Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Özgem 4. kullanılmıştı galiba :44:
1. güzel ama beyaz pantolon ve t-shirt işi biraz bozdu
2. güzel ama kuyumcu karısı gibi takılar falan
3. bilemedim :26:
kuyumcu karısıı mı
3. benim hoşuma gitti de rengi mi kötü:26:
Sen karar verene kadar yenileri çıkar kii hadi göster gösterrrr

Yok nekim aynı anda girdik ya buraya yapılmadı daha. Eski işyerinden devam ediyo hakkı var ya belli süre kullanabiliyoruz.
Burda da yapıcaz demişlerdi zaten ama hiç tık yok konuşucaz bakalım.
Eski işi güzeldi yaa
..
bulsanaaa bana nekim
Ben 3 dicem sanki

kuzum ben gizli saklı giriyorum nete, kibrit kutusu kadar bi sayfa açtım ((
gezemem fazla, dilek bulur ama kızlar da bakar :26:

Son düzenleme:
kızlar ben geldim .sonucumu aldım.fıtık varmış ama çok ilerlememiş.norma doğumu etkilemez dedi.son haftalar gel durumunu değerlendiririz dedi .ağrın falan olursa belde seni zorlarsa sezeryan our dedi.şuan bebek dönememiş zaten dedi.emarda gözüküyomuş bebek
emar ultrason gibi bişe dedi.radyasyon yokmuş.
yemeğimi yedim biraz mağazaları dolandım geldim.

sağlık ocağına gittim çok sıra vardı eve geldim.

canım bildiğim kadarıyla söyleyim, belediyeler taşeron firmaarla çalışıyor artık kadro gelmesi sıkınılı iş. zor iş. sizin durumunuzu bilmiyorum ama sözleşmenizle geçersiniz bence.

koketa annemin dayısının oğlu belediyedeydi zamanında tanıdık torpil vasıtasıyla girdi şimdi belediyeden milli eğitime geçmiş şimdi 2500 lira maaş alıyormuş
sen de öyle yapamaz mısın ki?
önceden kadro kolaydı zamanında kadro almıştır o, kadrosuz işçi/memur kurumlar aası geçiş yapamaz ki kendi isteğiyle, ancak kurum tüm elemanlarını kendi dağıtacak da o zamn

kızlar ben yatar artık geceler gündüz gündüzler gece oldu.biraz uyuyayım kalkarım geçmişe bakamadım.

enkidu güzel haberlerle gelmişsin üstüne bir de gezmişsin yine nasıl güzel şeyler var mıydı mağazalarda? Benim de bot almam gerekiyor ama alışverişe çıkmaya üşeniyorum

kibrit kutusu mu

göstermem

nekim inşallah yine kısmet olur kullanırsın avatarını
benim aralık 2013 müydü :44: yokk bee 2014tü sen yanlış hatırlıosun

eşimde geçen diodu "Yavrum bu ay çalışmalara başlamıcak mıydık :44: aralık demiştin"
iyide hangi yılın ortalğı ortammm dedim

o aralık bu yılki aralık diil ben gelince sölerim sana

Nekiimm....
Kullanacağın günler gelecek, çanak ağızlılarınız olur inş..
Kıyamam ya niye yasaklıyolar ki uyuzlarr
çalışan insan değil faceye giremez nete giremez

Enkim fıtık mı varmış çok geçmiş olsun ama önemli bişi yokmuş neyseki, inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım senin minnoş ne inatçı çıktı hala dönmedi valla
fıtık olmasına üzüldüm yaa beline ağrı yapar hep
inşallah doğumda hiç göstermez kendini kolaylıkla atlatırsın kuzum
mağazaları da turlamış yine duramamış
yat dinlen biraz geçmiş bende de 0 ara ara açıp bakmaya çalışıoum ama yeniye anca yetişioum
bunlar car car konuşuo anacım 10 dk bakmıoum sayfa dolmuş

Nekiimm....
Kullanacağın günler gelecek, çanak ağızlılarınız olur inş..
Kıyamam ya niye yasaklıyolar ki uyuzlarr
çalışan insan değil faceye giremez nete giremez

Enkim fıtık mı varmış çok geçmiş olsun ama önemli bişi yokmuş neyseki, inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

dilek ne uyuzsun yaa, 2013 aralıktı o kıvırıyosun gene

özgim, zaten face felan yasaklıydı hep açılmıyodu, komple kapatmaya ne gerek vardı bence de ben sana evden bakarım avatar hafta sonu

enkim, güzel haberlerle gelmiş

dileeeeeeeeeeekkkkkkkkk hırkayı kaça aldın demiştimm

nekimm en yakın zamanda gelecek miniğin
dileeek çok uzatıyosun süreyi amaaa
enkiim haberler güzel diyebilirz
özge, daha aktif ol yaaaa
başka ne yazcaktım unuttum :26:

Uyuzlar işteee Tamam bebeyim

Benim patron aradı kadın:) Diyo ki dsm...tan arıyorum cihazın değişimi gelmiş falan filan :)) Anlattı anlattı bende memnun değiliz kullanmıyoruz, iptal ettirircez zaten hiç zamanımız olmuyo dedim Sonra sordu naptın diye gel diyo, gelicektim de iyi hissetmiyorum tansiyonum düşük dedim ama satış yapamıyoruz diyo.. data ver burdan arıyım dedim gülüyo hiiç umrum değil valla tlfnu kapatınca konuşmuşdur arkamdan kessin

Dilekk 2013 düüü Dicem ama 2014de olabilir Ama sen 2013 de Yaşlanıyon bakk anane mi desin sana yavrucak

Yaw karnıbahar aldım fırında yapcam geçenkinden,ama yanına ne giderki mercimek çorbasımı yapsam..nasıl yapcam mercimek havuç soğan düdüklüde kaynatıp (kaç dk ) blnder danmı geçircem ...sonra yağla nanemi yakıcam napcemmm benn :96:

kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?

kuzum bence çok dert etme kiloları. ben 1 ayda 4 kilo aldığımı biliyorum sonuçta 16 kiloyla bitirdim hamişliği ve şuan yarım kilom kaldı. sağlıklı beslendiğin sürece kiloları kafaya takma. sadece ekmek, hamur işi ve yağlı yemeklerden (özellikle kızartma) kaçın. çünkü onların hiç faydası yok bebeğe de sana da. bi de tuzdan uzak dur tatlım.

zzuzum seni face eklediğimi unuttum ben geçen resmini gördüm kim diyorum esmer hatunn adını hatrladım

Zuzuş kışın yap bebeişi yazın bakmak iyi oluyor

kokişş sen bende ekliydin ya, sildin mi beni

gerçekten çok zayıf kalmışsın canım. popo iyidir, hem pantolonları, etekleri daha iyi taşıyor bence.

geçen gazetede okudum kpss de 38 le atanan ve memur olan varmış

evet canım restaratörmüş. haberi burda Memurlar.Net (KPSS'de 38 puan alan aday, memur oldu) tamamen bölümün şansı. kadro açığı varmış daha baksana

biz aşımızı olduk geldik kızlar. vurulurken çok ağladı İlkerim. babam da ben de aşı için tutarken bakamadık. yolda gelirken babamın kucağında uyudu kaldı. eve gelince de uyudu biraz. şimdi uyanık bakınıyor canavar. acık daha arabayla turlatsam mı diye düşünüyorum şimdilik ateşi yok gibi. gelir gelmez şurup içirdim zaten ateş olmasın diye. 1,30 saat sonra yine içircem. umarım geceyi de rahat atlatır, üzülmez kuzucuk. 62 cm, 6500 gr olmuş

maşallah tosuncuğa.. İnş. gece de ateşlenmez yarenim.
Yaren sen bilirsin kpssde ek tercih yok değil mi önlisans da? sordum ama pek cvp alamadım galiba:26:
nekimm en yakın zamanda gelecek miniğin
dileeek çok uzatıyosun süreyi amaaa
enkiim haberler güzel diyebilirz
özge, daha aktif ol yaaaa
başka ne yazcaktım unuttum :26:

Dilşaddd işteyken hiç giremiyorum kiii Bende özlemişim böyle yazışmayı
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…