Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nek de öyle demişti bi tek ablam daha doğurmadan önce seninki de kız olacak, içime öyle doğuyor dedi bana. ama geri kalan herkes erkek diyor, doktorumuz da dahil. bakalım inşallah bugün güzel güzel açar bacaklarını da net görürüz. çikolata falan yemek gerekiyor diyolar, elfiş, diloş siz yemiş miydiniz bişeyler???

Ben o gün heyecandan hiç bişey yiyememiştim. ama çok oynayıncada göremiyorlar. Uyuyordu bize dönüktü rahat gördü doktor :)

Cildimi bozdu şimdilik. bu aralarda hızla kilo almaya başladım dün tartıda 60 ı bile gördüm. bazende 59 oluyor. 7 - 8 kilo almışım.

normal canım, zaten bu aydan sonra hızlanıyor kilo alman. bebiş de daha hızlı kilo alıyor artık. benim başlangıç kilom 61 i geçiyordu, şuan 62 deyim. 4. ayımızı bitiriyoruz bu hafta. iyi gidiyorum, ben çok tırsıyorum fazla kilo almaktan ya 75'i geçmem inşallah:18::18::18:

Kalorisi yüksek gıdalar tüket. Benim kilo problemim olmadığı için oburluğum devam ediyor. 70 e kadar yolum var :))

En son gittiğimde hastalıktan dolayı 1 kilo vermiştim 52 ile hamile kaldım 58 den 57 ye düşmüştüm son 10 gün nerdeyse 3 kilo almışım :)

Boyum 168 cm.

olabilcek en ideal şekilde hamile kalmışsın ama son dönemde kilolar çok alınıyor bebeğin esas gelişimi olacağı için öyle değil mi

yarenim işallah güzel haberlerle dönersin bebeiş gösterir kendini.

filizciğim kilo almaya başlayalı çok yakışmış hamilelik sana maşallah.doğumdan sonrada çok kilo verme çok ggüzel gözüküosun böle.

bol senin seminer tarihin 2-3 hazirandı demi.benim final sınavlarını 9-10 haziran sanıyodum ama 2-3hazirandaymış ve 1 ay kalmış.

kızlar sizlere iyi sohbetler .ben bi gazla ders çalışmaya başlıyayım.yoksa yetiştiremicem.

kolay gelsin enkicim ben de kaç gündür dersaneye gidemediğim dönemlerdeki ders notlarını aldım gece yarılarına kadar onlarla uğraşıyorum bu hafta hep yazmakla geçti, eşim benden önce yattı onu da ihmal ettim. ama çok şükür btti. insan bi gazla başlarsa devam ediyor yoksa kalıyor

benim de biraz kpss ye asılmam lazım ama hiç gelmiyor içimden

hayırlara çıkarsın Allahımm :/

artık girmiyom,engel koydurdu

Ayyy çok heyecanlı nekkkk ne tahmin ettiydin

bakayoomm
erkekk

nek de yok dilek de yok anlaşılan sokaktaki kablolar hala onarılamadı
burdayım kızlar ama yemeğe gitcem az sonra aç da değilim hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…