Özgem 4. kullanılmıştı galiba :44:
1. güzel ama beyaz pantolon ve t-shirt işi biraz bozdu
2. güzel ama kuyumcu karısı gibi takılar falan
3. bilemedim :26:
Eki Görüntüle 570107 Eki Görüntüle 570108 Eki Görüntüle 570109
bi tane daha var ama o benim
2-3 yıla kadar ben kullancam
ıhh bunalrı da beğenmedimEki Görüntüle 570107 Eki Görüntüle 570108 Eki Görüntüle 570109
bi tane daha var ama o benim
2-3 yıla kadar ben kullancam
Yok nekim aynı anda girdik ya buraya yapılmadı daha. Eski işyerinden devam ediyo hakkı var ya belli süre kullanabiliyoruz.hımm kaça aldın canım o hırkanı, bakalım buralarda var mı
benim gri çizmem var, minik topuklu ama onun topuğu soyuldu az giymiyorum o sebeple, atıcam galiba, birde gri botum var azcık yanı açılmış onu da atmaya hiç kıyamıyorum ama giyilmez o da
alırsın cumaya kadar sen maaşını bence canım, inşallah..
evet sigorta çok çok önemli :26:
eşinin de yok mu onunkinden yararlansan :44:
sigortasız olmaz hiç hamişken..
sonuncusu güzel, diğerlerini beğenemdim.
onu yaren kullanıyodu ama, başka yap senn
Ben 3 dicem sanki
kuzum ben gizli saklı giriyorum nete, kibrit kutusu kadar bi sayfa açtımYok nekim aynı anda girdik ya buraya yapılmadı daha. Eski işyerinden devam ediyo hakkı var ya belli süre kullanabiliyoruz.
Burda da yapıcaz demişlerdi zaten ama hiç tık yok konuşucaz bakalım.
Eski işi güzeldi yaa
..
bulsanaaa bana nekim
cnm yaa seni bulmuşken sorayım şimdi İl Özel idareler kapanıo yeni yasaya göre gelecek sene bize burda son sözleşmelilere ...belediye ile birleşcek emekliliği gelenlere emekli diğer memurlar belediyeye geçicek ...
Biz nolcaz bilmiyorum belediyedeki sözleşmeliler kadrolu oluyorlar ama İl özel id. kapsamıyor bu kadroo bize kadro verirlermi biz boştamı kalırız nolur acep
belediyenin sözleşmelisi kadro alınca söleşmeli personel almıcak belediye nolcak peki?
önceden kadro kolaydı zamanında kadro almıştır o, kadrosuz işçi/memur kurumlar aası geçiş yapamaz ki kendi isteğiyle, ancak kurum tüm elemanlarını kendi dağıtacak da o zamnkoketa annemin dayısının oğlu belediyedeydi zamanında tanıdık torpil vasıtasıyla girdi şimdi belediyeden milli eğitime geçmiş şimdi 2500 lira maaş alıyormuş
sen de öyle yapamaz mısın ki?
ıhh bunalrı da beğenmedim
ne 2-3 yılı yaaaaaa
2013 aralık dedin, 1 yıl kaldı.. 2-3 ay değil 2 yıl geri atmış kız tarihi yaa
ben de ayırmıştım kendime kullanırım diye avatar, ama olmadı :105:
yine de saklıyorum onu :)))
Kıyamam ya niye yasaklıyolar ki uyuzlarrkuzum ben gizli saklı giriyorum nete, kibrit kutusu kadar bi sayfa açtım((
gezemem fazla, dilek bulur ama kızlar da bakar :26:
kızlar ben geldim .sonucumu aldım.fıtık varmış ama çok ilerlememiş.norma doğumu etkilemez dedi.son haftalar gel durumunu değerlendiririz dedi .ağrın falan olursa belde seni zorlarsa sezeryan our dedi.şuan bebek dönememiş zaten dedi.emarda gözüküyomuş bebek
emar ultrason gibi bişe dedi.radyasyon yokmuş.
yemeğimi yedim biraz mağazaları dolandım geldim.
sağlık ocağına gittim çok sıra vardı eve geldim.
kızlar ben geldim .sonucumu aldım.fıtık varmış ama çok ilerlememiş.norma doğumu etkilemez dedi.son haftalar gel durumunu değerlendiririz dedi .ağrın falan olursa belde seni zorlarsa sezeryan our dedi.şuan bebek dönememiş zaten dedi.emarda gözüküyomuş bebek
ıhh bunalrı da beğenmedim
ne 2-3 yılı yaaaaaa
2013 aralık dedin, 1 yıl kaldı.. 2-3 ay değil 2 yıl geri atmış kız tarihi yaa
ben de ayırmıştım kendime kullanırım diye avatar, ama olmadı :105:
yine de saklıyorum onu :)))
Kıyamam ya niye yasaklıyolar ki uyuzlarrkuzum ben gizli saklı giriyorum nete, kibrit kutusu kadar bi sayfa açtım((
gezemem fazla, dilek bulur ama kızlar da bakar :26:
dilek ne uyuzsun yaa, 2013 aralıktı okıvırıyosun gene
özgim, zaten face felan yasaklıydı hep açılmıyodu, komple kapatmaya ne gerek vardı bence deben sana evden bakarım avatar hafta sonu
enkim, güzel haberlerle gelmiş
dileeeeeeeeeeekkkkkkkkk hırkayı kaça aldın demiştimm
kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?
zzuzum seni face eklediğimi unuttum ben geçen resmini gördüm kim diyorum esmer hatunn adını hatrladım
Zuzuş kışın yap bebeişi yazın bakmak iyi oluyor
5 ayda 1 er kilo aldını düşünürsek cnm çok ben kilo almaya 4.aydan sonra başladımsen nasıl besleniyosun bir de hele bana (nenemin lafları çok hoşuma gidiyo yaff )
43 ile başladım 59 ile bitti ...çağan 3.800 doğdu karnım boşalınca 1. ayda kilo vermeye başladım maşallah...Sezeryan ile doğurdum göbek kocaman kalır die düşünyodum bitti gitti ama bende şimdi eridim gittim oda iyii deil ...1.67 boya göre 48 kilo iyi deil zayıf oldum azzcık yuarlak popom oldu ona sevinyorum parislerde işe yarıyor şaplak atmak için
geçen gazetede okudum kpss de 38 le atanan ve memur olan varmış
biz aşımızı olduk geldik kızlar. vurulurken çok ağladı İlkerim.babam da ben de aşı için tutarken bakamadık. yolda gelirken babamın kucağında uyudu kaldı. eve gelince de uyudu biraz. şimdi uyanık bakınıyor canavar. acık daha arabayla turlatsam mı diye düşünüyorum şimdilik ateşi yok gibi. gelir gelmez şurup içirdim zaten ateş olmasın diye. 1,30 saat sonra yine içircem. umarım geceyi de rahat atlatır, üzülmez kuzucuk. 62 cm, 6500 gr olmuş
nekimm en yakın zamanda gelecek miniğin
dileeek çok uzatıyosun süreyi amaaa
enkiim haberler güzel diyebilirz
özge, daha aktif ol yaaaa
başka ne yazcaktım unuttum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?