- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yok canım estağfurullahyürümek güzel ayaklar içinde iyi oluyorsüt verirken bol bol bulgur tüketilyoo bende çok tükettim süt zamanı...
cnm yanlış anlamıyorsunuz dimi beni bide aklıma takıldı dedim bilmiş gibi şu iyi bu iyi söylüyorum inanın sağlıklı doğum yapmanızı bebişlerinizi düşünüp yardımcı olayım die kendi denediklerimi söylüyorum her insanın yapısı metabolizmasıda farklıdır tabii...
ben hamileyken birsürü şey araştırıp okumaktan biara kafayı yiyordum şimidide bebek üzerine yoğunlaştım tabii
bir ara 62 leri zorladım ama o zaman göbek çok rahatsız ediyor. Yazın 54 lerdeydim ama şimdi de spora başladım şu hastalığım bir geçsin devam edecemvayys 1.71 hatun seni merk etttim heeee 56 iyisin cnm hatta 60 bile olursun dimi sorun teşkil etmezzz
Annem iyi yarenim cmt gidicekmiş antalyayaistemyoruz gitmesini ama o istiyor
Napıcam bilmiyorum en azından yemek yapıyodu bize temizlik çamaşır falan, şimdi ben yapmaya çalışcam eve gelince uyuyorum napıcam bilmiyorum bakalım..
Evet nekim kayıt için gittim.. kan aldılar 3 tüp bide idrar. Yarın çıkıcakmış sonuçlar. Sarılık, şeker, kan tahlili istedi.
Gitmedim işe de zaten. Hiiç de istemiyorum kii.
Ama mecbur işte napiim. Hıı bu arada eşimi eski işinden çağırdı ordaki formen. Sen ne oralarda çalışıyosun biz senin için burda farklı düşünüyorduk demiş. Bende istiyorum orayı güzeldi saatleri, mesai ücretleri falan. Ama o olumlu bakmıyo işteeeBenide sürüklüyo böyle hergün...
Askerlik kağıdı da gelmiş zaten tecil ettircek yine. anneciğinede çok geçmiş olsun kuzum..
O çok zor oluyo yarenim yaa benim görümcem ağlamıştı topuk kanı aldırırken. İnsan hiç dayanamıyo. Buda ilkere
Gitmedim zuzum zatii..
Evett ortak feysiniz var ya dileekkkBu arada dilek hanım bana hiç pas vermiyo yazdıklarıma bişi yazmıyo
kızlar size bişi sorucam kpss de 2 ek tercih var mı eşim var diye tutturmuş ben yok diye biliyorum. Yerleşemedi o önlisans 68 le.
geçen gazetede okudum kpss de 38 le atanan ve memur olan varmış
bölümlerle alakalı puanlar, bi pdr ci 15-20 ile bile atanabiliyor.
bir ara 62 leri zorladım ama o zaman göbek çok rahatsız ediyor. Yazın 54 lerdeydim ama şimdi de spora başladım şu hastalığım bir geçsin devam edecem
nasıl yani? Belediyeye mesela düşük puanla alınmıo burda?
ne hastalığı?
yaws fotolarına baktım evinin benim L koltuğumla aynı seniinki lila benimki sütlü kahve beyaz büyük L pufuda büyük salonda oturyoruz bende rengini renkli yapım kaptlatım yeniden diom çocuk az büyüsün oda yırtar şimdi derileri felan kedim var o iyice mahfetti koltuğu onuda postalarsam böyle lila mor tarzı döşemek istiyorum bıktım kahveden renkli seviom ben herşeyii cıvıl cıvl olmalıseninki güzel olmuş salonda miss gibi gel bide bana bak mahvoldu
belediyelere zaten şu an atama yok, sözleşmeliler kadroya geçecek sadece ama üniv. den mezun olunan bölümler önemli kendi alanlarında atama yapılırken düşük puanlarla girilen bölümler var.
off karman çorman bu işlercnm yaa seni bulmuşken sorayım şimdi İl Özel idareler kapanıo yeni yasaya göre gelecek sene bize burda son sözleşmelilere ...belediye ile birleşcek emekliliği gelenlere emekli diğer memurlar belediyeye geçicek ...
Biz nolcaz bilmiyorum belediyedeki sözleşmeliler kadrolu oluyorlar ama İl özel id. kapsamıyor bu kadroo bize kadro verirlermi biz boştamı kalırız nolur acep
belediyenin sözleşmelisi kadro alınca söleşmeli personel almıcak belediye nolcak peki?
Özgimm, eşin için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah canım.. birde şimdi bebek var, daha bi ince eleyip sık dokumak lazım. Sen de bir yere kadar çalışabileceksin sonuçta :26:
çok yedim yaa öğlen, patlıcan musakka vardı 2 dilim götürdüm
bitane gri ayakkabı ve laci hırkaya ihtiyacım var, kızlar dua edin haftalık alıyım yaa bu hafta ne vakittir kendime alışveriş yapmadım, özledim
laci hırkam var bitane ama o kısa, uzun istiyorum
CNM HOŞGELDİN SENDE TOPİĞİMİZE ÇOKTANDIR YOKTUN, PEK GİREMİORUM Kİ ZATEN ALINTI YAPIP YAZMAYI BİLE ÖZLEMİŞİM.cnm sen bene nie bişi demion arkdaşız hemideunuttunmu beni :26:
annen ne için gelio antalyaya
KOLAY GELSİNkuzucuklar size hiç bakamıoum yaa
kim nereye atanmış?
bu zamanda ablaların, abilerin birde dayın varsa biyere memur olabilirsin :101:
özgecim yazını tesadüfen gördüm işlerim çok fazlafarkındaysan sabahtan beri 2-3 kere yazabildim
İNŞ. NEKİMÖzgimm, eşin için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah canım.. birde şimdi bebek var, daha bi ince eleyip sık dokumak lazım. Sen de bir yere kadar çalışabileceksin sonuçta :26:
çok yedim yaa öğlen, patlıcan musakka vardı 2 dilim götürdüm
bitane gri ayakkabı ve laci hırkaya ihtiyacım var, kızlar dua edin haftalık alıyım yaa bu hafta ne vakittir kendime alışveriş yapmadım, özledim
laci hırkam var bitane ama o kısa, uzun istiyorum
hımm kaça aldın canım o hırkanı, bakalım buralarda var mıoff karman çorman bu işler
bende beklioum aralıkta emekliler gidecek sözleşmeliler kadroya gececek sözleşmeli yeri boşalacak falanda fişmanda die
off inşallah alırsın canım haftalığını
benimde dün maaş günümdü bugün bu saat oldu hala yokhiç bi açıklamada yok
mangodan lacivert uzun cepki şık bi hırka almıştım aklında olsun bakabilirsin sanada çok yakışır
benim gri çizmem var ama bi türlü bişilere tam olarak uyduramıoum gri çantam var o açık ton kalıo
kabanla pek iyi durmuo vs vs dolabta dikilio valla cizmecik
bende ne zamandır hiç bişi almıoum yaa tam anlamıyla bi alışveriş yok heveste yok zaten kış beni uyuza bağladı resmen
evet sigorta çok çok önemli :26:CNM HOŞGELDİN SENDE TOPİĞİMİZE ÇOKTANDIR YOKTUN, PEK GİREMİORUM Kİ ZATEN ALINTI YAPIP YAZMAYI BİLE ÖZLEMİŞİM.
ANNEM ÇALIŞIYO ANTALYADA CANIM.
KOLAY GELSİN
İNŞ. NEKİMEVET BEBİŞ OLUCAK ÇOK İYİ KARAR VERMEK GEREKİYOR KENDİMİZDEN ÇOK ÖNEMSİİCEĞİMİZ BİRİ OLUCAK ÇÜNKÜ.
ALIRSIN HAFTALIĞINI İNŞ. BU İŞYERİNİN DE BÖYLE KÖTÜLÜĞÜ VAR MAAŞLARINIZI ZAMANINDA VERMİYORLAR
YARIN KONUŞUCAZ KIZLAR İŞ İÇİN SAATLERİNİ VE SİGORTA OLAYINI DAHA YAPMADI 1 AY OLDU. BİZİM ŞUAN ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SİGORTAYA HER ZAMANKİNDEN.
sonuncusu güzel, diğerlerini beğenemdim.Eki Görüntüle 570056
Eki Görüntüle 570057
Eki Görüntüle 570058
Eki Görüntüle 570059
Eveett hangisi kızlarrr, oylamaya sunuyorum :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?