yarenay maşallah ilkereay süper ya gürültüde uyuyabiliyor ne güzel
senin için resmimi değiştirdim bu arada
deli yaa bu ne böle terbiyesiz senii
gördüm canım, değişiklik iyidir :) çocuk ruhlusun sen demek ki, önce taş devri, şimdi de kermiti seçmisin.
zuzum iyi haberlerle gel inşallah.
enkim de eşinin yanına gitti yine galiba. bu saate kadar yazmamış.
benim eşim için zaman, mekan hiçççç fark etmezhatta değişik yerler daha bi cezbediyo adamı
off kaçırdım seni yaa güzel haberler alırsın inşallah canımKızlar birazdan çıkıcam benn
yazamaz ki işin netinden giriodunerden buluyon sen bunları?
zuzum whatsuppda yazarsına artık
enkim de eşinin yanına gitti yine galiba. bu saate kadar yazmamış.
benim eşim için zaman, mekan hiçççç fark etmezhatta değişik yerler daha bi cezbediyo adamı
benimkide mutfak mermerini beğenio gibi ama mutfakta perde yok sadece tül var sürekli yakınıo şurayı bi kapatmıosun die kapatsam oda beni mermerin üstüne kapatacak
1 k 1 erkekte vardı mutfaktalar zeynep dolabı açtırıo çilek soruo o arada ozan tencereleri çıkarıo yemek yiyelim die zeynep tabii :95: 2 dk önce yaptığımız şeyi nası unutursun die yakınıo
off kaçırdım seni yaa güzel haberler alırsın inşallah canım
yazamaz ki işin netinden giriodu
yani kendi hattından girer mi bilemem de zzaten eve gider ordan yazsın işte
evet ya bende aklıma geldi zeynep bi bakim die girdim ama gelmemiş
o dışarı çıkınca eve girer mi hiç
gezgin gebe
benimkide mutfak mermerini beğenio gibi ama mutfakta perde yok sadece tül var sürekli yakınıo şurayı bi kapatmıosun die kapatsam oda beni mermerin üstüne kapatacak
1 k 1 erkekte vardı mutfaktalar zeynep dolabı açtırıo çilek soruo o arada ozan tencereleri çıkarıo yemek yiyelim die zeynep tabii :95: 2 dk önce yaptığımız şeyi nası unutursun die yakınıo
kız benimki iş yapar mı kendine iş çıkarır mı bilmio gibihatırlıyorum o bölümü ya mutfak mermeri :)))) benimki kafaya koysa, başka odadan güneşliği söküp oraya takar 1 saatliğine iyi seninkinin aklına gelmemiş
maşallah maşallah maşallah
aynenbenim eşim için zaman, mekan hiçççç fark etmezhatta değişik yerler daha bi cezbediyo adamı
adamların mutfak takıntısı var heraldebenimkide mutfak mermerini beğenio gibi ama mutfakta perde yok sadece tül var sürekli yakınıo şurayı bi kapatmıosun die kapatsam oda beni mermerin üstüne kapatacak
zar zor yakaladım gülüşünü. kıpır kıpır hiç durmuyoruyurken de gülüyo bazen. onu izlemek çok keyifli oluyor ya. "iyiki de yapmışım seni" diye seviyorum, babası da yaa tencerede tek başına yaptın deme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?