vilinn sizin oralarda kara lahana var mı sarmalık burda aradık aradık bulamadık kaç gündür, manavlara soruyoruz kırmızı kelem gösteriyorlar bize
vilinn sizin oralarda kara lahana var mı sarmalık burda aradık aradık bulamadık kaç gündür, manavlara soruyoruz kırmızı kelem gösteriyorlar bize
canım pazara ben gitmedim bilmiyorum,eşim gitti...ama haftasonu annemin dolabında vardı...hatta bu hafta gidersek eğer sarcak bize...orda nasıl olmaz yaaa...hamamözünün pazarında çok çeşit varmış ve hep organikmiş...orda var mıdır acaba?canın mı çekti :26:
halaya gitmen gerekecek yaninealmış merak ettim ekle bizede :)
öff sıkılıyorum başım ağrıdı
bugünkü burcuma bakın
Saat 09:38 Ay-Venüs arasındaki görünüm, ilişkinizin cinsel niteliğini güçlendirici ve derin ilişki yaşama arzumuzu öne çıkarıcıdır. Aşırı uçlarda gezinebiliriz. Birlikte olduğumuz kişiyi arzulayabilir, onu kıskanabilir, kendimize bağlamaya çalışabiliriz. Parasal konularda tutkulu davranabiliriz.
yoo gayet de haklısın zuzum ben de çok kızıom böle durumlaragünaydınn
akşam yemekten sonra arkiler çağırmış eşimde tamam demiş kızdım bende daha dün birlikteydik dedim (yazdım ya pazar öğlen geldiler 5ekadar) işim var dedim (vişneli tart yapıcaktım) neyse kıza kıza tamam dedim ama 10 da evde olucaz ve ben sana kalk demicem dedim he bide konuşmabenimle dedim
çünkü gerçekten gitmek is-te-mi-yor-duummmmorası oldumu fırlayıp gidiyo yaa evlendircem onları arkisiyle
neyse 8,20 de gittik saat oldu 10 tık yok, 10.15 tık yok 10.30 tık yok 10.45 de kalktık ...surat bende bikarış tabi eve gelnce kızdım ,işimden alıkoydun beni saate bak diye söleniyom sonrada o bana kızdı yok surata bakmış bikarış yok günahı neymiş Allah'ısısenmisin öle diyen döndüm arkamı yattım,sabah da hiççç aşkım demedim hadi kalk diye kaldırdım kahvaltısını yapmadı... 1-2 de durakta söylendik ,öle işte konuşmuyorum..he bide durakta dedimki "akşam git arkadaşına sakın evde durma nereye gidersen git" dedim :) ii demişim dimmi :)) çok sinir etti beni konuşmucam
geçmiş olsun cnm yaaa,valla merak ettimkızlar geldim ben :2:
dün hepiniz aradınız bilioum çok ama çok saolun
kiminiz aradığında uyuodum kiminizde banyodaydım bi ara şarja takıp diğer odaya koymuştum ve hiç tlfna bakacak halim yoktu akşşam hepinizinkini gördüm
sesim bile çıkmıodu valla arayamadım tekrar sizikusuruma bakmayın hastalğıma verin.
şuan hiç okumadım forumu umarım sizler iyisinizdir
benim hala vücudum çok kırgın bugün patron gelcek malum kötü salıişte getircek mecburen geldim
hava berbat karla karışık yağmur yağıo kapkara dışarısı ve sabırsızlıkla akşamı beklioum
vay be kar geldi yaa, burda da acayip bi fırtına var ağacın dalları cama çarpa çarpa bi hal olduvilin evet işim gereği elektronik cihazlarla çok haşır neşir olunca biraz olsun mekanizmalarını anlamaya başladımkaloriferlere takılan o kaplar benim de aklıma geldi ama diğeriyle kıyaslandığında nasıl acaba:44:
dilek hoşgeldin geçmiş olsun ben kızlar aradık ulaşamadık diyince nasılsa ben de ulaşama diyip aramadım doktora gittin mi? Nasıl oldun? Merkezde karla karışık yağmur var benim olduğum yerde arka bahçede yerler hep karla doldu
Yarenim bütün gününüz kardeşi annesi derken gitmiş . Sen zaten dışarı çıkamıyorsun haftasonunu bekliyorsun.neyseki gönlünü almış ama yinede sinir etmeseler olmuyor sanki.
Benim kv hastaneden çıkacaktı ama bu haftada hastanede .pazar günü aradım .bana diyor gelin aramadı beni.ben koşuşturuyorum dedim temizlik eksikler tekim dedim.evet sende tek kaldın diyor.bebeğin odasını yerleştirdinmi diye soruyor.yok daha değil dedim.kapattıktan sonra eşime söylüyorum senin ........motormu takılı nasıl yapıcan hemen diyor .hayır yok ondan bize diyor.
Yarenim senin buhar makinan ney .bende araştırdım biraz ama hergün temizlenmesi gerekiyormuş çok detayı vardı vazgeçtim
vaaav zuzuuuum
enkim bizim anneler grubundaki arkadaşlara sordum onların hepsi aldı anlatırlar bana şimdi en kullanışlısını bu buhar makinasının
bugünkü burcuma bakın
Saat 09:38 Ay-Venüs arasındaki görünüm, ilişkinizin cinsel niteliğini güçlendirici ve derin ilişki yaşama arzumuzu öne çıkarıcıdır. Aşırı uçlarda gezinebiliriz. Birlikte olduğumuz kişiyi arzulayabilir, onu kıskanabilir, kendimize bağlamaya çalışabiliriz. Parasal konularda tutkulu davranabiliriz.
yarenim afferin eşine
enkim seninkinede gerçekten tek başına okadar iş yapıyosun bide onlamı ilgileneceksin yani.
diloş bekle bigün daha sende öyle git beraber gidin yani..seninde canın bnim gibi sarma çekiyor desene ama ben kara lahana yemedim hiç güzel değil diye duydum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?