Canım öncelikle tebrik ederim inan çoooook sevindim hatta çok duygulandım. Ne zorluklarla uğraştın sen. Bana da şu an çok büyük umut oldun. Evet canım bu ay iğne ile olacak aşılama yarın dr.a gidicem o zaman belli olacak ne yapacağımız. Sen en son tüp bebek mi yaptırmıştın?
azrass tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah
İnşallah canım benim çoook dua et lütfen. Sen hangi şehirdeydin bir de hangi hastane de yaptırmıştın?evet canım 2 kere denedim sonra tüp bebeğe geçtim ben....senin içinde burda sevinicez ben inanıyorum
aaaaaaaaa imzaya bakkkkk. hamişsinnnnnn :) hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....günaydın kızlarrrrrrrrr
aaaaaaaaa imzaya bakkkkk. hamişsinnnnnn :) hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
kız hemen teşhis koyma kendine üzme minnaklarııayy bende sizi yerim şekerlerim benimzor buldum nasıl yapıldıgını zaten hiç merak edip bakmamaısım nasıl oldugunu
ya kızlar benim kuyruk sokumum agrıyor yaa oturamıyorum resmen yarın doktora gidicem inşallah önemli birşey değildir. durup duruken oldu ne bir yere çarptım ne kabız oldum ne bişey ya iltihap toplandı orda galiba...
Ay inşallah adet bi gelsin hemen haber vereceğimhadi inşallah gelsin bir an evvel canım bekliyorum güzel haberi:)
Canım ben somaliyim ama şuan Hakkari de oturuyorumismetbeyinbiricikhanimi canım sen de manisa daymışsın. Hangi doktora gidiyorsun?
BANA DA DUA ET... BETA HCG KAÇ ÇIKTI??canımsın kuzum...Valla öyle yaaa. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmadı....inşallah darısı sizin başınız olacakkk
Anladım canım.pekiCanım ben somaliyim ama şuan Hakkari de oturuyorum
Yardımcı olamadım canım :/Anladım canım.peki
Olsun kuzumYardımcı olamadım canım :/
İnşallahhhhhhh canım dualarını eksik etme. herşey yolunda giderse perşembe yada çarşamba günü transfer var. dualarından beni çıkarma:) çok mutlu oldum inşallah darısı başımaEvet canım sıra sana geldi güzel güzel yumurtaların olsunda bebiş olsunlar
10. gün 131,1 çıktı canımBANA DA DUA ET... BETA HCG KAÇ ÇIKTI??
kız hemen teşhis koyma kendine üzme minnaklarııDra nezamn gitcenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?