Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

pazartesiye gelecek mi eşin ? sonucu birlikte öğrenseydiniz.. güzel haber al inşallahh

limon 14 dereceye kadar dayanıyo cnm.Oyüzden 14 derecenin altına girince alıyoruz içeri.Ama yazın filan balkonda zaten 1-2 tane anca veriyor limon
Bende çekirdekten diktim meraktan iki tane büyüdüler karşılıklı. Sanırım aşılanması gerekiyormus. Sen nasıl yaptın asılı mı aldın?

Bende çekirdekten diktim meraktan iki tane büyüdüler karşılıklı. Sanırım aşılanması gerekiyormus. Sen nasıl yaptın asılı mı aldın?
eşim almıştı cnım tarım fuarından.O ilgileniyor zaten limonla.Kısın sarıyor onu filan.Hic bilmiyorm asılı mı

Aynen kuzum o sıvıyı vermiş bide majezik ve antibiyotik vermiş eczacida iltihap olusmasin diye vermiş olabilir belki dedi antibiyotigi.
Burtoma bak sen ya kasap gibi yatırdı beni masaya İltihap miltihap hak getireeResmen büyükbaş muamelesi görmüşüm kızlar

Aa noldu bacım ayrıldun?Hayırlısı olsun ..Hamileliğin rahat geçer en azından..Kendine iyi bak kuzumm
Cnm stres yasatiyorlardi surekli bana bende sinirlendim biraktim isi :) iyi oldu en azindan kafam rahat artik :) sen nasilsin cnm

Cnm stres yasatiyorlardi surekli bana bende sinirlendim biraktim isi :) iyi oldu en azindan kafam rahat artik :) sen nasilsin cnm
Aman aman iyi olmuş..Suara senin en rahat olman gereken dönemNapalım kuzzu kar bastı Bursayı güldük eğlendik ama artık gitse iyi olcakSen napıosun..Nasıl mercimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…