pazartesiye gelecek mi eşin ? sonucu birlikte öğrenseydiniz.. güzel haber al inşallahhİyi çok sevindim iyi olmasına.. bende iyiyim.. bugün işe gitmedim evde dinleniyorum. Eşim Ankara'da normalde bende gidecektim ama bebiş varsa onu riske atmak istemedim.. eşimi bir haftadır görmüyorum..onu özledim ve gidemediğim için içimde çok büyük bir burukluk var
Yok gelmeyecekpazartesiye gelecek mi eşin ? sonucu birlikte öğrenseydiniz.. güzel haber al inşallahh
olsun sağlık olsun da...dönünce yaparsınız kutlamanızıYok gelmeyecekhaftaya cuma ancak
İnşallah birtanem inşallah sevinçli hAberi alırızolsun sağlık olsun da...dönünce yaparsınız kutlamanızı
Aynen kuzum o sıvıyı vermiş bide majezik ve antibiyotik vermiş eczacida iltihap olusmasin diye vermiş olabilir belki dedi antibiyotigi.bana telefonda bi ilaç adı verdiler randevuyu alırken çekim esnasında içeri salınan sıvıyı kendim aldım ilaç derken o 13lira bişeydi .
Bende çekirdekten diktim meraktan iki tane büyüdüler karşılıklı. Sanırım aşılanması gerekiyormus. Sen nasıl yaptın asılı mı aldın?limon 14 dereceye kadar dayanıyo cnm.Oyüzden 14 derecenin altına girince alıyoruz içeri.Ama yazın filan balkonda zaten 1-2 tane anca veriyor limon
eşim almıştı cnım tarım fuarından.O ilgileniyor zaten limonla.Kısın sarıyor onu filan.Hic bilmiyorm asılı mıBende çekirdekten diktim meraktan iki tane büyüdüler karşılıklı. Sanırım aşılanması gerekiyormus. Sen nasıl yaptın asılı mı aldın?
Burtoma bak sen ya kasap gibi yatırdı beni masayaAynen kuzum o sıvıyı vermiş bide majezik ve antibiyotik vermiş eczacida iltihap olusmasin diye vermiş olabilir belki dedi antibiyotigi.
kocide öyle diyo ay nebilimacele etme kuzum ya ben zaten aşılamaya çok sıcak bakmıyorum normal ilişkiden bi farkı yok aşılamanın boşuna yıpratma kendini psikolojiyi bozma hiç
bakalım bana ne yapacaklarBurtoma bak sen ya kasap gibi yatırdı beni masayaİltihap miltihap hak getiree Resmen büyükbaş muamelesi görmüşüm kızlar
Sakarya da da bi 10 cm ile başladı gün yağmaya devam ediyor çok güzel ama yaaagünaydın kızlaarbursa da 30cm kar vaar
günaydın kuzum kar esir etmiş oraları burda da gece yağmış sabah arabaların üstü kardı ama çok soğudu ya dün 12 dereceyydi bugün 1 derecegünaydın kızlaarbursa da 30cm kar vaar
Ölsün mikroplaaaaarSakarya da da bi 10 cm ile başladı gün yağmaya devam ediyor çok güzel ama yaaa
Burası da 1 derece filan ama ayaz yok Allahtn.Yumusak havagünaydın kuzum kar esir etmiş oraları burda da gece yağmış sabah arabaların üstü kardı ama çok soğudu ya dün 12 dereceyydi bugün 1 derece
Dukandayim ayaklarim dondu resmen geçmez bugünBurası da 1 derece filan ama ayaz yok Allahtn.Yumusak hava
Cnm stres yasatiyorlardi surekli bana bende sinirlendim biraktim isi :) iyi oldu en azindan kafam rahat artik :) sen nasilsin cnmAa noldu bacım ayrıldun?Hayırlısı olsun ..Hamileliğin rahat geçer en azından..Kendine iyi bak kuzumm
Keseyi gördün müü ?Cnm stres yasatiyorlardi surekli bana bende sinirlendim biraktim isi :) iyi oldu en azindan kafam rahat artik :) sen nasilsin cnm
Aman aman iyi olmuş..Suara senin en rahat olman gereken dönemCnm stres yasatiyorlardi surekli bana bende sinirlendim biraktim isi :) iyi oldu en azindan kafam rahat artik :) sen nasilsin cnm
Ayy sıcak su torbası falan al canım yanına..Ayak ısıtıcısı yok muDukandayim ayaklarim dondu resmen geçmez bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?