çekimde kullandıkları sıvıyı alıyorsun eczaneden cnm onun harici bana başka ilaç antibiyotik fln vermedi. kanamam da sadece 1saat kadar 1-2damla pembe geldi sadece ağrım da hiç olmadı çok şükür adet ağrısı gibi bile olmadı sonrasında. ama çekim zor olmuş benim öyle söyledi dr.anestezi olmasa muhtemelen çok zorlanırdımcansu1109 babyloading87 sağolun kızlar insaalh temiz çıkar bakalım. Reçete verdi ilaclari al o gün kullancan dedi ne ilaci veriyorlar ki. Kısa suruyo galiba dayanirim diye düşünüyorum
Olabilir canım belki onu vermiştir. Insaalh zor geçmez yaçekimde kullandıkları sıvıyı alıyorsun eczaneden cnm onun harici bana başka ilaç antibiyotik fln vermedi. kanamam da sadece 1saat kadar 1-2damla pembe geldi sadece ağrım da hiç olmadı çok şükür adet ağrısı gibi bile olmadı sonrasında. ama çekim zor olmuş benim öyle söyledi dr.anestezi olmasa muhtemelen çok zorlanırdım
geçmez kuzum allah'ın izniyle yreğini ferah tut.psikolojini sağlam tut ki kasma kendini..sonuca odaklan senOlabilir canım belki onu vermiştir. Insaalh zor geçmez ya
ben ilaç falan almadım kızçekimde kullandıkları sıvıyı alıyorsun eczaneden cnm onun harici bana başka ilaç antibiyotik fln vermedi. kanamam da sadece 1saat kadar 1-2damla pembe geldi sadece ağrım da hiç olmadı çok şükür adet ağrısı gibi bile olmadı sonrasında. ama çekim zor olmuş benim öyle söyledi dr.anestezi olmasa muhtemelen çok zorlanırdım
bana telefonda bi ilaç adı verdiler randevuyu alırken çekim esnasında içeri salınan sıvıyı kendim aldım ilaç derken o 13lira bişeydi .ben ilaç falan almadım kız
canişkommm hoşgeldinnn özlüyoruz seniiiiKızlar selammm...artık çok sık giremeyeceğim işten ayrıldım biraz ani oldu evde pc olmadıgı için gireyorum telden de girmek resmen işkence gibi :) ama hepiniz aklımdasınız....ve herşey yolunda 14 ocakta kontrol var kese ve kalp atısları duyulacak :) haber veririm siZlere :)
Aa noldu bacım ayrıldun?Hayırlısı olsun ..Hamileliğin rahat geçer en azından..Kendine iyi bak kuzummKızlar selammm...artık çok sık giremeyeceğim işten ayrıldım biraz ani oldu evde pc olmadıgı için gireyorum telden de girmek resmen işkence gibi :) ama hepiniz aklımdasınız....ve herşey yolunda 14 ocakta kontrol var kese ve kalp atısları duyulacak :) haber veririm siZlere :)
humm.Özel ya onu bile hastaya kitliyorlar vallabana telefonda bi ilaç adı verdiler randevuyu alırken çekim esnasında içeri salınan sıvıyı kendim aldım ilaç derken o 13lira bişeydi .
adilerhumm.Özel ya onu bile hastaya kitliyorlar valla
gecen hiranurda dedi ya devlet asılamaya 500 tl istiyor.Ya dısarda 1500 tl.Madem ssk olmayana paralı yapacan yap 100-200 tl.Zaten 500 ü veren az daha katar özele gider.Senin kaprisini çekmez.Gerçekten hastaneler ticarethane olmuş.Devleti de özeli deadiler
hiç söyleme canım yagecen hiranurda dedi ya devlet asılamaya 500 tl istiyor.Ya dısarda 1500 tl.Madem ssk olmayana paralı yapacan yap 100-200 tl.Zaten 500 ü veren az daha katar özele gider.Senin kaprisini çekmez.Gerçekten hastaneler ticarethane olmuş.Devleti de özeli de
Olsun kuzum estağfurullah.yazmıştım ama güncellememiş kuzum herhalde bağlantıda bi sıkıntı olmuş iyi ki farkettin
ben kontrole gitcem iste regl bitsin bakalım ne dicek.Asılama sorcam ama kocide acele etme filan diyo.sen dr.ne zaman gitceksin kararlı mısın bu ay ?babyloading87
aynen cnmhiç söyleme canım yaallah mecbur da etmesin eksik de etmesin diyorlar ya ne kadar doğru... şimdilerde hele
acele etme kuzum ya ben zaten aşılamaya çok sıcak bakmıyorum normal ilişkiden bi farkı yok aşılamanın boşuna yıpratma kendini psikolojiyi bozma hiç
ben kontrole gitcem iste regl bitsin bakalım ne dicek.Asılama sorcam ama kocide acele etme filan diyo.
iyiyiz canım sen nasılsın azrass iyi çok şükür bebiş de iyi ama işten ayrıldı o yüzden pek giremiyor sıkıntı yok yani.Kızlar :) nasılsınız?!? Azra neşem girmiyor hiç r sorunu yok değil mi ?!? Bişi biliyor musunuz ?!?
İyi çok sevindim iyi olmasına.. bende iyiyim.. bugün işe gitmedim evde dinleniyorum. Eşim Ankara'da normalde bende gidecektim ama bebiş varsa onu riske atmak istemedim.. eşimi bir haftadır görmüyorum..onu özledim ve gidemediğim için içimde çok büyük bir burukluk variyiyiz canım sen nasılsın azrass iyi çok şükür bebiş de iyi ama işten ayrıldı o yüzden pek giremiyor sıkıntı yok yani.
sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?