Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Evde canlı cicek insanın içini acıyor ya.Gelip geçerken mutlu oluyorsun.Bikaç saksı ciceğim var ama illa istiyorum masa üzerinde bi demet karanfil,bi demet papatya
benim elim maalesef botanik konusunda bereketli değil bakamıyorum hiç hep hevesleniyorum saksılara alıyorum sonra ölüyorlar üzülüyorum.kv o konuda maşallahı var elinin değdiği fışkırıyor resmen.o yüzden bana da demet çiçekler en güzeli anında evin havasını değiştiriyor.yılbaşı öncesi kokinalara sardım mutfağımda hala duruyor.bi kısmını yılbaşı sofrasında kullandım insan mutlu oluyor

Kızlar gunaydin doktordan ciktim şimdi. Kist gitmiş hsg içinde randevu aldım.10 ocak da hsg cekilicem anestezi istemedim. Korku sardi beni ya.

Kızlar gunaydin doktordan ciktim şimdi. Kist gitmiş hsg içinde randevu aldım.10 ocak da hsg cekilicem anestezi istemedim. Korku sardi beni ya.
hadi gözümüz aydın canımm .korkma kuzum ben anestezili çektirdim ama babyloading87 bir şey anlamadan çektirdi anestezisiz. sonucu güzel olsun inşallah

Hadi gözün aydın...Alttan muayenede sıkıntı yaratmıyorsan korkma ben de anestezisiz çektirdim.ama girmeden yarım saat önce mutlaka ağrı kesici ic çekimden sonra ağrı yapıyor regl ağrısı gibi.Ben aynı günün aksamı misafir ağırladım ertesi günde at binmeye gitmistim

bende de cok yok,bir orkidem var,bir limon ağacımız var birde kaktüs varAy onu nerden buldun bende bakındım yılbaşı önceki kokinalara bulamadım

bende de cok yok,bir orkidem var,bir limon ağacımız var birde kaktüs varAy onu nerden buldun bende bakındım yılbaşı önceki kokinalara bulamadım
ay limon ağacı ben de çok istiyorummm evin içinde mi bakıyorsun balkonda fln mı duruyor ?
bizim şirketin çalıştığı çiçekçiye söylemiştim kuzum o getirmişti :)

cansu1109 babyloading87 sağolun kızlar insaalh temiz çıkar bakalım. Reçete verdi ilaclari al o gün kullancan dedi ne ilaci veriyorlar ki. Kısa suruyo galiba dayanirim diye düşünüyorum

Bende yasatamadim ya öldü çiçeklerim

cansu1109 babyloading87 sağolun kızlar insaalh temiz çıkar bakalım. Reçete verdi ilaclari al o gün kullancan dedi ne ilaci veriyorlar ki. Kısa suruyo galiba dayanirim diye düşünüyorum
valla bana hic ilaç falan vermedi dr.Hatta ben ağrı kesici içmeyi bile unuttum bayağı sancı yaptı sonrasında.;ilaç basması çekim flaan 3dk anca sürüyor cnm.

valla bana hic ilaç falan vermedi dr.Hatta ben ağrı kesici içmeyi bile unuttum bayağı sancı yaptı sonrasında.;ilaç basması çekim flaan 3dk anca sürüyor cnm.
Anlamadim kuzum ilaç verdi kullanma bunları gelirken yanında getir dedi.aldigimda bakarım yazarim ilaclarin ismini

limon 14 dereceye kadar dayanıyo cnm.Oyüzden 14 derecenin altına girince alıyoruz içeri.Ama yazın filan balkonda zaten 1-2 tane anca veriyor limon
ay olsun güzelliği yeter onun yaa bi ara özhana gelmişti saksılı bi şekilde bodur ağaçlar boşluğuma denk geldi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…