Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dileğim hoşgeldin çok geçmiş olsun.ihmal etmeden doktora git salgın hastalık.dün bende arıcaktım ama kimse ulaşamayınca vazgeçtim.uyursan uyandırırım falan diye .ankaranın soğunu düşünemiyorum çok fena oluyor.burasıda çok soğuk .yataktan kalktım evin içi soğuk kombiyi açtım yatağa girdim geri.

Dileğim hoşgeldin çok geçmiş olsun.ihmal etmeden doktora git salgın hastalık.dün bende arıcaktım ama kimse ulaşamayınca vazgeçtim.uyursan uyandırırım falan diye .ankaranın soğunu düşünemiyorum çok fena oluyor.burasıda çok soğuk .yataktan kalktım evin içi soğuk kombiyi açtım yatağa girdim geri.

yaren eşine nazar mı değdi ne dicektim ki yine çiçeklerle gelip gönlünü almış
ooo dilşad olay halledilmiş bile
benim bu eşim ıspanak almayı bi türlü öğrenemicek ıspanakların yarısı çöpe gitti yine ve hepsi lahana gibi
sirken kar yağmaya da başlamış,lastik işini araştırman iyi olmuş canım...daha güvenle gider gelirsiniz...geçen hafta biz de taktırdık kış lastiklerini...haftasonu samsuna gidicez diye acele etti eşim...insan kendini daha güvende hissediyo...

vilinn sizin oralarda kara lahana var mı sarmalık burda aradık aradık bulamadık kaç gündür, manavlara soruyoruz kırmızı kelem gösteriyorlar bize

halaya gitmen gerekecek yani nealmış merak ettim ekle bizede :)

öff sıkılıyorum başım ağrıdı

vilinn sizin oralarda kara lahana var mı sarmalık burda aradık aradık bulamadık kaç gündür, manavlara soruyoruz kırmızı kelem gösteriyorlar bize

canım pazara ben gitmedim bilmiyorum,eşim gitti...ama haftasonu annemin dolabında vardı...hatta bu hafta gidersek eğer sarcak bize...orda nasıl olmaz yaaa...hamamözünün pazarında çok çeşit varmış ve hep organikmiş...orda var mıdır acaba?canın mı çekti :26:

evet sarmasını çok canım çekiyor ama bulamıyoruz ki. zeytinyağlı sarıp yicem bulursam.

Zuzum biraz fazla tepki göstermişsin ama anlasın sana sormadan gitmemesi gerektiğini.işten geliyorsun sonuçtan yemek ekmek iş derken o rahat

halaya gitmen gerekecek yani nealmış merak ettim ekle bizede :)

öff sıkılıyorum başım ağrıdı

valla incik boncuk tarzı şeylermiş anane dün akşam tutturdu illa yarın gidin diye dedim ayakta zor duruyorum hastayım bu halde hiç bir yere gidemem

buraya ekleyeceklerim o kadar çok birikti ki eklerim onu da

bugünkü burcuma bakın

Saat 09:38 Ay-Venüs arasındaki görünüm, ilişkinizin cinsel niteliğini güçlendirici ve derin ilişki yaşama arzumuzu öne çıkarıcıdır. Aşırı uçlarda gezinebiliriz. Birlikte olduğumuz kişiyi arzulayabilir, onu kıskanabilir, kendimize bağlamaya çalışabiliriz. Parasal konularda tutkulu davranabiliriz.

Yarenim bütün gününüz kardeşi annesi derken gitmiş . Sen zaten dışarı çıkamıyorsun haftasonunu bekliyorsun.neyseki gönlünü almış ama yinede sinir etmeseler olmuyor sanki.
Benim kv hastaneden çıkacaktı ama bu haftada hastanede .pazar günü aradım .bana diyor gelin aramadı beni.ben koşuşturuyorum dedim temizlik eksikler tekim dedim.evet sende tek kaldın diyor.bebeğin odasını yerleştirdinmi diye soruyor.yok daha değil dedim.kapattıktan sonra eşime söylüyorum senin ........motormu takılı nasıl yapıcan hemen diyor .hayır yok ondan bize diyor.
Yarenim senin buhar makinan ney .bende araştırdım biraz ama hergün temizlenmesi gerekiyormuş çok detayı vardı vazgeçtim

vaaav zuzuuuum

enkim bizim anneler grubundaki arkadaşlara sordum onların hepsi aldı anlatırlar bana şimdi en kullanışlısını bu buhar makinasının

selam kızlarrrr.boş günüm bugün malum, ama toplantı var 1de ona gidicem

yoo gayet de haklısın zuzum ben de çok kızıom böle durumlaraama bugün barışın
geçmiş olsun cnm yaaa,valla merak ettim
vay be kar geldi yaa, burda da acayip bi fırtına var ağacın dalları cama çarpa çarpa bi hal oldu

buhar makinesini eltimler de kullanıo bence de işe yarar bişi
ben de almak istiom aslında.benim salonda içinte çakıl taşı ve su olan üç minik vazo var klima çalıştırıoz ya son zamanlarda, o sular yavaş yavaş azalıo

vayy eşin seni desteklemiş aferin

yarenimmm çiçekleri kapmışsın helall

ablam doktora gitmişti bugün, beni sordu ablam yarın gelse olur mu diye, öğleden sonra gelsin yarın yokum demiş gidicem eşim de dükkanda tekmiş bugün. tek gidecem

oooo bugün barışmanız müthiş olacak desene
kızlar sabah yazıcaktım unutmuşum...sabah uyandık ama daha yataktan kalkmamıştık...minik nasıl tekmeliyo beni,belli ki acıkmış eşim de elini koydu,o da hissetti tekmelerini...acıkınca öyle yapıyo hep üçümüz sarıldık azıcık daha yattık...eşim diyo ki hadi kalkalım çocuk acıktı,hemen kahvaltı yapalım bu sabah çok güzeldi yaa minik daha gelmeden sevindiriyo,gelse nasıl olur kim bilir
(benim miniş yine tekmelemeye başladı...karnım acıktı yaa o da acıktı galiba )

yarenim afferin eşine

enkim seninkinede gerçekten tek başına okadar iş yapıyosun bide onlamı ilgileneceksin yani.

diloş bekle bigün daha sende öyle git beraber gidin yani..seninde canın bnim gibi sarma çekiyor desene ama ben kara lahana yemedim hiç güzel değil diye duydum sadece.

vilincim maşallah baya hareketli heralde senin yaramazda çocuğu aç bırakma sende git ye hemen

Son düzenleme:

gidicem canım bugün, doktor yokmuş yarın
karalahanayı sevmeyenin aklı yok bence

kızlar yaa işlerim çorba resmen ve ufak tefekte olsa sayısı fazla onlarla uğraşıoum hapşurup duruoum :2: gözlerimden de yaş akıo maalesef
sizede yazamıoum

seda eşimden galaxy SIII çaldım whatsApp indirdim
işlerden henüz bakamadım ama çözcem bu işide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…