dualarımız seninleeeeetamamdırr iş çıkışı gidiyorum kan vermeyeee dua ediniz lütfennnnn
dualarımız seninle inş. hayırlı güzel haberler alırsıntamamdırr iş çıkışı gidiyorum kan vermeyeee dua ediniz lütfennnnn
işten erkenmi çıkcam acabaaaaa heyecan yaptım ben yineee
çok geçmiş olsun canım. bende vurulunca ayakta atlatırmıyım ki? ben dünden beri hapşurmaya başladım sabahları boğazım şiş kalkıyorum. eşim olmadımı sürekli kendi ailem le birlikteyim evde babam yeğenim iş yerindeki herkez serviste aynı havayı soluyorsun falan filan eşim yıllık izinde uyandığında söylüyeyim gidip baksın eczanede varsa akşam çıkışta alıp vurulayım. geç kalmayalımah hiç söyleme ben de öyle çok ağır geçirdim geçen ay çokkkkkk
ekim sonuna kdr grip aşırısı vuruluyo zaman kaybetmeden olalım bence de, ben küçükken zaatüre geçirdim o zamandan beri her yıl olurdum grip aşısı 3-4yıla kdr ve hep ayakta geçirirdim soğuk algınlığı gibi ama şu son 2yıldır çok ağır geçiyo
eczaneler vuruyor canım,ben direk eczaneye gidip vuruluyorum.. eğer hastaysan vurmaz ama ,geçmesini beklemelisinçok geçmiş olsun canım. bende vurulunca ayakta atlatırmıyım ki? ben dünden beri hapşurmaya başladım sabahları boğazım şiş kalkıyorum. eşim olmadımı sürekli kendi ailem le birlikteyim evde babam yeğenim iş yerindeki herkez serviste aynı havayı soluyorsun falan filan eşim yıllık izinde uyandığında söylüyeyim gidip baksın eczanede varsa akşam çıkışta alıp vurulayım. geç kalmayalım
inşallah canım Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. yok yok 1 değil 4taneeeeeeedualarımız seninle inş. hayırlı güzel haberler alırsın
valla cıkma durumun varsa çık bekleme :)işten erkenmi çıkcam acabaaaaa heyecan yaptım ben yineee
yok yaaa beklicem hem ne demişler sabreden derviş muradına ermişvalla cıkma durumun varsa çık bekleme :)
benim gönlümde 2 var rabbim hayırlısını nasip etsin ,herkese gönlündekini versiinninşallah canım Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. yok yok 1 değil 4taneeeeeee
heheheehhh :) ben sen gibi az istemiyorum 3 tane geçiyor hep gönlümdeninşallah canım Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. yok yok 1 değil 4taneeeeeee
olur tabiiiii, ortak noktada buluşalımmmm
mesela balıkesirr de
aminn canım Rabbim isteyenleri hiçç bekletmesin inşallah :) geçen ay olmayınca heralde hemen olmayacak ama olacağı varsa da olur ona bende engel olamam demiştim hep içimden. benim anladığım kendini gerçekten rahat bırakıcaksınCanım hadi hayırlı olsun inşallah darısı başımızaaaa
spora gidiyorum bu yüzden emin olmak istiyorum hamileysem zarar gelmesinden korkuyorummcanım kan testi için yinede sen bilirsin ama geç döllenme olduğunu düşünüyorsan birkaç gün bekle bence daha net sonuç almış olursun
hemen test yaptırasın yoksa bikaç gün bekleyip spora gitmesende olur. sonra sonuca göre karar verirsinspora gidiyorum bu yüzden emin olmak istiyorum hamileysem zarar gelmesinden korkuyorumm
ben kendimde belirti görmüyorum. senin dediğin gibi geçen aylarda psikolojikti sanırım çalıştıktan sonra banyoya kalıyorum ya bi mide bulantısı baş dönmesi falan filan :) kendimce. bu ay kasık ağrısı bel ağrısı derken hiiç bi belirti yokkk . bakalım hayırlısı dün kızlarda beni umutlandırdı belki ikiz olur iki tane yumurtan oluşmuş bu ay dediler. insan birinede razı oluyor . hayırlısı senin sat üzerinden kaç gün geçti?
benimde ilk kez geçen ay 4 gün erken geldi. normalde hep 2 gün önce gelir. bende en son 26 sında adet oldum. adetim az kahverengi akıntı gibi gelen uzun sürdü bende bilemedim ne oldu böyle diye?. aman canım olmazsın inş...benim geçen ay enteresandı canım ya 9 gün erken adet oldum geçen ay ve çok değişik geldi kanamam. 19 eylüldü işte en son bu ayda 16 ekimdi ama olmam heralde artık
sat 14eylül bat 14 ekim canımniyasu canım sat kaçtı senin
ayyy yanlış oldu tatlımmm kusura bakmasat 14eylül bat 14 ekim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?