Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar iş yerinde herkes grip çevremde de bu gribe yaklanmamam mucize gibi bişi ne yapsam iyi gelir şu durumda

randevu alamadım canım kaç gün sonraya verdiler sabah erken gitmem gerek bugün ve yarın gidemem iş yerinde bugün ve yarın öğleye kadar yalnızım öğleden sonra zaten sıra alamam. bilmiyorum ne yapacaksam bir öğrencim var hastanede stajyer doktor ona söyledim yarın öğleden sonraya sıra alabilirse bana öyle gidicem yoksa taaa pazartesiye kalacak o zamana kadar da meraktan çatlarım zaten

amin canım inşallah benim ama bat tarihime bana göre :) ilk baştan buraya katıldığımdan beri ikimiz için çok beklemicez gibi geliyordu sen benden çabuk tuttun elini çok sevindim hayırlısı olsun canım
saol kuzum ya ama hala inanamıyorum ve ya değilsem diye çok endişeliyim seninde çok kalmadı vaktin görüceksin bak :))haziranda doğurcaz inşallah hep beraber

saol kuzum ya ama hala inanamıyorum ve ya değilsem diye çok endişeliyim seninde çok kalmadı vaktin görüceksin bak :))haziranda doğurcaz inşallah hep beraber
ben kendimde belirti görmüyorum. senin dediğin gibi geçen aylarda psikolojikti sanırım çalıştıktan sonra banyoya kalıyorum ya bi mide bulantısı baş dönmesi falan filan :) kendimce. bu ay kasık ağrısı bel ağrısı derken hiiç bi belirti yokkk . bakalım hayırlısı dün kızlarda beni umutlandırdı belki ikiz olur iki tane yumurtan oluşmuş bu ay dediler. insan birinede razı oluyor . hayırlısı senin sat üzerinden kaç gün geçti?

valla al benden de o kadar çok korkuyorum pazar günü grip aşısı olcam gidip ,benim gripler çok ağır geçer ve de uzun
ayyy benimde öyle geçen yıl üst üste 3 kez griba yakalandım her gece sabahlara kadar ateş eşim başımda .... hatırlamak bile istemiyorum. dr danışmıştım grip aşısı vurulabilirmiyim diye biz gebelere dahi vuruyoruz bi sakıncası olmaz dedi bende geç olmadan vurulayım barii en azından biraz daha hafif atlatırız.

ah hiç söyleme ben de öyle çok ağır geçirdim geçen ay çokkkkkk
ekim sonuna kdr grip aşırısı vuruluyo zaman kaybetmeden olalım bence de, ben küçükken zaatüre geçirdim o zamandan beri her yıl olurdum grip aşısı 3-4yıla kdr ve hep ayakta geçirirdim soğuk algınlığı gibi ama şu son 2yıldır çok ağır geçiyo

dün 19. gündü değerlendirdikten sonra eşim diyorki( biizim dün burada olan acaba ikizmi olur muhabbetnden habersiz) hazırlan bakalım ikizlere biri kız biri erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…