hıh çok güzel çokta iyi oldu
yeni kitap geldi banakızlar sizlere bu dakkadan itibaren hoşkalın der:80: bol neşeler hoş sohbetler dilerimEki Görüntüle 569026
elveedaaa
sindiriminle ilgili olabilir önceki günler tuz -şeker tüketimin fazla olduğu için su toplamış olabilirsin yorgun olabilirsin bunlr tartıda çok çıkmanın başlıca sebepleriaa nasıl olur yaa:26:
bence de aç karna tartıl bi cnm.görüşürüzzzzz
sen öle diyince aklıma geldi dün akşam 56.8lerde gördüm kendimi inanamadım, oysa 3 gün önce 59um die ağlıodum ya
valla whatsapp bedava diye bir şey yok geçen ay kayınbiraderime ve görümceme faturalar 90 ve 100 lira geldi vilin de doğruladı whatsapp ücretli yada ilk 3-5 kullanım ücretsizdir sonra maksat milleti alıştırıp ücretliye çevirmektir. Hiç gördünüz mü ülkemizde ücretsiz bir şeyi :44: En basit örnek hani telefon kapalıyken sizi şu numara aaradı diye mesaj geliyor ya açıldığında bu ilk zamanlar ücretsizdi sonra baktılar millet alıştı kullanıyor hemen paralı yaptılar.
yeni kitap geldi banakızlar sizlere bu dakkadan itibaren hoşkalın der:80: bol neşeler hoş sohbetler dilerimEki Görüntüle 569026
elveedaaa
o operatörle alakalı benm ki vodafone, ücretsiz geliyor arayanlarvalla whatsapp bedava diye bir şey yok geçen ay kayınbiraderime ve görümceme faturalar 90 ve 100 lira geldi vilin de doğruladı whatsapp ücretli yada ilk 3-5 kullanım ücretsizdir sonra maksat milleti alıştırıp ücretliye çevirmektir. Hiç gördünüz mü ülkemizde ücretsiz bir şeyi :44: En basit örnek hani telefon kapalıyken sizi şu numara aaradı diye mesaj geliyor ya açıldığında bu ilk zamanlar ücretsizdi sonra baktılar millet alıştı kullanıyor hemen paralı yaptılar.
kolay gelsin cnmmmm
ben de çıkıom wc falan gidip geliim toparlanıyım yavaştan
tee akşam 7 gibi burda olan birilerini bulabilirsemgörüşürüzzz
Bonie Family Planning Gebelik Testi | Memurfoni Günün Fırsatı makinanın göstergesine göre birlikte olunursa o gün kız ya da erkek diye belirleniyormuş ilginç
elveedaaa
canım iyide biz wifi ile şirketlerin netinden giriouz benim netim kapalı mesela faturamı etkilemez yani
görümcen hattının netini sürekli açık tuttuğu için yazışırken o faturayı artırmıştır
bilgisayarda kullandığımız msn gibi düşünün yani
kullanımdan bakılıo mesela bende ücretsiz kullanım yazıo
hattın internetinden girsem belki gb olarak şu kadar kullanıldı dicek
herkes yoğun galibabenimse hiçç işim yok, keşke olsa da yapsam, zaman geçse..
Öyle kötüyüm ki bugün, göz kapaklarım ağır geliyo. Gözlerim yanıyı.. Dün gece ne güzel duşumu alıp yatmıştım, eşim geldi ne yapıp edip cezbetti beni ve baktım ki randevudayız
kalk 2. kez duş al, saçlarımı 2 defa kuruladım işkence gibi.. Bugün de yırgun, uykusuzum.. Hasta olucam galiba donuyorum..
Nefret ediyorum eşimin bu huyundan, tv karşısındayken aklından geçmez randevu, yatağa girince bişi oluyo adama
akşam konuşucam bu konuyu onunla
coştu bu ara zaten..
herkes yoğun galibabenimse hiçç işim yok, keşke olsa da yapsam, zaman geçse..
Öyle kötüyüm ki bugün, göz kapaklarım ağır geliyo. Gözlerim yanıyı.. Dün gece ne güzel duşumu alıp yatmıştım, eşim geldi ne yapıp edip cezbetti beni ve baktım ki randevudayız
kalk 2. kez duş al, saçlarımı 2 defa kuruladım işkence gibi.. Bugün de yırgun, uykusuzum.. Hasta olucam galiba donuyorum..
Nefret ediyorum eşimin bu huyundan, tv karşısındayken aklından geçmez randevu, yatağa girince bişi oluyo adama
akşam konuşucam bu konuyu onunla
coştu bu ara zaten..
Kaç haftalıkken düşürdün:44:
28 ekimde olmuştum cnm 4 gün..
Whatshapp nasıl bişey?
Yüklenirken faturayı etkiliyo mu?
Android telefonlarda mı kullanılıyo?
Nasıl etkinleştiricem?
Bunların cevabını istiyomEki Görüntüle 569007
4 haftalıkken düştü canım kanımda pıhtılaşma var ondan olmuş.şu an iğne kullanıyorum hamile kalırsam düşmesin diye.
4 haftalıkken düştü canım kanımda pıhtılaşma var ondan olmuş.şu an iğne kullanıyorum hamile kalırsam düşmesin diye.
seda sen niye işyerinin şifresiyle giremiosun ki :26:
nekim yaa aynen bizdede öyle saat 12 1 oluo adamın aklına düşüoum
oysa gelir gelmez hemen işe koyulsalar onlar yemek yiyip tv izlerken biz yıkanır saçlarımızı falan yaparız
ceza koyalım saat 22,30dan sonrayok dielim
nası ama
kkoras merak etttim smiley ı eklesene
Kızlar birazdan çıkıcam benn
İnternettenEki Görüntüle 569175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?