hahahagecen kendi kendime cicek aldım eve gelmiş nerden bu ciçekler diyo,kendime aldım dedim sırf bana laf sokcam diye masraftan kaçınmadın yani diyo
Evde canlı cicek insanın içini acıyor ya.Gelip geçerken mutlu oluyorsun.Bikaç saksı ciceğim var ama illa istiyorum masa üzerinde bi demet karanfil,bi demet papatyahahahaarada ben de yapıyorum öyle insan kendini mutlu hissediyor.
benim elim maalesef botanik konusunda bereketli değilEvde canlı cicek insanın içini acıyor ya.Gelip geçerken mutlu oluyorsun.Bikaç saksı ciceğim var ama illa istiyorum masa üzerinde bi demet karanfil,bi demet papatya
hadi gözümüz aydın canımm .korkma kuzum ben anestezili çektirdim amaKızlar gunaydin doktordan ciktim şimdi. Kist gitmiş hsg içinde randevu aldım.10 ocak da hsg cekilicem anestezi istemedim. Korku sardi beni ya.
Hadi gözün aydın...Alttan muayenede sıkıntı yaratmıyorsan korkma ben de anestezisiz çektirdim.ama girmeden yarım saat önce mutlaka ağrı kesici ic çekimden sonra ağrı yapıyor regl ağrısı gibi.Ben aynı günün aksamı misafir ağırladım ertesi günde at binmeye gitmistimKızlar gunaydin doktordan ciktim şimdi. Kist gitmiş hsg içinde randevu aldım.10 ocak da hsg cekilicem anestezi istemedim. Korku sardi beni ya.
bende de cok yok,bir orkidem var,bir limon ağacımız var birde kaktüs varbenim elim maalesef botanik konusunda bereketli değilbakamıyorum hiç hep hevesleniyorum saksılara alıyorum sonra ölüyorlar üzülüyorum.kv o konuda maşallahı var elinin değdiği fışkırıyor resmen.o yüzden bana da demet çiçekler en güzeli anında evin havasını değiştiriyor.yılbaşı öncesi kokinalara sardım mutfağımda hala duruyor.bi kısmını yılbaşı sofrasında kullandım insan mutlu oluyor
ay limon ağacı ben de çok istiyorummm evin içinde mi bakıyorsun balkonda fln mı duruyor ?bende de cok yok,bir orkidem var,bir limon ağacımız var birde kaktüs varAy onu nerden buldun bende bakındım yılbaşı önceki kokinalara bulamadım
aa bende sorayım bakim benim çiçekçiyeay limon ağacı ben de çok istiyorummm evin içinde mi bakıyorsun balkonda fln mı duruyor ?
bizim şirketin çalıştığı çiçekçiye söylemiştim kuzum o getirmişti :)
sor kuzum sor bi de dayanıklılar sorma :) sofrada kullandığım parçaları sofrayı kaldırdıktan sonra konsoldaki gümüşlüğe koydum hala renkler iaynıaa bende sorayım bakim benim çiçekçiye
Masallahsor kuzum sor bi de dayanıklılar sorma :) sofrada kullandığım parçaları sofrayı kaldırdıktan sonra konsoldaki gümüşlüğe koydum hala renkler iaynı
limon 14 dereceye kadar dayanıyo cnm.Oyüzden 14 derecenin altına girince alıyoruz içeri.Ama yazın filan balkonda zaten 1-2 tane anca veriyor limonaa bende sorayım bakim benim çiçekçiye
Hadi gözün aydın...Alttan muayenede sıkıntı yaratmıyorsan korkma ben de anestezisiz çektirdim.ama girmeden yarım saat önce mutlaka ağrı kesici ic çekimden sonra ağrı yapıyor regl ağrısı gibi.Ben aynı günün aksamı misafir ağırladım ertesi günde at binmeye gitmistim
Bende yasatamadim ya öldü çiçeklerimbenim elim maalesef botanik konusunda bereketli değilbakamıyorum hiç hep hevesleniyorum saksılara alıyorum sonra ölüyorlar üzülüyorum.kv o konuda maşallahı var elinin değdiği fışkırıyor resmen.o yüzden bana da demet çiçekler en güzeli anında evin havasını değiştiriyor.yılbaşı öncesi kokinalara sardım mutfağımda hala duruyor.bi kısmını yılbaşı sofrasında kullandım insan mutlu oluyor
valla bana hic ilaç falan vermedi dr.Hatta ben ağrı kesici içmeyi bile unuttum bayağı sancı yaptı sonrasında.;ilaç basması çekim flaan 3dk anca sürüyor cnm.cansu1109 babyloading87 sağolun kızlar insaalh temiz çıkar bakalım. Reçete verdi ilaclari al o gün kullancan dedi ne ilaci veriyorlar ki. Kısa suruyo galiba dayanirim diye düşünüyorum
hayırlısı olsun bi dahaki ay inşallah.
listeye devam etmek istiyorsan yeni bat bildirmen gerekiyor.
Anlamadim kuzum ilaç verdi kullanma bunları gelirken yanında getir dedi.aldigimda bakarım yazarim ilaclarin isminivalla bana hic ilaç falan vermedi dr.Hatta ben ağrı kesici içmeyi bile unuttum bayağı sancı yaptı sonrasında.;ilaç basması çekim flaan 3dk anca sürüyor cnm.
tamamm canım..Anlamadim kuzum ilaç verdi kullanma bunları gelirken yanında getir dedi.aldigimda bakarım yazarim ilaclarin ismini
ay olsun güzelliği yeter onun yaa bi ara özhana gelmişti saksılı bi şekilde bodur ağaçlar boşluğuma denk geldi almadımlimon 14 dereceye kadar dayanıyo cnm.Oyüzden 14 derecenin altına girince alıyoruz içeri.Ama yazın filan balkonda zaten 1-2 tane anca veriyor limon
Bende yasatamadim ya öldü çiçeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?