yaa geçmişe bakamıyorumm, ne çok yazmışsınzı ayrıcauzun uzun birde okumaya çalıştım ama olacak gibi değil
bi ekstre almak istedim netten, bilgi işlem sorumlusu açtı netimi, kapatmayı unutmuş, ama her an gider, bakim dedim size.
zuzuyu merak ettim, haber var mı :26:
kızalr zuzudan hbr var tertemizmiş
aa nekim süpermiş inşallah aklına gelmez kapatmak
akşam ablamlar geliyor bizim yeni minişi görecez bakalım nasıl paşamız
hiç hatırlamaz inşallah kapatmayı
zuzunun sonuçlar tertemizmiş seda öyle yazdı
sedaAA ordasın bilioum Eki Görüntüle 569383
kaybolmuşsunuz yine
bende yeni kitabın şablonu ile boğuşuoum ama acayip isteksiz başladım öteki işi sevmiştim bunu beğenmedim800 sayfa üstelik
akşama da yemeğim yok dün karnıbahar haşlamıştım sabah anneme verdim süt ve kaşarda koydum poşeteaz önce aradım fırında yapmasını istemiştim
teftiş için aradım dioum merak etme hazır dioafferim kızıma dedim
ama eşim yemez azıcık kızartmasını yapmıştım bi kaçtane onu yedi barbunya ve pilavla
bugün salata ve köfte kızartıyım ona bari napim adam başka bişi yemio ya et yada baklagil işte
oysa evde kabak patlıcan karnıbahar brokoli ıspanak var kendi kendime yioum yapıp yapıp
nasıı yaa onlar istanbulda diil mi?
daha yeni doğmadı mı?
40'ı çıktı mı?
nası gelcekler?
yaa geçmişe bakamıyorumm, ne çok yazmışsınzı ayrıcauzun uzun birde okumaya çalıştım ama olacak gibi değil
bi ekstre almak istedim netten, bilgi işlem sorumlusu açtı netimi, kapatmayı unutmuş, ama her an gider, bakim dedim size.
zuzuyu merak ettim, haber var mı :26:
sizin şirkettekilere uyuz oluoumkapatır kuzumbit kadar bi ekran açtım zaten
etraftaki kişiler görse dakkasında ispiyon ederler
onlarda yok bende var, hele fin. müd. görsee
senin de müdüre uyuz oluoumcnm müdür sinirimi bozdu yaa kapattım bende neti çıktım şimdi geldm.
geçen yaptım ben beşamelli karnıbaharı benim uyuz sevmedi hiç gelemiyor öle yemeklere zaten.
ne yardan ne serden işte oda torun sevilir tabiievt cnm ist.da kırkı çıkmadı durumlardan ötürü gelmek istedi oda napsın uçakla gelecekler işte ben alacam akşama gerizekalı babamda görmek istiyorum diyomuş ogün gelmiş benim kızımıda görmüş sinir oldum bakalım neler olacak
sizin şirkettekilere uyuz oluoum
senin de müdüre uyuz oluoum
ne yardan ne serden işte oda torun sevilir tabii
ablanla falan napcaklar bakalım konuşmalar falan nası olcak?
anneni, sizi, bebişleri etkileyecek kötü bişi olmasın inşallah :18:
bende uyuz oluyom cnm
evt zaten eve gidip geliyor kaç gündür söz verdim onun için açtım davayı diyomuş şimdide uzatabildiğin kadar uzatırsın sende demiş anneme annemde böle susup kalıyorya deli ediyor beni ben şimdi göndersem okızın ekmeğine yağ sürmüş olurum mantığında devam ediyor artık hayırlısı hakkımızda:26.
kuzum benim davadan haberim yok kine zaman açıldı noldu die geçen hftadan beri konuşmamıştık ki
babam açmış annenede uzat dio
oda mahkemede bile belki ben ayrılmak istemioum dicek o kıza gitmesin die :26:
hayy Allah'ım yaa neresinden tutulcak olayın bilemedim ki
konuşmuştuk diye hatırlıyom yanlış hatırlamışım:26:
geçen hafta açmıştı babam şimdi kendide ayrılmak istemiyomuş gibi davranıyomuş işte kıza söz verdim bikere onun iççin açtım demiş uzadığında işte belki sıkılır ayrılır diyomuş anneme aman iki b.k.lu değnek işte..
Allah annene sabır, babana da akıl versin ya. ne demek öyle, kız istedi diye açtım. iyice raydan çıkmış baban. annene karşı bu kadar rahat konuşabildiğine göre. anneni hiç mi düşünmüyor, nasıl üzdüğünün kırdığının farkında değil mi ya...
zuzunun temiz çıkmasına sevindim. şimdi iş eşinin kontrolüne mi kaldı yani???
koketa annelik bambaşka bir duyguymuş cidden ya. Allah uzun ömür versin bebişlerimize.
artık ne diyeceğimi şaşırdım yorum bile yapamıoum kikonuşmuştuk diye hatırlıyom yanlış hatırlamışım:26:
geçen hafta açmıştı babam şimdi kendide ayrılmak istemiyomuş gibi davranıyomuş işte kıza söz verdim bikere onun iççin açtım demiş uzadığında işte belki sıkılır ayrılır diyomuş anneme aman iki b.k.lu değnek işte..
gel canım vakit buldukçaben gidiyorum ara ara bakarım size işten vakit buldukça bide çağan beyden kk nın tadı kalmadı zaten bi arada sizlere bakyorum bide annelere:26:
kızlar öpüyorum sizi sonra yine gaynaşırıkkkEki Görüntüle 569441
çağan hasta çok kötü ishal gecemiz kötü geçti biraz çıkıp ilgilenimm annem bakıyor artık bugün o geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?