Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hiç hatırlamaz inşallah kapatmayı

zuzunun sonuçlar tertemizmiş seda öyle yazdı

aa nekim süpermiş inşallah aklına gelmez kapatmak

akşam ablamlar geliyor bizim yeni minişi görecez bakalım nasıl paşamız

ayy ne güldüm alemsin

cnm müdür sinirimi bozdu yaa kapattım bende neti çıktım şimdi geldm.
geçen yaptım ben beşamelli karnıbaharı benim uyuz sevmedi hiç gelemiyor öle yemeklere zaten.

nasıı yaa onlar istanbulda diil mi?
daha yeni doğmadı mı?
40'ı çıktı mı?
nası gelcekler?

evt cnm ist.da kırkı çıkmadı durumlardan ötürü gelmek istedi oda napsın uçakla gelecekler işte ben alacam akşama gerizekalı babamda görmek istiyorum diyomuş ogün gelmiş benim kızımıda görmüş sinir oldum bakalım neler olacak

nasılsın cnm ?

kapatır kuzum bit kadar bi ekran açtım zaten
etraftaki kişiler görse dakkasında ispiyon ederler
onlarda yok bende var, hele fin. müd. görsee
sizin şirkettekilere uyuz oluoum

cnm müdür sinirimi bozdu yaa kapattım bende neti çıktım şimdi geldm.
geçen yaptım ben beşamelli karnıbaharı benim uyuz sevmedi hiç gelemiyor öle yemeklere zaten.
senin de müdüre uyuz oluoum

ne yardan ne serden işte oda torun sevilir tabii
ablanla falan napcaklar bakalım konuşmalar falan nası olcak?

anneni, sizi, bebişleri etkileyecek kötü bişi olmasın inşallah :18:

bol kuzucun büyümüş nasıl güzel bir kız öyle allah bağışlasın

Sen bankadasın dimi devam işe?

bende uyuz oluyom cnm

evt zaten eve gidip geliyor kaç gündür söz verdim onun için açtım davayı diyomuş şimdide uzatabildiğin kadar uzatırsın sende demiş anneme annemde böle susup kalıyorya deli ediyor beni ben şimdi göndersem okızın ekmeğine yağ sürmüş olurum mantığında devam ediyor artık hayırlısı hakkımızda:26.

kuzum benim davadan haberim yok ki ne zaman açıldı noldu die geçen hftadan beri konuşmamıştık ki
babam açmış annenede uzat dio
oda mahkemede bile belki ben ayrılmak istemioum dicek o kıza gitmesin die :26:
hayy Allah'ım yaa neresinden tutulcak olayın bilemedim ki

konuşmuştuk diye hatırlıyom yanlış hatırlamışım:26:
geçen hafta açmıştı babam şimdi kendide ayrılmak istemiyomuş gibi davranıyomuş işte kıza söz verdim bikere onun iççin açtım demiş uzadığında işte belki sıkılır ayrılır diyomuş anneme aman iki b.k.lu değnek işte..

Allah annene sabır, babana da akıl versin ya. ne demek öyle, kız istedi diye açtım. iyice raydan çıkmış baban. annene karşı bu kadar rahat konuşabildiğine göre. anneni hiç mi düşünmüyor, nasıl üzdüğünün kırdığının farkında değil mi ya...

zuzunun temiz çıkmasına sevindim. şimdi iş eşinin kontrolüne mi kaldı yani???

koketa annelik bambaşka bir duyguymuş cidden ya. Allah uzun ömür versin bebişlerimize.

maalsef cnm hiç farkında değil.

bende varya son dakika habercileri gibi oldum bu ara tüm son dakika önemli haberleri ben veriyom
inşallah eşide kabul ederde yaptırır bencede.

ben gidiyorum ara ara bakarım size işten vakit buldukça bide çağan beyden kk nın tadı kalmadı zaten bi arada sizlere bakyorum bide annelere:26:

kızlar öpüyorum sizi sonra yine gaynaşırıkkk

çağan hasta çok kötü ishal gecemiz kötü geçti biraz çıkıp ilgilenimm annem bakıyor artık bugün o geldiii

çağan beye geçmiş olsun canım. umarım çabuk atlatır. diş mi çıkartıyor acaba?

artık ne diyeceğimi şaşırdım yorum bile yapamıoum ki
baban ne kadar düşüncesiz

gel canım vakit buldukça
oğluşunda inşallah çabucak atlatıp toparlar

bende gidioum kızlar iyi akşamlar :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…