- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.308
- 598
- 38
Çok şükürSabır güzel şeydir.Beklerken güçlü olmayı öğretir.Koruğu üzüme çevirebiliyorsa elbet hüznü de mutluluğa dönüştürebilir.
'Sabır' gelecek güzel günler için alınan bir bilet.
Sadece yol biraz uzun ama Allah büyük,elbet yol da bitecek
Bazen karsıma öyle cümleler cıkıyorki,ayağa tekrar kalkıyorum..
çok şükür canım .. benim de o ihtimale karşı dinlenmeye aldı 1 ay . regliyle atarsın ödemini inşallah.Kızlar doktora gittim aşılamadan sonraki şişlik için sıvı birikmesi yok dedi normalmiş yumurtalıklar fazla uyarıldığı için oluyormuş.
okumuştum bunu ben de.Sabır güzel şeydir.Beklerken güçlü olmayı öğretir.Koruğu üzüme çevirebiliyorsa elbet hüznü de mutluluğa dönüştürebilir.
'Sabır' gelecek güzel günler için alınan bir bilet.
Sadece yol biraz uzun ama Allah büyük,elbet yol da bitecek
Bazen karsıma öyle cümleler cıkıyorki,ayağa tekrar kalkıyorum..
İnşallah canımçok şükür canım .. benim de o ihtimale karşı dinlenmeye aldı 1 ay . regliyle atarsın ödemini inşallah.
Ne güzel demiş doktorunokumuştum bunu ben de.
çok anlamlı çok güzel..
aminn canım aminnn inşallahhhh rabbim büyük inşalalh olacak
benim dr. da şey diyor bunu bi yolculuk gibi düşün kimi ilk durakta varacağı yere geliyor kimi bi kaç durak sonra inebiliyor . demişti.
rabbim sağlık versin hiçbir şey dünyanın sonu değil vermiyorsa da mutlaka var hayır... rabbim büyük inşallah olacak olumlu düşün olur mu kuzum
evet cnm benim de çok hoşuma gitmişti duyduğumda..Ne güzel demiş doktorun
Aynn yavrum yoksa insÇok şükürsabrımızda, inancımızda var
Aynen bende öyle düsünüyırm.Biz artk son duraklara yaklaştık.Hersey Allahtan.Verende vermeyende o,vardr bi hikmetiokumuştum bunu ben de.
çok anlamlı çok güzel..
aminn canım aminnn inşallahhhh rabbim büyük inşalalh olacak
benim dr. da şey diyor bunu bi yolculuk gibi düşün kimi ilk durakta varacağı yere geliyor kimi bi kaç durak sonra inebiliyor . demişti.
rabbim sağlık versin hiçbir şey dünyanın sonu değil vermiyorsa da mutlaka var hayır... rabbim büyük inşallah olacak olumlu düşün olur mu kuzum
evet canım ben de öyle düşünüyorum rabbimin hikmeti var şüphesiz. rabbim büyük inşallah gönlümüzün muradını verecek ..Aynn yavrum yoksa ins
Aynen bende öyle düsünüyırm.Biz artk son duraklara yaklaştık.Hersey Allahtan.Verende vermeyende o,vardr bi hikmeti
o kırmıza ya ben bi el sallıcam artıkkarnım çok ağrıyo benim bat yaklaştı iyiden iyiye, bugün yarın kırmızılar el sallar
kötü davranmayalım gelicekse gelsin bi an önce daha fazla sıkıntı vermeden. kaç gündür göğüslerde acıma, şişkinlik, dünden beri ağrı ...o kırmıza ya ben bi el sallıcam artık
Amiiiinn. Takip ettigim diger topikte uzun suredir isteyen bekleyen iki kisi pespese guzel haber aldı aklima siz geldiniz. Insaallah siraya girer pespese guzel haberleri verisiniz sizler dekötü davranmayalım gelicekse gelsin bi an önce daha fazla sıkıntı vermeden. kaç gündür göğüslerde acıma, şişkinlik, dünden beri ağrı ...
Rabbim alsın üstümüzden şu ölü toprağını teker teker sıraya grelim çok gecikmeden en hayırlı bi şekilde
amiinnn inşallah arkadaşımAmiiiinn. Takip ettigim diger topikte uzun suredir isteyen bekleyen iki kisi pespese guzel haber aldı aklima siz geldiniz. Insaallah siraya girer pespese guzel haberleri verisiniz sizler de
amin canım benim inşallahh peşpeşe patlatalım güzel haberleri inşallahAmiiiinn. Takip ettigim diger topikte uzun suredir isteyen bekleyen iki kisi pespese guzel haber aldı aklima siz geldiniz. Insaallah siraya girer pespese guzel haberleri verisiniz sizler de
günaydunnn canısı napıosngünaydın kızlaar
çok uykum var bebiş yaaagünaydunnn canısı napıosn
çok uykum var bebiş yaaa
yorgunummm
sen napıyosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?