gördüm resmini :)ne konuşucaktınız canım ev işinimi.bende resim sergiisne gittim biraz yorulmuşum.geldik yemek hazırdı eşim masyı hazırladı bende uzandım biraz yemek yiiynce kendime geldim.
gördüm resmini :)
evet ev işini konuştuk ve girmemeye karar verdik ama bu sefer netiz ve içimiz rahat
çok riskli buldular ve yönlerini de söylediler biz de kafamızdakileri anlattık size rahat batıyor herhalde eviniz zaten var illa yatırım yapacaz diyorsanız bitmiş bir şeye girin içine de atın kiracı kredisini kirası tıkır tıkır ödesin siz de o kadar kasmamış olun dediler baya bir rahatladık yani. Siz zorda olursanız biz nasıl rahat ederiz filan dediler.
Gram uykum yok
Enkidu cnm çok tatlı çıkmışsın resimlerde.Karnında baya büyük maşallah.Tosuncuk olacak galiba
Sirken mantıklı konuşmuşlar cnm..Eşinin askerliğide var. İki kredide zorlanırdınız belki
Gram uykum yok
Enkidu cnm çok tatlı çıkmışsın resimlerde.Karnında baya büyük maşallah.Tosuncuk olacak galiba
Sirken mantıklı konuşmuşlar cnm..Eşinin askerliğide var. İki kredide zorlanırdınız belki
günaydın...
kahvaltıyı yaptık,eşim işe gitti,evi topladım,bugün hiiiiiç işim yok,rahatım,dinlenicem güzelce...
sirkencim kvlerin söyledikleri bana da mantıklı geldi...hayırlısı neyse o olsun...
enkiiim ben de bakıyım fotolarına merak ettim...
dün gece 1'de uyudum,uykum var hala....
o gün hep karından bakıldı, kürtajı da alttan oçuyosun ya işte.. Okadar.. 1 hafta sonra nasıl bakıcak merak içindeyim...Hayırlısı cnm..Ben hastanedeyken kürtaj olan bi kız vardı alttan muayene yapmış doktor..Sen nasıl muayene oldun..Dün ve bugün..
canımmm, hiç öyle düşünme..hayırlısı artık enkim
nektar şu durumdayken bu konuyu konuşmaya utanıyorum aslında...
ben bile çok etkilendim umarım kısa zamanda atlatır
nyse ben yatar sabah eşime yine göre var öğleden sonra da vize görevleri başlamış gün boyu hasret kalacam bari şimdi yanında olayım.
iyi uykular
birde benim kanamam yok, normalmi acaba
dün çok az oldu.. Gece hiç.. Bugün de olmicak herhalde..
Ağrım da yok, çok şükür..
Ama dünden daha üzgünüm.. Yeni yeni farkına varıyorum galiba..
12 saat uyumuşum, kahvaltı yapalım kocişle..
Çayı koymuş, ben hala yataktayım..
Bir sürü yemek kaldı dünden.. Bugün yemeğim de var kshvaltıya börek de...
Ev de temiz.. Kitap okurum muhtemelen.. Netim yok
nek, ne güzel kanaman da ağrın da yokmuş...zaten kanama herkeste olucak diye bi şey de yok canım...ama üzüntüne bi şey diyemem...zamanla o da geçicek inşallah...
enkim maşallah ne kadar büyümüş karnın...benim de epey büyüdü şimdiden...son aylarda nasıl olur bilmiyorum valla :18:
bugün pek iş yapmadım,oturdum dinlendim...yemek masası,eşimin aldığı sebzeler ortada bekliyo...onları yerleştirip ağda yapıcam :18: ne kadar ertelesem de eninde sonunda yapıcam,bi an önce kurtuluyum bari :18:
birde benim kanamam yok, normalmi acaba
kanama durdurucu bi hap da verdi mi doktor:26: bence normal olabilir çünkü herkes farklı anlatıo kürtaj sonrasınıbirde benim kanamam yok, normalmi acaba
Bende 10 gibi kalktım.Yatak odasını kardolabın içini düzelttim.3 makine çamaşır yıkadım.Dışarı çıkıp biraz hava ve üç beş bişey aldımÇok soğuk ama hava:18::18:3 buçuk gibi geldim.Kendime salata yaptım,eşim gece geliyomuş onada ıspanaklı kek yaptım.Soğusun pasta yapıcam o kekle.Yeşericez yakında .Ayva koydum tencereye ,kendimede ayva tatlısı yapıcam..Benimde epilasyon yapmam lazım..Birazdan yaparım artık..Ama belim koptu
Rüyamda da yarenayın bebeğini seviyodum ..Nasıl seviyorum ama..Yarenin bi de büyük oğlu varmış 6-7 yaşlarındaBi de rüyamda kadın bana 100 lira verdi almadım ne alkaysa
kanama durdurucu bi hap da verdi mi doktor:26: bence normal olabilir çünkü herkes farklı anlatıo kürtaj sonrasını
ne çok iş yapmışsın yorulmuşsundur tabisoğuk mu sizin oralar burası bugün bi sıcaktı anlatamam aynen yaz gelmiş sanki. salak ben ev soğuk die dışarısını da soğuk zannediom giydim boğazlı kazağı çıktım yine, fenalık geçiriodum
sabah kpds sınavım vardı öğrenci olarak girdim bu sefer ama, gözetmen olarak diilaman pek bi zormuş sorular
sonra dedim kocişe hava süper hadi kahvaltı edelim deniz kenarına gittik harika bi kahvaltı ettik geldik. saat 3 gibi falan geldik eve, uyukladık salonda, ben koltuğa sığamadım yatak odasına geçtim.şimdi uyandım adam yok evde
uzun zamandır ilk defa bi rüyamı hatırlayarak kalktım az önce, öğrencilerim beni çok sinirlendiriodu derste, aslında çok da diil biraz gürültü yapıolardı, nedense fazla sinirlendim hepsini yok yazdım bi saat. diğer ders bana pasta almış gelmişler üstünde mumlar falan, yalakalık yapıolardıpasta da muzluydu
enkimm maşallah ne tatlı olmuşsuno resimler de ne güzelmiş ayrıca, bi tanesini hediye veseydiler ya sana
Nekim ya okuduklarıma inanamadım. Çok üzüldüm canım yaNe kadar üzülme desem de biliyorum engel olamıcam.. Canım benim..
..
Kızlar size bi foto ekliyorum :)
Eki Görüntüle 555972
Bugün dr'a gittim eşimle test yaptırdım pozitif çıktı.. Ben şok tabii.. Suratımdaki şaşkın ifadeyi anlatamam zaten.. Eşimi görsenizzzzBana sarıldı ağladı kuzum yaa çok sevinmiş bide heyecanlanmış öyle diyo ben gülüyorum tabii Eve gelince ben kendim yaptım testi vee emin oldum gayet net çıktı bide akşam yapmama rağmen...
1 hafta sonra gidicem dra bakalım ne dicek ne kadarlık bizim yumoş :)
Demek ki o yüzdenmiş uykularım, yorgunluğum, bazen bulantılarım, canımın aşırı çiğköfte istemesiHala şaşkınım inanamıyorum görmeden kızlar yaa
özgecim çok sevindim artık böyle iyi hbrlere çok daha fazla ihtiyacımız var inşallah sen açılışı yapmış olursun peşinden tüm bekleyen kızlardan iyi haberler alırız.
nekim eşim sapsarı olmuş deyince nası üzüldüm ya kıyamam napsın adam çok üzücü tabi eşi için nası endişeye kapılmıştır Allahım size ve hiç kimseye böyle bişi bi daha yaşatmasın
yaren naptı acaba hiç yazmamış
bizde annem yemeye çağırdı gelip yedik çay içiouz karnım çok ağrıo ve aşırı kanamam var anlamadım ki bugün hiç bişi yapmadım dün akşam temizliğimi yaptım bugün eşimle tüm gün yatıp film izledik belki dışarı çıkar her an satışa gelebilirim :)
özgem inşaallah sorunsuzca sonuna kadar gidip kucağına alırsın
canımEki Görüntüle 555972
Bugün dr'a gittim eşimle test yaptırdım pozitif çıktı.. Ben şok tabii.. Suratımdaki şaşkın ifadeyi anlatamam zaten.. Eşimi görsenizzzzBana sarıldı ağladı kuzum yaa çok sevinmiş bide heyecanlanmış öyle diyo ben gülüyorum tabii Eve gelince ben kendim yaptım testi vee emin oldum gayet net çıktı bide akşam yapmama rağmen...
1 hafta sonra gidicem dra bakalım ne dicek ne kadarlık bizim yumoş :)
Demek ki o yüzdenmiş uykularım, yorgunluğum, bazen bulantılarım, canımın aşırı çiğköfte istemesiHala şaşkınım inanamıyorum görmeden kızlar yaa
naaptın da kaçırdın adamı kızsonra dedim kocişe hava süper hadi kahvaltı edelim deniz kenarına gittik harika bi kahvaltı ettik geldik. saat 3 gibi falan geldik eve, uyukladık salonda, ben koltuğa sığamadım yatak odasına geçtim.şimdi uyandım adam yok evde
Soğuk cnm.Kpds'ye neden girdin?
İnanmıyorum cnm süper bi haber buve test o kadar belirgin ki bence 6-7 haftalık..Gözünüz/müz aydın
Alkolün etkisiyle kanaman artmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?