Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok canım estağfurullah

ben de öylyim sürekli google a danışıp duruyorum ne yapmalı ne yemeliyim ne yapmamalıyımlara

cnm sen bene nie bişi demion arkdaşız hemide unuttunmu beni :26:
annen ne için gelio antalyaya

aslında bu da öss mantığı değil mi arz talep meselesi
o bölümü seçenler ne kadar yüksek puanlı olurlarsa sistem en yüksekten düşüğe göre alacağı için son alımdaki puan yüksek olur; ama istenen bölümden tercih yapanların en yüksek puanı 50 en düşük 30 sa 30 la son alımını yapmaz mı? :44:

bir ara 62 leri zorladım ama o zaman göbek çok rahatsız ediyor. Yazın 54 lerdeydim ama şimdi de spora başladım şu hastalığım bir geçsin devam edecem

ne hastalığı?

yaws fotolarına baktım evinin benim L koltuğumla aynı seniinki lila benimki sütlü kahve beyaz büyük L pufuda büyük salonda oturyoruz bende rengini renkli yapım kaptlatım yeniden diom çocuk az büyüsün oda yırtar şimdi derileri felan kedim var o iyice mahfetti koltuğu onuda postalarsam böyle lila mor tarzı döşemek istiyorum bıktım kahveden renkli seviom ben herşeyii cıvıl cıvl olmalı seninki güzel olmuş salonda miss gibi gel bide bana bak mahvoldu

nasıl yani? Belediyeye mesela düşük puanla alınmıo burda?

belediyelere zaten şu an atama yok, sözleşmeliler kadroya geçecek sadece ama üniv. den mezun olunan bölümler önemli kendi alanlarında atama yapılırken düşük puanlarla girilen bölümler var.

bademciklerim şişmişti onları hallettim antibiyotikle şimdi de öksürüğüm var sporda çok terliyorum iyice atlatmadan gitmek istemiyorum

benim oturma odasındaki köşem pudra pembesi lila değil o mis gibi gördüğün salon var ya her yer defter kitap bomba düşmüş gibi şu an

kuzucuklar size hiç bakamıoum yaa
kim nereye atanmış?
bu zamanda ablaların, abilerin birde dayın varsa biyere memur olabilirsin :101:

özgecim yazını tesadüfen gördüm işlerim çok fazla farkındaysan sabahtan beri 2-3 kere yazabildim

Son düzenleme:
Özgimm, eşin için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah canım.. birde şimdi bebek var, daha bi ince eleyip sık dokumak lazım. Sen de bir yere kadar çalışabileceksin sonuçta :26:

çok yedim yaa öğlen, patlıcan musakka vardı 2 dilim götürdüm
bitane gri ayakkabı ve laci hırkaya ihtiyacım var, kızlar dua edin haftalık alıyım yaa bu hafta ne vakittir kendime alışveriş yapmadım, özledim
laci hırkam var bitane ama o kısa, uzun istiyorum

belediyelere zaten şu an atama yok, sözleşmeliler kadroya geçecek sadece ama üniv. den mezun olunan bölümler önemli kendi alanlarında atama yapılırken düşük puanlarla girilen bölümler var.

cnm yaa seni bulmuşken sorayım şimdi İl Özel idareler kapanıo yeni yasaya göre gelecek sene bize burda son sözleşmelilere ...belediye ile birleşcek emekliliği gelenlere emekli diğer memurlar belediyeye geçicek ...
Biz nolcaz bilmiyorum belediyedeki sözleşmeliler kadrolu oluyorlar ama İl özel id. kapsamıyor bu kadroo bize kadro verirlermi biz boştamı kalırız nolur acep

belediyenin sözleşmelisi kadro alınca söleşmeli personel almıcak belediye nolcak peki?

koketa annemin dayısının oğlu belediyedeydi zamanında tanıdık torpil vasıtasıyla girdi şimdi belediyeden milli eğitime geçmiş şimdi 2500 lira maaş alıyormuş
sen de öyle yapamaz mısın ki?

off karman çorman bu işler
bende beklioum aralıkta emekliler gidecek sözleşmeliler kadroya gececek sözleşmeli yeri boşalacak falanda fişmanda die

off inşallah alırsın canım haftalığını
benimde dün maaş günümdü bugün bu saat oldu hala yok hiç bi açıklamada yok
mangodan lacivert uzun cepki şık bi hırka almıştım aklında olsun bakabilirsin sanada çok yakışır
benim gri çizmem var ama bi türlü bişilere tam olarak uyduramıoum gri çantam var o açık ton kalıo
kabanla pek iyi durmuo vs vs dolabta dikilio valla cizmecik
bende ne zamandır hiç bişi almıoum yaa tam anlamıyla bi alışveriş yok heveste yok zaten kış beni uyuza bağladı resmen

cnm sen bene nie bişi demion arkdaşız hemide unuttunmu beni :26:
annen ne için gelio antalyaya
CNM HOŞGELDİN SENDE TOPİĞİMİZE ÇOKTANDIR YOKTUN, PEK GİREMİORUM Kİ ZATEN ALINTI YAPIP YAZMAYI BİLE ÖZLEMİŞİM.
ANNEM ÇALIŞIYO ANTALYADA CANIM.
KOLAY GELSİN
İNŞ. NEKİM EVET BEBİŞ OLUCAK ÇOK İYİ KARAR VERMEK GEREKİYOR KENDİMİZDEN ÇOK ÖNEMSİİCEĞİMİZ BİRİ OLUCAK ÇÜNKÜ.
ALIRSIN HAFTALIĞINI İNŞ. BU İŞYERİNİN DE BÖYLE KÖTÜLÜĞÜ VAR MAAŞLARINIZI ZAMANINDA VERMİYORLAR

YARIN KONUŞUCAZ KIZLAR İŞ İÇİN SAATLERİNİ VE SİGORTA OLAYINI DAHA YAPMADI 1 AY OLDU. BİZİM ŞUAN ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SİGORTAYA HER ZAMANKİNDEN.

Özgem 4. kullanılmıştı galiba :44:
1. güzel ama beyaz pantolon ve t-shirt işi biraz bozdu
2. güzel ama kuyumcu karısı gibi takılar falan
3. bilemedim :26:

hımm kaça aldın canım o hırkanı, bakalım buralarda var mı
benim gri çizmem var, minik topuklu ama onun topuğu soyuldu az giymiyorum o sebeple, atıcam galiba, birde gri botum var azcık yanı açılmış onu da atmaya hiç kıyamıyorum ama giyilmez o da
alırsın cumaya kadar sen maaşını bence canım, inşallah..

evet sigorta çok çok önemli :26:
eşinin de yok mu onunkinden yararlansan :44:
sigortasız olmaz hiç hamişken..

sonuncusu güzel, diğerlerini beğenemdim.
onu yaren kullanıyodu ama, başka yap senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…