Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yarenay maşallah ilkere ay süper ya gürültüde uyuyabiliyor ne güzel

senin için resmimi değiştirdim bu arada

gördüm canım, değişiklik iyidir :) çocuk ruhlusun sen demek ki, önce taş devri, şimdi de kermiti seçmisin.

zuzum iyi haberlerle gel inşallah.

enkim de eşinin yanına gitti yine galiba. bu saate kadar yazmamış.

benim eşim için zaman, mekan hiçççç fark etmez hatta değişik yerler daha bi cezbediyo adamı

deli yaa bu ne böle terbiyesiz senii

Sirken dedi ama

Benimkide öyle o mod gelsin illa ki olur,saati farketmez

Kızlar birazdan çıkıcam benn
off kaçırdım seni yaa güzel haberler alırsın inşallah canım

nerden buluyon sen bunları?

zuzum whatsuppda yazarsına artık
yazamaz ki işin netinden giriodu
yani kendi hattından girer mi bilemem de zzaten eve gider ordan yazsın işte

enkim de eşinin yanına gitti yine galiba. bu saate kadar yazmamış.

benim eşim için zaman, mekan hiçççç fark etmez hatta değişik yerler daha bi cezbediyo adamı

evet ya bende aklıma geldi zeynep bi bakim die girdim ama gelmemiş
o dışarı çıkınca eve girer mi hiç
gezgin gebe

benimkide mutfak mermerini beğenio gibi ama mutfakta perde yok sadece tül var sürekli yakınıo şurayı bi kapatmıosun die kapatsam oda beni mermerin üstüne kapatacak
1 k 1 erkekte vardı mutfaktalar zeynep dolabı açtırıo çilek soruo o arada ozan tencereleri çıkarıo yemek yiyelim die zeynep tabii :95: 2 dk önce yaptığımız şeyi nası unutursun die yakınıo

hatırlıyorum o bölümü ya mutfak mermeri :)))) benimki kafaya koysa, başka odadan güneşliği söküp oraya takar 1 saatliğine iyi seninkinin aklına gelmemiş

zeynep bi çıktı mı akşama geliyor zaten

hatırlıyorum o bölümü ya mutfak mermeri :)))) benimki kafaya koysa, başka odadan güneşliği söküp oraya takar 1 saatliğine iyi seninkinin aklına gelmemiş
kız benimki iş yapar mı kendine iş çıkarır mı bilmio gibi

teyzelerimize bi gülücük gönderelim :))

Eki Görüntüle 569223
maşallah maşallah maşallah
amann yarabbim yaa bu ne tatlı olmuş
uykuyu iyi almış keyfi yerinde sanırım

zar zor yakaladım gülüşünü. kıpır kıpır hiç durmuyor uyurken de gülüyo bazen. onu izlemek çok keyifli oluyor ya. "iyiki de yapmışım seni" diye seviyorum, babası da yaa tencerede tek başına yaptın deme diyo

ama ben yerim bu tombik yanakları yaa yarenim sana çok benzemiş valla..

+18 olduk gene kızlar
biz öle ulu orta yapamıyoz valla küçük bir cadımız olduğu için nezman ne yapacağı belli olmuyor

aynen mutfakta iş yaptırmıyo bana...hemen dibimde bitiveriyo ama bizimde storların arasından görünür diye ileriye gidemiyo

adamların mutfak takıntısı var heralde

teyzelerimize bi gülücük gönderelim :))

Eki Görüntüle 569223

ağzını burnunu yerim senin ben bebekler dilini böyle dışarı çıkarınca o dili yakalayasım geliyo
bu arada eve geldim kızlar...hiç işim yok...kociş gelene kadar keyif yapcam her çocuk özeldir diye bi film varmış...geçen gün okulda bi kaç arkadaş çok methettiler...izleyen var mı aranızda?

kaybolmuşsunuz yine
bende yeni kitabın şablonu ile boğuşuoum ama acayip isteksiz başladım öteki işi sevmiştim bunu beğenmedim 800 sayfa üstelik

akşama da yemeğim yok dün karnıbahar haşlamıştım sabah anneme verdim süt ve kaşarda koydum poşete az önce aradım fırında yapmasını istemiştim
teftiş için aradım dioum merak etme hazır dio afferim kızıma dedim

ama eşim yemez azıcık kızartmasını yapmıştım bi kaçtane onu yedi barbunya ve pilavla
bugün salata ve köfte kızartıyım ona bari napim adam başka bişi yemio ya et yada baklagil işte
oysa evde kabak patlıcan karnıbahar brokoli ıspanak var kendi kendime yioum yapıp yapıp

çıksss ben böyle yakalarım işte çıstak çıstakk çıstakk yerim bebişiiii amanınn kuzucukların kokusu ayrı bi güzelll

yaa geçmişe bakamıyorumm, ne çok yazmışsınzı ayrıca uzun uzun birde okumaya çalıştım ama olacak gibi değil
bi ekstre almak istedim netten, bilgi işlem sorumlusu açtı netimi, kapatmayı unutmuş, ama her an gider, bakim dedim size.
zuzuyu merak ettim, haber var mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…