Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İKİ günde bir iki katına çıkması lazım değerlerin
bugün bi doktora git o da öyle dicek zaten, takip edelim daha çok yeni döllenmiş iki gün sonra tekrar kan ver dicek

benimde olmuştu öyle, iki hafta kollarım delik deşikti ya

kan testi yaptırsam çıkarmı acaba? ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum çıkarmıki acabaaa
canım kan testi için yinede sen bilirsin ama geç döllenme olduğunu düşünüyorsan birkaç gün bekle bence daha net sonuç almış olursun

benim bu ay hiç geçmedi kistte yoktu geçen hafta gitmiştim. biraz daha sabredeyim diyorum ama bende şaşırdım ne yapcağımı devamlı sancı yapıyor her iki tarafımda
olabilir canım kistte çıkmadıysa seninde çok kalmamış hadi bakalım aynı ay alalım müjdeleri :))

bugün doktora gitmesem yarın sağlık ocağında kan verip sonuca göre 2 katına çıkarsa mı gitsem ay napacağımı bilemedim bi değişik oldum :)

ayyy canım ben pek anlamıyorum test sonuçlarından yaptıamdım hiç ama çok sevindim inş öyledir.merak edip sordum bende meğersem hayırlı haberler varmış hadi inş. bakalımmm
5in üzerindeki değerler hamilelik olarak kabul edilirr hayırlı olsun niyasu
ben senden çok umutluydum bu ay .. allah daha güzel değerler göstersin kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin

olabilir canım kistte çıkmadıysa seninde çok kalmamış hadi bakalım aynı ay alalım müjdeleri :))
amin canım inşallah benim ama bat tarihime bana göre :) ilk baştan buraya katıldığımdan beri ikimiz için çok beklemicez gibi geliyordu sen benden çabuk tuttun elini çok sevindim hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…