Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kızçeleer iyi haftalar olsun hepimizeee :KK68:
cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyudu o.O dün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti :D tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı :D

cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyudu o_O dün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti :KK70: tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı :KK70:
hayırlısı be kuzum :)

cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyudu o_O dün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti :KK70: tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı :KK70:
al bendende o kadar ben de cuma günü için dr inat yapacağım diyordum ya nasip olmadı eşim sabahçı kaldıı :)

git git bizede haber ver

git git bizede haber ver
Tubishhh günaydın tatlım bu kulak arkamda kist var demiştim ya ay dün banyodan sonra bir patladı ama öyle irin mirin de-ğil kan çıktı daha çok resmen. biraz indi ama hala şiş tabi baş parmak ucu gibi. bugun doktora gidim diyorum. batada en az 8-9 gün var

gunaydın canımmm. hayırlısı olsun kırmızılar gelmeden umut kesilmez yavrum

al bendende o kadar ben de cuma günü için dr inat yapacağım diyordum ya nasip olmadı eşim sabahçı kaldıı :)
ahahaha olsun en azından sen günlerini değerlendirdin bi önemi yok demişti dr .sırf inat için yani :D benimki gözgöre göre gitti gitti gittii :D :D :D
aman hayırlısı herşeyin napalım :)

günaydınn kızçelerrrrr En Büyük KK
güne bel ve kasık ağrılarıyla uyandımmm :KK12:
şunun şurası bata birşeyde kalmadı....
adet olursam çatlatma iğnesi kabusuna tabi kalacağım diye korkuyorummm...

bu sefer ay gelir mi korkum olmucak :KK70: günleri boşa geçirdik :KK70: :KK70: neyse vardır bi hayır dicez bu ay da en azından beklentisiz geçirmiş olurum

birdahaki ay ovüde almayacaktın sen dimi :) bu gıdaklamayı kaçırman kötü olmuş ama umut kesme :)

günaydın canımmm
ne kadar kaldı bata , herşey olabilir biliyosun belirtiler çok benziyo ,
he nasipte varsa da görcez kuzum hiç stres yapma kendine

hayırlısı olsun hakkımızda yavrum stres yapma hiç.

aynen almıcam :KK70: ya da alsam mı ahahaahah :KK70: of sıyırdım sanırım :KK70: neyse bakalım neyse nasip görcez yaşayıp

bence al ne kaybedersinkien azından o gunu kaçırmamış olursun. ama sinir stres yapmadan takip etmen lazım canım :KK19:

bence al ne kaybedersinkien azından o gunu kaçırmamış olursun. ama sinir stres yapmadan takip etmen lazım canım :KK19:
işte o biraz zor yaaa normalde takvimi kullandığımda sanki o hafta altın değerinde gibi oluyodu ,şimdi resmen o güne kitlendim onda da aksilik çıktı o yüzden almıcam sanırım :D :D :D
maalesef stresimi kontrol altında tutmayı başaramıyorum :(

Back
X