- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Saol cnm teşekkür ederimgeçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm teşekkür ederimgeçmiş olsun
hayırlısı be kuzum :)günaydın kızçeleer iyi haftalar olsun hepimizeee
cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyududün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti
tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı
![]()
al bendende o kadar ben de cuma günü için dr inat yapacağım diyordum ya nasip olmadı eşim sabahçı kaldıı :)günaydın kızçeleer iyi haftalar olsun hepimizeee
cumartesi son çalışmayı yapayım diyordum ya koci eve geldi migreni tutmuş ilacını verdim sabaha kdr uyududün de misafirimiz vardı gece 1i geçiyodu gitti
tövbe yarabbi aksilik aksilik üstüne kaçırdım gıdaklamamı ben bu ay direk kafadan yedim kırmızı yollar sizin canikolar ben bu ay uslu uslu beklicem kırmızımı
![]()
git git bizede haber ver
Tubishhh günaydın tatlım bu kulak arkamda kist var demiştim ya ay dün banyodan sonra bir patladı ama öyle irin mirin de-ğil kan çıktı daha çok resmen. biraz indi ama hala şiş tabi baş parmak ucu gibi. bugun doktora gidim diyorum. batada en az 8-9 gün vargit git bizede haber ver
günaydın kızçeleer iyi haftalar olsun hepimizeee
![]()
günaydınnnn önemli birşey yok canım bildiğin gibiii
günaydınnnnn şekerrrGünaydın kızlar
bu sefer ay gelir mi korkum olmucakgunaydın canımmm. hayırlısı olsun kırmızılar gelmeden umut kesilmez yavrum
ahahaha olsun en azından sen günlerini değerlendirdin bi önemi yok demişti dr .sırf inat için yanial bendende o kadar ben de cuma günü için dr inat yapacağım diyordum ya nasip olmadı eşim sabahçı kaldıı :)
öyle kuşum vardır bunda da bi hayır napalım :)hayırlısı be kuzum :)
bu sefer ay gelir mi korkum olmucakgünleri boşa geçirdik
![]()
neyse vardır bi hayır dicez bu ay da en azından beklentisiz geçirmiş olurum
günaydın canımmmgünaydınn kızçelerrrrr
güne bel ve kasık ağrılarıyla uyandımmm
şunun şurası bata birşeyde kalmadı....
adet olursam çatlatma iğnesi kabusuna tabi kalacağım diye korkuyorummm...
günaydınn kızçelerrrrr
güne bel ve kasık ağrılarıyla uyandımmm
şunun şurası bata birşeyde kalmadı....
adet olursam çatlatma iğnesi kabusuna tabi kalacağım diye korkuyorummm...
aynen almıcambirdahaki ay ovüde almayacaktın sen dimi :) bu gıdaklamayı kaçırman kötü olmuş ama umut kesme :)
aynen almıcamya da alsam mı ahahaahah
of sıyırdım sanırım
neyse bakalım neyse nasip görcez yaşayıp
stresim tutup tutmadığından çok o iğneyi birdaha vurulmak istemeyişimden. Çok zor oldu çookkkhayırlısı olsun hakkımızda yavrum stres yapma hiç.
işte o biraz zor yaaa normalde takvimi kullandığımda sanki o hafta altın değerinde gibi oluyodu ,şimdi resmen o güne kitlendim onda da aksilik çıktı o yüzden almıcam sanırımbence al ne kaybedersinkien azından o gunu kaçırmamış olursun. ama sinir stres yapmadan takip etmen lazım canım![]()