- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfiş genelde kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama maşallah sen daha bi güzel olmuşsun
nek de öyle demiştibi tek ablam daha doğurmadan önce seninki de kız olacak, içime öyle doğuyor dedi bana. ama geri kalan herkes erkek diyor, doktorumuz da dahil. bakalım inşallah bugün güzel güzel açar bacaklarını da net görürüz. çikolata falan yemek gerekiyor diyolar, elfiş, diloş siz yemiş miydiniz bişeyler???
Cildimi bozdu şimdilik. bu aralarda hızla kilo almaya başladım dün tartıda 60 ı bile gördüm. bazende 59 oluyor. 7 - 8 kilo almışım.
Cildimi bozdu şimdilik. bu aralarda hızla kilo almaya başladım dün tartıda 60 ı bile gördüm. bazende 59 oluyor. 7 - 8 kilo almışım.
normal canım, zaten bu aydan sonra hızlanıyor kilo alman. bebiş de daha hızlı kilo alıyor artık. benim başlangıç kilom 61 i geçiyordu, şuan 62 deyim. 4. ayımızı bitiriyoruz bu hafta. iyi gidiyorum, ben çok tırsıyorum fazla kilo almaktan ya 75'i geçmem inşallah:18::18::18:
elfiş arkadaşının nikahındaki tekne mi bu
nerdeyse 3. trimestere gireceksin ve 7-8 kilo bence gayet iyisenin boyun kaçtı ki?
En son gittiğimde hastalıktan dolayı 1 kilo vermiştim 52 ile hamile kaldım 58 den 57 ye düşmüştüm son 10 gün nerdeyse 3 kilo almışım :)
Boyum 168 cm.
olabilcek en ideal şekilde hamile kalmışsın ama son dönemde kilolar çok alınıyor bebeğin esas gelişimi olacağı için öyle değil mi
hayırlara çıkarsın Allahımm :/dün annemin bi arkisini gördüm beni görünce ağlamaya başladı, geçen akşam rüyamda seni gördüm eşinle 'Kabe'deydin, oğlunu seviyordun, a. teyze biz mekkedeyiz dedin diyor, öyle tuhafım ki duyduğumdan beri.
erkekkartık girmiyom,engel koydurdu
Ayyy çok heyecanlı nekkkk ne tahmin ettiydin
bakayoomm
nekk nerdesinnn
burdayım kızlar ama yemeğe gitcem az sonranek de yok dilek de yok anlaşılan sokaktaki kablolar hala onarılamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?