Gelmeyen fotograf makinesi

Burada ki yazilanları okuyunca benim de böyle bi anım aklıma geldi

Belki 10 yıl olmuştur.eski komşumun tlf bozulmuş evde kullanmadigimiz bir tlf vardı onu istedi verdim
O gidiş o gidiş tlf geri vermedi bize
Bende isteyemedim
Hatta hiç tlfdan bahsetmedi bile

Nasil ögrendiniz?

Kıyameti koparırdım her halde utanmada yok gidin zaman verin 2 gün içinde fotoları aldınız aldınız almadınız beni ilgilendirmiyor makinemi sağlam bir şekilde istiyorum diyeceksiniz. Ne demek durumum yok filan annenize zaten bir şey diyemiyorum sanki okumak için roman istemiş kadın 10 binlik makine gitmiş annenizde durumları yok diye vicdan yaptırıyor polyanna mısın be kadın

Annem cok kullanmıyorum diye onemsememis, genelde telefondan hallediyorumdiye oyle dusunmus ama simdi o da pisman.

Bu tip kamera ekipmanları ikinci elde çok iyi gidiyor, hele az kullanılmışsa. 10 bini ne zaman verdiğinize bağlı, kur artışından önce aldıysanız daha avantajlı bile olabilir. Ortalama olarak ürünün satış fiyatının yarısına rahatça gidiyor daha da artabilir.
Genelde ikinci el alıp biraz kullanıp yine benzer fiyata satanlar bile çıkıyor.

Kamerayı hemen kurtarın dememdeki sebep o aslında, tamirci arayalım derken iştahları kabarmasın. Borçlu kişilerse gözleri kaymasın, annenize de bu yönde bilgi verin lütfen.

O yüzden özel makınaların asla verılmesını ıstemem .Çünkü hep aynı şeylerı yapıyorlar

Oğulları kardesimin yakin arkadaşı o yuzden verdi annem, zaten pek hayir diyemez.

Yakın arkadaş, yakın arkadaşa böyle yapar mı? Bakın makinanın başına bir şey gelmiş, yoksa bir haftaya geri gelirdi. Düzgün insanlar olsalar çizilse bile hemen geri verir özür dilerlerdi. Durum böyle gelişse durumumuz yok demelerine vicdan yapardım. Makinanın üstüne yatmışlar, farkında mısınız? Artık aylarca kullanıp mı çizdiler, başkasına mı kiraladılar, onlara hibe etmenizi mi bekliyorlar belli değil.

İsteyın makınayı yaptıraınlar yada yenısını alsınlar.Alıp satmışta olabılırler.Bı arkadasımın başına gelmiştı

Bence bir gün siz arayıp "15 dkya geliyorum almaya" gidip ani bir şekilde gidin alın

Fotoraf makinesi öyle emanet verilecek bir alet değil fakirlerin özentileri hep çok oluyor , keşke vermeseydiniz şimdi ne isterseniz ne yaparsanız yapın size birde düşman kesilecekler! Buda size hayat dersi olsun

Lisede falandık sanırım arkadaşımla saklambaç oynarken nasıl olduysa ben onun kolunu tutarken deri ceketi yırtıldı.koştu annesinin yanına hemen.annesi de öğretmenimiz bu arada.o ceketin parasını bize ödettiler biliyor musun.o kadar pahalı bir şeyi ödünç alıyorsa bozulursa eğer ödemesini de göze alması lazım.yüzsüzlük bu.ben çok korkarım emanet maldan.

Siz makineyi bi alın da bakarsınız neyi var..
Kapısına gidip direkt verin deyin alana kadar da ayrılmayın...4 ay durması bile hata yani..Makine çizildi diye cevap mı olur, bosverin artık demeye getirmişler ne kötü insanlar var ya...Durumumuz yok demeleri ne alaka? Once bi versinler yani makineyi

komsunuza soyleyın zararınızı karsılasınlar

fotograf makınaları satan yere komsunuzla beraber cıhazla gıdın zararını cıkartsın oradakı yetkılıye sorun yapılır mı yenısı mı alınmalı dıye
komsunuza su gun musaıtım su saatde kapınızı calıcam suraya bırlıkte zarar tespıtı ıcın gıdıcez dıyerek haber verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…