- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.592
- 723
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Anlattığınız olayda karşı tarafın tutumu önemli. Eğer 1 hafta deyip, aylarca sizi oyalıyorlarsa kusura bakmasınlar verdikleri zararı karşılayacaklar.Hem zarar verip, dikkat etmeyip hem aptal yerine koyup oyalamak beni sinirlendirir.Merhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapmam lazım, nasil bir yol izlemeliyim?
ben okadar pahalı makineyi vermezdim komşuya valla üzücü olmuş makine iyi durumda değil aylardır vermediklerine göreMerhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapalım borçları varsa? Emanete ihanet etmeden düşünselerdi. Hayır aldığın malı işin bitince geri verirsin, bunun borçla harçla düşkünlükle alakası yok. Üstüne yatmışlar, şimdi de fakir edebiyatı yapıyorlar.Anneme direkt borclarimiz var diye anlatmış kadın, cok kotu durumumuz demis. Yaptiralim lafi da gecmemis.
Ay günahınızı bile vermeyin şu asalaklara ben kudurdum burda naptı diye bakınıyodum mesajını gördüm, iyi olmuş aldığın, salaklar bide trip mi atıyolar iyilikten maraz böyle doğuyo demek insan olmayanlaraArkadaslar iyi aksamlar.
Kardesim kendi aradi benim aramami engelledi cocuk getirmis vermis makineyi. Makine sapasağlam, bu kadar ayak sürümelerinin sebebini anlayamadım. Ne cizik var ne bozukluk. Istemeyecegimi dusunduler sanirim, biraz da tripliymis.
Cocugun instagramina baktim neredeyse her gun fotograf cekinmis atmis makineyle, fotograflari telefona atamamakla ilgisi yokmus yani.
Abimin nikahini bekliyordum sonra getirecektim demiş, daha asla vermem.
Bir daha asla vermem, biz 1 2 ay sormayinca gozden cikardim sandilar heralde makineyi. Cok utanmazlar. Abisinin nikahi baharda bir de, ozru kabahatinden buyuk ki o zaman da getireceklerini hic sanmiyorum sormasam oylece kalirdi onlarda.Ay günahınızı bile vermeyin şu asalaklara ben kudurdum burda naptı diye bakınıyodum mesajını gördüm, iyi olmuş aldığın, salaklar bide trip mi atıyolar iyilikten maraz böyle doğuyo demek insan olmayanlara
O KADAR RAHATLADIM Kİ ANLATAMAM.Arkadaslar iyi aksamlar.
Kardesim kendi aradi benim aramami engelledi cocuk getirmis vermis makineyi. Makine sapasağlam, bu kadar ayak sürümelerinin sebebini anlayamadım. Ne cizik var ne bozukluk. Istemeyecegimi dusunduler sanirim, biraz da tripliymis.
Cocugun instagramina baktim neredeyse her gun fotograf cekinmis atmis makineyle, fotograflari telefona atamamakla ilgisi yokmus yani.
Ne olursa olsun elektronik eşyaları kimseye vermeme ve kimseden istememe taraftarıyım. Hele de bu denli pahalı bişeyse. Sonuçta sizde para verip aldınızMerhabalar herkese.
Arkadaslar iyi aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?