ahhh keşkeee keşkee yaaaaaaa
işin ilginç yanı eşim ve ben tatlıyı pek sevmeyiz :) toplaşın toplaşın gelin anacım bayılırıımmmmm misafir ağırlamayaaaaaaaa
kanda çıkar diye düşünüyorum ne kdr kaldı batakan testi yaptırsam çıkarmı acaba? ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum çıkarmıki acabaaa
İKİ günde bir iki katına çıkması lazım değerlerincanım inan diğer aylarda bebek şüphem olmasa bile kendi kendime belirtiler yaşayan ben bu ay öyle fazla bişe yaşamadım bir hafta önce kasıklarıma ve rahmime bişeler batıyomuş gib oldum 2-3 gün sürdü o. bir hafta önce de idrarımın rengi koyu ve kötü kokuyodu. oda zaten idrar yolu enfeksiyonu başşlangıcı varmış o yüzdenmiş. onun dışında hiç bişe farketmedim hatta içimden adette olucam belirtiler de kesildi heralde bebek falan yok diye üzülüyodum :)
canım kan testi için yinede sen bilirsin ama geç döllenme olduğunu düşünüyorsan birkaç gün bekle bence daha net sonuç almış olursunkan testi yaptırsam çıkarmı acaba? ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum çıkarmıki acabaaa
aynen yaaaa yakın olsaydıkk atlar giderdikahhh keşkeee keşkee yaaaaaaa
olabilir canım kistte çıkmadıysa seninde çok kalmamış hadi bakalım aynı ay alalım müjdeleri :))benim bu ay hiç geçmedi kistte yoktu geçen hafta gitmiştim. biraz daha sabredeyim diyorum ama bende şaşırdım ne yapcağımı devamlı sancı yapıyor her iki tarafımda
2gün geçti canımkanda çıkar diye düşünüyorum ne kdr kaldı bata
bursa uzak biryer değilkiiii dolaşırsan 3 saat feribotla gelirsen 2 saat atla gel uzak değillll :)ahhh keşkeee keşkee yaaaaaaa
bugün doktora gitmesem yarın sağlık ocağında kan verip sonuca göre 2 katına çıkarsa mı gitsem ay napacağımı bilemedim bi değişik oldum :)İKİ günde bir iki katına çıkması lazım değerlerin
bugün bi doktora git o da öyle dicek zaten, takip edelim daha çok yeni döllenmiş iki gün sonra tekrar kan ver dicek
benimde olmuştu öyle, iki hafta kollarım delik deşikti ya
5in üzerindeki değerler hamilelik olarak kabul edilirr hayırlı olsunayyy canım ben pek anlamıyorum test sonuçlarından yaptıamdım hiç ama çok sevindim inş öyledir.merak edip sordum bende meğersem hayırlı haberler varmış hadi inş. bakalımmm
amin canım inşallah ya :) Allah herkese nasip etsin bir an önce :)5in üzerindeki değerler hamilelik olarak kabul edilirr hayırlı olsunniyasu
ben senden çok umutluydum bu ay .. allah daha güzel değerler göstersin kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin
bakarsın toplanırız bi günn olamaz mıııı olabiliiirrrbursa uzak biryer değilkiiii dolaşırsan 3 saat feribotla gelirsen 2 saat atla gel uzak değillll :)
amin canım inşallah benim ama bat tarihime bana göre :) ilk baştan buraya katıldığımdan beri ikimiz için çok beklemicez gibi geliyordu sen benden çabuk tuttun elini çok sevindim hayırlısı olsun canımolabilir canım kistte çıkmadıysa seninde çok kalmamış hadi bakalım aynı ay alalım müjdeleri :))
evet4 gün varken testte çıkmışsa çok güzel
ooo o zaman git kan ver bence bitsin bu bekleyiş düşünceler .... çıkar sonuç2gün geçti canım
çokk güzel olur hemdeeeee bebişlerimizde olur yanımızdaaaaa yanında olmayanların öbüşte olurrr pattik yaparuk hep birlikteeeebakarsın toplanırız bi günn olamaz mıııı olabiliiirrr
ooo o zaman git kan ver bence bitsin bu bekleyiş düşünceler .... çıkar sonuç
amin canım inşallah ya :) Allah herkese nasip etsin bir an önce :)
bence sen normal doktora git, sağlık ocagında geç çıkıyor sonuçlarbugün doktora gitmesem yarın sağlık ocağında kan verip sonuca göre 2 katına çıkarsa mı gitsem ay napacağımı bilemedim bi değişik oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?