doğru şeyler içinde top 5'e girer. Ki konuda bu değil.

kk hanimlarimiz yine sac bas girmis birbirine

konu sahibinin yasi daha 23 yahu
ve bu olaylar kimbilir kac yasindayken olmustu?
o yüzden konu sahibinin üzerine fazla gitmeye gerek yok
sonucta kalbi kirilmis bir genc kizmis o zamanlar kendisi..

ve evet
ilahi adalet herkese isler
ha yarin ha on yil sonra

diyeceğin neydi biliyormusun.
ben beraber olduğunu bilmiyordum. ağzınzıı toplayın. terbiyesizlik etmeyin. bilip bilmeden bana hakaret edemezsiniz.gidin o sevgiilinizden sornn bunu. hoş bulmuş
unuz denginizi. ikinizde benden uzak olun, Allaha yakın.
deyip engelleyecektiniz. ama hamileyim demek ,evet olmamış.
hemcinsimize yapılan bir iğrençlik var. kız o sinirle ağzını bozmuş ,onda haklısınız ama sizin yaptığınızda hoş değil.

:) Rica ederim canım.

Üzüldüğüne değmez, hele buradaki yorumlara hiç takılma. Senin ne demek istediğini çok iyi anladım ben. İnş. çok mutlu olursun bundan sonra sevdiceğinle :)

O buhran halinde zaten acı çekerken düşünememişim nazik davranmayı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…