- 21 Ağustos 2015
- 32.071
- 97.345
- 598
- 38
otururken var sobada işimiz vardı ayaktaydık dondum.Ayy sıcak su torbası falan al canım yanına..Ayak ısıtıcısı yok muSonra reglide fena çıkıyor bu ayak üsümeleri
günaydın canım. Nasılsın ?Günaydın hanımlaar
gü naydın canım iyi ne olsun calısmaya devam.Sen nasıılsınngünaydın canım. Nasılsın ?
otururken var sobada işimiz vardı ayaktaydık dondum.
gü naydın canım iyi ne olsun calısmaya devam.Sen nasıılsınn
Sağol canım cumartesiydi o bugün sobam yanımda oturuyorum :) iyiğim bende aynı işte devam cansu yok bugün nerelerde acabafırsat buldıkca otur bacım Allah kolaylık versinnn
Senınde gunun aydın olsn canmGünaydın hanımlaar
Son Snapchat ine göre evdecanısıcansu1109 nerelerdesin
aa napıomus kız evdee ohhSon Snapchat ine göre evde
Keyfin bol olsun bacımmT
TV izliyordu
İnşaallah değildir hasta. Her yanım hamile doldu yaa benimdeKeyfin bol olsun bacımmcansu1109 .İnsalah hasta masta değildir
Sen napıosun ,ben az evvel bir hamilelik haberi daha aldımBide bana tavsiyeler falan geldi
Valla sorma benimdeeİnşaallah değildir hasta. Her yanım hamile doldu yaa benimde
off aynen ya ayı şey bende de var. Bilmeyenlere neyse diyorum artık ya bi ark biliyo durumu ona rağmen sıra sende dedi kalabalıktı ortam hiç bişey diyemedim yaaaValla sorma benimdeeBirde hadi sende yap birlikte büyütelim demiyorlar mıı Sanki benim elimde
Bir çarparım sana burdar deseydin tenhada kıstırıpoff aynen ya ayı şey bende de var. Bilmeyenlere neyse diyorum artık ya bi ark biliyo durumu ona rağmen sıra sende dedi kalabalıktı ortam hiç bişey diyemedim yaaaher yanımız dengesiz patavatsız dolu ya
Bir çarparım sana burdar deseydin tenhada kıstırıp
Sıra sana da gelecek inşaallah canımKeyfin bol olsun bacımmcansu1109 .İnsalah hasta masta değildir
Sen napıosun ,ben az evvel bir hamilelik haberi daha aldımBide bana tavsiyeler falan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?